kızlar mrb cumartesi dr.kontrolum var inşallah herşey yolundadır..
inşallah canım ben de cumartesi dr a yumuş göstermeye gideceğim Sen doğal mı hamile kaldın serephone ile mi cevaplarsan sevinirim
arkadaşlar benim adet günüm 3 kasım inşallah hasta
olmam ne olur bana dua edin
canım geçmiş olsun o rahim filmi benimde canımı çok acıtmıştı neyseki unutuluyo aşılamayı hemen düşünmemen bence çok iyi rahmin biraz kendine gelsin hep ilaç ilaç.bu arada geçen cumartesi gittim dr.a bizim sıpa sırtını dönmüş hiç dönmedi ne yüzünü gördük ne cinsiyetini.Önemli olan ssağlığı Allaha şükür çok iyi herşey yolunda.herkese selam
birkaç haftadır rahim filmi stresi çekiyordum.çok şükür az önce bitti.çok canım acıdı ama neyse ki uzun sürmedi.tüplerim açıkmış.sorun yok.içim çok rahatladı.şimdi sıra eşimde.ona bakılıcak.inşallah en kısa zamanda bebişimizin müjdesini de alırız.çook ama çok gerildim.şimdi birkaç ay oluruna bırakmak istiyorum hemen aşılama yaptırmak istemiyorum biraz durulsun ruhum çok çalkantılı hissediyorum.sizde ne var ne yok var mı bi değişiklik.hamiş arkadaşlar cinsiyetleri öğrendiniz mi , bebişleriniz nasıl ?
inşallah istenildiği kadar olmuşlardır canım.benim bu ay da yok sanırım kızlar hiiiiç ama hiç belirti yok.ne göğüslerimde ne kasıklarımda.. ateşimde normalden düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?