arada girip bakıyorum .. beklemedeyim bende.bu ay da yok ama hiç belirti yok yineregl olmayı bekliyorum rahim filmi çektiricem.
Beklenmeyen adetin ne zaman canım İnan hep dua ediyorum tez zamanda kavuşursun bebişini Allahın izniyle inş....
selam kızlar nasılsınız.....güzel haberler varmı..... bende oğluşumda bebiş isteyen herkes için dua ediyoruz... inşallah tez zamanda göbüşleriniz dolar kızlar... kendinize iyi bakın......
Ay oğluşunmu olacak.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Benimkiler lütfedip göstermediler daha kaydirigubbakcemile3
EVET CANIM OĞLUŞUM OLUCAK.... SAĞOLASIN CANIM BENİM.... SENDE ÖĞRENİNCE HABER VER MUTLAKA... ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN AMA İLK ÖNCE SAĞLIKLI OLSUNLAR İNŞALLAH....a.s.
uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar bana destek vermeye çalışıp iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun kızlar
renklycim inşallah beklenmeyen adetin gelmez de sevinçli haberini alırız canım umutsuzluğa kapılma
aysse vil sblbayram ekavuk hamiş arkadaşlarım kendinize aman iyi bakın tabi karnınızdaki bebişlerinize de zemuszemus
tatlı belacım inşallah senden de güzel bi haber alırız canım öpüyorum seni de
kızlar ben de en son yaşadığım hayal kırıklığından sonra adet olmak için duphaston kullandım şimdi adetimi bekliyorum yarın öbür gün olurum heralde sonra yine tedaviler
bakalım artık hakkımızda hayırlısı
selam kızlar benim de serephone ile 3. ayım ilacın üçüncü günündeyim bakalım nasıl olcak
selam kızlar.. gülayyusuf hoşgeldin.çok beklemeden bebeğine kavuşursun inşallah.benim kızarmama 2 gün kaldı kızlar.ayın 10 unun geceyarısı en geç olmam şart.kızlar dua edin bana.umudum hiiiç ama hiç yoktu.hele ki döllenmesi çok zor denen iki devasa yumurtadan sonraama bu gün ateşimde ilginç bi yükseliş olunca biraz umut yeşerdi içimde.test yapmaya cesaretim yok , bekleyeceğim.yarın da ateşim 37.0 çıkarsa yaparım.dört beş aydır ateş ölçüyorum hiç , hele ki bu tarihte hiç 37.0 ı görmemiştim.ya var bişeyler ya hayat bana oyun oynuyo :) çok merak ediyorum çook.
[ı]selam kızlar.. Gülayyusuf hoşgeldin.çok beklemeden bebeğine kavuşursun inşallah.benim kızarmama 2 gün kaldı kızlar.ayın 10 unun geceyarısı en geç olmam şart.kızlar dua edin bana.umudum hiiiç ama hiç yoktu.hele ki döllenmesi çok zor denen iki devasa yumurtadan sonraama bu gün ateşimde ilginç bi yükseliş olunca biraz umut yeşerdi içimde.test yapmaya cesaretim yok , bekleyeceğim.yarın da ateşim 37.0 çıkarsa yaparım.dört beş aydır ateş ölçüyorum hiç , hele ki bu tarihte hiç 37.0 ı görmemiştim.ya var bişeyler ya hayat bana oyun oynuyo :) çok merak ediyorum çook.[/ı]
kızlar ben bu sabah kızardım
renlyciim canım benim moralini bozmak yok ok.hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda yüzün güler inş.
gülayyusuf sende hoşgeldin aramıza umarım hemen kavuşursun bebişine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?