- 28 Ekim 2021
- 323
- 692
- 53
Eşime dedim başımıza iş açacak açılsın diyor aileme anlattımCanım eşine durmadan söylenme, artık senin paronayak olduğunu ve bu evden çıkmak istediğin için anlattıklarının uydurduğun şeyler olduğunu düşünebilir. Kadınla fazla muhatap olma, gelirse kapıyı açma, biraz akışına bırak... Bi sakinle önce
Devam ederse bu durumlar önce eşinle, daha sonra ise güvende değiliz korkuyorum diyerek ailelerinizle konuş anlat. Ve kararını ver
Bendeki sıkıntı ne peki onuda söyleyin ?Evet bi tutarsızlık var bu ev sevdası neymiş taşınmıyor adam. Ya da konu sahibinde bi sıkıntı var gerçekten paranoya yapıyor.
Bir ihtimal dedim hanım efendi bir ihtimal.Bendeki sıkıntı ne peki onuda söyleyin ?
Kadın kiracılarla kafayı yemiş kesmeden önce diyordu birini işime gelmedi kokundan tutup attırdım diye binada öyle yapmaya çalışıyor bana kalsa bugün çıkarım ama insanın eşi iğrenç kalitesiz olunca böyle uğraşıyorBizim binada duvarlar çok ince ben üst katın ne konuştuğunu çok rahat duyuyorum.o da pek âlâ bir bardak koysa duyabilir.cihaz olduğunu sanmam.bocek falan koymus ise yine de bir bakın tabi. Ama bu şekilde yaşamak çok zor ...özel hayat kalmıyor kadın sanki sizinle yaşıyor.kadina yem de atabilirsiniz denemek maksadı ile bir cihaz buldum gibilerden.tuhaf bir durum ,neden böyle bir şey yaptığına da anlam veremedim açıkçası.
Yok artıkKeşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
Bilmiyorum benden önce 2 yıl oturmuş orada kadınla ne yaptı herşey beklenirKonu sahibi bana inanmıyor ama eşi ile bahsi geçen komşu ile arasında bir şey olduğunu düşünüyorum. Biraz onun peşine düş bence
bır dakıkaBen evin anahtarını taşındığımda değiştirmek istedim kadın kendini yırttı pahalı değiştirme falan diye eşimede diyordu sakın değiştirmeyin gerek yok heryer güvenli diye ben iyice şüphelendim ailemi çağırıp değiştirdim bana ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
Yani devlet meselesi yok ki. Sanmam siz içinizi ferah tutun.Ama telefon hattı kuruluyor mesela her türlü dinleniyor ya oğulları cihazı elektriğe direk bağladıysa zaten tesisatçılar
İyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?Belki anahtar da vardır kendisinde, giriyordur evden çıktıklarına emin olunca...
Böyle insanlardan herşey beklenir
Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dediHep zoru düşünüyorsun, kolayları düşün. Hafif şizofreni var sende
Çok pardon da eşine güvenin yok ve yapmış olabilir diyorsun?. Adamın tavırları alenen seni düşünmüyor zaten. Nasıl hala o evde yaşıyorsun. Ses kayıt cihazı masum, kamera olmasın dikkat et hee.. Tuvalete falan iyi bak.Bilmiyorum benden önce 2 yıl oturmuş orada kadınla ne yaptı herşey beklenir
Ama anahtar değişince ertesi gün evden çık dedi bana bir kapı çarpma sesine oda rüzgardan çarpmıştı. Şöyle kadın diğer kiracıların onu tepesine koymasına alışmış sorun şu onu eve almadım ekmeğine yağ sürmedimİyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?
Bizim salondaki modem oturma odasından çekmiyor, su borusundan tüm evi dinliyorsa Mitte işe başlasın oğlu.Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dediSiz yeni evli değil misiniz eşinizin bu kötü yüzünü evlenmeden görmediniz mi
HmmAsla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi
Üst katta oturuyor ama ne konuşsam ertesi gün o konuda konuşuyorEv sahibinden önce problem eşinde. İnsan nasıl eşinin huzursuz olduğu evde oturmak ister ? Sizin ev sahibi kaç yaşında? Cihazla falan dinlediğini zannetmiyorum. Duvardan bardakla dinliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?