Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

renkl canım inşallah bi gün beyaz diye bağıracağız Üzülme yeni bi maraton başlıyo morelini yüksek tut çalışmalara devam

inşallah canım ben de cumartesi dr a yumuş göstermeye gideceğim Sen doğal mı hamile kaldın serephone ile mi cevaplarsan sevinirim

yok canım aslında normal yollada hamile kalabiliyodum ama düşüğümden sonra 9 ay olmadı serophenin 3.ayında oldu allah sizede nasip eder inşallah

herkese selam :)
bende serephone kullanıcısıyım..esrar gibi oldu buda Allah'tan bağımlılık yapmıyor
3 düşüğüm oldu..sonrasında testler yapıldı kanımda pıhtılaşma var buraya kadar tamam gebe kalamadım bir türlü..ve sonunda doktor bu ilacı verdi..Adetimin 3. günü içmeye başladım..bittikten sonra (5 günlük bir ilaç biliyorsunuz günde iki kere) 5. gün gel dedi doktorum..kontrolde yumurtalarımı sağ 18.6 mm sol 22.4mm olarak ölçtü ve o gün çatlatma iğnesi oldum..36 saat sonra da ilişki..adet görürsen 3. gün gel görmezsen geciktikten bir hafta sonra gel dedi..hayırlısı bakalım..16-17 kasım adet günüm..olmamak umuduyla bekliyoruz...sizi de haberdar ederim...Allah herkesin gönlündekini tez vakitte versin...dualarım sizinle :1rolleyes:

Merhaba arkadaşlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum ve gebelik için ben de yumurta geliştiri ilaç kullanıyorum. Şu ana kadar Serophane ve Klomen kullandım. PKOS luyum ve bu ilaçların kullanımı sonucunda gebelik elde edilemese de yumurta gelişimim bu son aya kadar sağlanmıştı. Ancak bu ay 15.günde yumurtam 5 mm de kalmıştı. Bunun sebebini de daha önce serophane ile birlikte kullandığım bal ve polen karşımına bağlıyorum. Son ay kullanmadım ve yumurtam gelişmedi. Artık bu ay da gebelik için ümidim yok. Fakat bundan sonraki ay bal ve polen karışımına devam. Bu karşım ile ilgili bilgileri alternatif tıb bölümünde okumuştum ve faydalı olduğuna inanıyorum en azında kullanımdığım zamanlarda yumurta gelişimimi normaldi. Faydasını gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim.

herkese selam
birkaç haftadır rahim filmi stresi çekiyordum.çok şükür az önce bitti.çok canım acıdı ama neyse ki uzun sürmedi.tüplerim açıkmış.sorun yok.içim çok rahatladı.şimdi sıra eşimde.ona bakılıcak.inşallah en kısa zamanda bebişimizin müjdesini de alırız.çook ama çok gerildim.şimdi birkaç ay oluruna bırakmak istiyorum hemen aşılama yaptırmak istemiyorum biraz durulsun ruhum çok çalkantılı hissediyorum.sizde ne var ne yok var mı bi değişiklik.hamiş arkadaşlar cinsiyetleri öğrendiniz mi , bebişleriniz nasıl ?

canım geçmiş olsun o rahim filmi benimde canımı çok acıtmıştı neyseki unutuluyo aşılamayı hemen düşünmemen bence çok iyi rahmin biraz kendine gelsin hep ilaç ilaç.bu arada geçen cumartesi gittim dr.a bizim sıpa sırtını dönmüş hiç dönmedi ne yüzünü gördük ne cinsiyetini.Önemli olan ssağlığı Allaha şükür çok iyi herşey yolunda.Allahım olmayana tattırsın.Dua ediyorum hepinize

aysse canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah sağ salim kucağına da alırsın

renkl geçmiş olsun güzelim o işlem biraz sancılı ama şükür sonuç güzel inşallah daha iyi bi sonuç ile güzellikler tamamlanır

sağolun arkadaşlar atlattım çok şükür.ayşecim sağlıkla kucağına aldığın günü de görürüz inşallah canım.benim içime erkek gibi doğdu ama .. :) anneler hep kız ister ama biliyomusun oğulun tadıda bi başka.annesine çok düşkün oluyor erkek çocuklar.hatta aşık.allah gönlüne göre versin inşallah.
ilk defa bu ay günleri kaçırmadık :) dün en önemli gündü boş geçmedi :) bakalım çıkacak mı çizgi bu ay

kızlar ben dün dr ye gittim bana bu ilacı adetin 5. günü 2 tane iç dedi.sonra kendi dr mi aradım <(şehir dışındayım).o da 4.gün de 1 tane iç dedi.sizce ne yapmalıyım ? yarın 5. günü.ne yapmalıyım.ben de yumurtlama problemi var. her ay olmuyor.arada yumurtlama oluyor.

slm kızlar topic kaçıncı sayfalara düşmüş fazla uğrayan yok heralde
herkesin bayramı kutlu olsun
bu arada bende seropheneyi bıraktım artık iğnelerle yumurta geliştirmeye çalışıcaz kızlardualarınızı esirgemeyin benden inşallh çocuksuz geçen son bayramımız olur hepimizinopuyorumnanaktan

iyi bayramlar..
bekleme aşamasındayım.rahim filminden sonraki ilk denememiz.hiiiç bir belirtim yok yine ama yine de bekliyorum merakla.ayın 10 unda kızarıcam kızlar dua edin bana.

inşallah istenildiği kadar olmuşlardır canım.benim bu ay da yok sanırım kızlar hiiiiç ama hiç belirti yok.ne göğüslerimde ne kasıklarımda.. ateşimde normalden düşük

inşallah istenildiği kadar olmuşlardır canım.benim bu ay da yok sanırım kızlar hiiiiç ama hiç belirti yok.ne göğüslerimde ne kasıklarımda.. ateşimde normalden düşük

canım adetin 11. günü 15 mm di. yarın gidicem 19 mm olduysa çatlatma iğnesi verecek bakalım.sakın moralini bozma .illa ağrı sancı olacak diye birşey yok ki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…