Keşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyorTaşının!
MantıklıEvinizi sizin söylediğiniz şekilde dinleyemez diye düşünüyorum. Çünkü sonucta o aletin şarjı bitecek ve şarj etmesi gerekecek. Sonuçta sonsuz güçte çalışan bir cep telefonu bile olmadığına göre bu aletlerinde sonsuz gücü olamayacağını düşünüyorum.
Bulmayı çok istiyorum ama nasıl bulucamSinyal bulan cihazlar vardır sanırım, ay korkunç. Bence taşımadan önce bulup dava açın mutlaka eğer gerçekse.
Haaa eşin faktörü vardı senin, yerleri sil diyen abla şimdi hatırladım. Eşin şarj ediyordur cihazı benden söylemesiKeşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
Belki anahtar da vardır kendisinde, giriyordur evden çıktıklarına emin olunca...Evinizi sizin söylediğiniz şekilde dinleyemez diye düşünüyorum. Çünkü sonucta o aletin şarjı bitecek ve şarj etmesi gerekecek. Sonuçta sonsuz güçte çalışan bir cep telefonu bile olmadığına göre bu aletlerinde sonsuz gücü olamayacağını düşünüyorum.
Sen boşver ses kayıt cihazını, evi de kocayı da bırak git ay.Bulmayı çok istiyorum ama nasıl bulucam
Evi bırakıp gidin yani manyaksa herşey beklenirMerhaba değerli hanımlar bir çok konuda güzel fikirlerinizi aldım yine büyük bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibim bizi dinliyor.
Ev sahibini önceki konumdan okuyanlar bilir sürekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin içine girmeye çalışan biriydi.Sonra ufak seste evden çık dedi beni korkutmak için bir sürü şey söyledi. Daha büyük sorun var. İlk günden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gün gelip bana o konuda bişeyler söyledi. İlk günden içime şüphe düştü bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey söyleyince ertesi gün iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her türlü illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kaçırdı kaynanam bir gün evde konuşurken birini bıçakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıçaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gün eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir çok şey. Özel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın içine koydu çünkü oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Sürekli diken üstündeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?
Ama telefon hattı kuruluyor mesela her türlü dinleniyor ya oğulları cihazı elektriğe direk bağladıysa zaten tesisatçılarEvinizi sizin söylediğiniz şekilde dinleyemez diye düşünüyorum. Çünkü sonucta o aletin şarjı bitecek ve şarj etmesi gerekecek. Sonuçta sonsuz güçte çalışan bir cep telefonu bile olmadığına göre bu aletlerinde sonsuz gücü olamayacağını düşünüyorum.
SaçmalıkKeşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
Manyak ahlaksız Kadın çünkü mesela evde bişey konuşuluyor bu ertesi gün mutlaka o konu hakkında konuşuyor. Bir gün özellikle denedim sessiz bir saat sonra geldi kapıyaEvi bırakıp gidin yani manyaksa herşey beklenir
Nasıl yahHaaa eşin faktörü vardı senin, yerleri sil diyen abla şimdi hatırladım. Eşin şarj ediyordur cihazı benden söylemesi
Ses kayıt cihazı değil, kocan ispitliyor olabilirManyak ahlaksız Kadın çünkü mesela evde bişey konuşuluyor bu ertesi gün mutlaka o konu hakkında konuşuyor. Bir gün özellikle denedim sessiz bir saat sonra geldi kapıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?