canım allah mesut etsin inşallah saglıkla dünyaya gelir.. bende bu gün dr a gittim benim adetim tedavi sürecinde düzene girmişti fakat hamilemiyim dite bi süre bekledim test falan yaptım en sonunda det oldum ama tam adet gibide değil doktorum kist olusmus ondan olamamıssın dedi bu Ay tedaviyi erteleceğiz yani bir süre daha beklemek gerekecek allah herkese saglıık mutluluk versin illede cocugum olsun demiyorum rabbim hayırlısını nasip etsinAllah tüm isteyenlere nasip etsin güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
kızlar merhaba
size güzel haberlerim var ben hamileyimmm.. Hala bende inanamıyorum ama bugün dr. da henüz sadece keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışları için dr. gideceğim 18 ayın ardından geldi mutluluk sabredin kızlar eminim hepinizin olucak..
uçurumçiçeği allah hakkında hayırlısını versin , hepimizin..
biz de yarın eşime test yaptırıcaz.inşallah onda bir sorun çıkmaz.zaten ilacını kullanamıyor diye üzülüyorum , sorun çıkması kafamızı iyice bulandırıcak.
birde bu serophene i 4. kullanışım oluyor , 3 kilo aldımhem diyette olmak hem de ilacı kullanmak zorunda olmak sinirlerimi iyice yıprattı ((
canım allah mesut etsin inşallah saglıkla dünyaya gelir.. bende bu gün dr a gittim benim adetim tedavi sürecinde düzene girmişti fakat hamilemiyim dite bi süre bekledim test falan yaptım en sonunda det oldum ama tam adet gibide değil doktorum kist olusmus ondan olamamıssın dedi bu Ay tedaviyi erteleceğiz yani bir süre daha beklemek gerekecek allah herkese saglıık mutluluk versin illede cocugum olsun demiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
Canım nasıl sevindim anlatamam inan okuyunca tüylerim havaya zıpladı.Allahım sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.Hayrlı uğurlu olsun inşallahh
Ayşeciğim iyi dileklerin için sağol ama birde şu kalp atışını duysam. dr. çarşamba günü gel kalp atışı için dedi ama inan meraktan çatlıycam.. Hamile kalmak için bukadar uğraşınca ve kalp atışını henüz duymadığımdan yakın çevrem ve sizler hariç kimseye söyleyemiyorum hamile olduğumu.
kızlar merhaba ,
ben doktorumu değiştirdim.çok pahalı geldiğinden ve tahlil , rahim filmi , aşılama vs. ne yapılacaksa özel merkezlerde ssk sız yapılacak diye oğlumun eski doktoruna gitmemiştim.sıradan özel bir hastaneye gidiyordum.eşim ısrar edincede 8 sene önceki , oğlumun rahatsızlığını karnımdayken farkeden tek doktora gitmeye başladım.
önce bana ilk gün tahlil yapıldığını ve bir hormonumun yeteri kadar salgılanmadığını söylediğini ve ilaca başladığını anlattım.meğer o tahlil reglnin 3. gününden sonra yapılmaz ve yapılsada doğru sonuç vermezmiş akannehir başlattığı ilaçta öyle 6. günü değil reglnin 3. günü başlanırmış.bu arada yumurtalığımın biri de büyük değilmiş normalmiş kaydirigubbakcemile3 ilaca ihtiyacım bile olmayabilirmiş çünkü bu ay yumurtalarım (2 tane) 27 mm olmuşlardı daha 12. günde.ki benimkiler 16-17. günde çatlar akannehir sonraaa önümüzdeki ay aşılama yapacaktı dedim , rahim filmini görebilir miyim dedi naniknanik yok ki dedim , hiç bahsetmedi doktor öyle bişeyden :1shok: bana demez mi iyi de film çektirmeden aşılama yapılmaz ki belki tüplerin tıkalı . neyse işte .. önce bi simir testi mi ne (rahim kanseri için) yapılacak , test için içimden sıvı mı ne aldı.her kadın yılda bir yaptırmalı dedi.sonra muayene etti ve regl olursan adres verdi ve git rahim filmi çektir dedi.bakalım şimdi neler olacak.
aaa bide eşime hayati önem taşıyan bi ilacı sen neden kestin bir yıldır içmiyorsun ki dedi :1shok: dr içme dedi sperm sayısını azaltıyomuş dedik , kızdılmaz: olur mu öyle şey babanın sağlığı daha önemli.sen hiç merak etme bir tane bile sperm kalsa sende alır yerleştiririz biz dedi.
değişik bir doktor ve değişik umutlarla geldim işte tekrar opuyorumnanaktan bu ay yumurtalarım çok büyüktü.bilmem döllenir mi bu kadar büyük yumurta.bir gün öncesi ilişki oldu ve bir gün sonrası.çatladığı gün malesef olmadı :kedi: öyle ağrı yaptılar ki çatladıkları gün yürüyemedim bile dik olarak . bu ay da tutmaz sanıyorum.şimdi regl tarihim 11 kasım .bekleyip görücez.göğüs uçlarım çok acıyor ve ateşim yüksek.devamlı üşüyorum.bu belirtiler şimdilerde başlasaydı şüphelenirdim ama malesef çatlamanın olacağı gün başladı.sanıyorum yumurtalarım büyük diye böyle oldu mafoldumben neyse çok uzattım.acele acele karman çorman yazdım inşallah anlışılmışımdır.kafanızı şişirdim kusura bakmayın :)
kızlar merhaba ,
ben doktorumu değiştirdim.çok pahalı geldiğinden ve tahlil , rahim filmi , aşılama vs. ne yapılacaksa özel merkezlerde ssk sız yapılacak diye oğlumun eski doktoruna gitmemiştim.sıradan özel bir hastaneye gidiyordum.eşim ısrar edincede 8 sene önceki , oğlumun rahatsızlığını karnımdayken farkeden tek doktora gitmeye başladım.
önce bana ilk gün tahlil yapıldığını ve bir hormonumun yeteri kadar salgılanmadığını söylediğini ve ilaca başladığını anlattım.meğer o tahlil reglnin 3. gününden sonra yapılmaz ve yapılsada doğru sonuç vermezmiş akannehir başlattığı ilaçta öyle 6. günü değil reglnin 3. günü başlanırmış.bu arada yumurtalığımın biri de büyük değilmiş normalmiş kaydirigubbakcemile3 ilaca ihtiyacım bile olmayabilirmiş çünkü bu ay yumurtalarım (2 tane) 27 mm olmuşlardı daha 12. günde.ki benimkiler 16-17. günde çatlar akannehir sonraaa önümüzdeki ay aşılama yapacaktı dedim , rahim filmini görebilir miyim dedi naniknanik yok ki dedim , hiç bahsetmedi doktor öyle bişeyden :1shok: bana demez mi iyi de film çektirmeden aşılama yapılmaz ki belki tüplerin tıkalı . neyse işte .. önce bi simir testi mi ne (rahim kanseri için) yapılacak , test için içimden sıvı mı ne aldı.her kadın yılda bir yaptırmalı dedi.sonra muayene etti ve regl olursan adres verdi ve git rahim filmi çektir dedi.bakalım şimdi neler olacak.
aaa bide eşime hayati önem taşıyan bi ilacı sen neden kestin bir yıldır içmiyorsun ki dedi :1shok: dr içme dedi sperm sayısını azaltıyomuş dedik , kızdılmaz: olur mu öyle şey babanın sağlığı daha önemli.sen hiç merak etme bir tane bile sperm kalsa sende alır yerleştiririz biz dedi.
değişik bir doktor ve değişik umutlarla geldim işte tekrar opuyorumnanaktan bu ay yumurtalarım çok büyüktü.bilmem döllenir mi bu kadar büyük yumurta.bir gün öncesi ilişki oldu ve bir gün sonrası.çatladığı gün malesef olmadı :kedi: öyle ağrı yaptılar ki çatladıkları gün yürüyemedim bile dik olarak . bu ay da tutmaz sanıyorum.şimdi regl tarihim 11 kasım .bekleyip görücez.göğüs uçlarım çok acıyor ve ateşim yüksek.devamlı üşüyorum.bu belirtiler şimdilerde başlasaydı şüphelenirdim ama malesef çatlamanın olacağı gün başladı.sanıyorum yumurtalarım büyük diye böyle oldu mafoldumben neyse çok uzattım.acele acele karman çorman yazdım inşallah anlışılmışımdır.kafanızı şişirdim kusura bakmayın :)
arkadaşlar merhaba kalp atışlarımızı gördük (gördük diyorum çünkü ekranda görülüyor) artık içimiz rahat darısı tüm istiyenlerin başına..
arkadaşlar benim adet günüm 3 kasım inşallah hasta
olmam ne olur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?