Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim binada duvarlar çok ince ben üst katın ne konuştuğunu çok rahat duyuyorum.o da pek âlâ bir bardak koysa duyabilir.cihaz olduğunu sanmam.bocek falan koymus ise yine de bir bakın tabi. Ama bu şekilde yaşamak çok zor ...özel hayat kalmıyor kadın sanki sizinle yaşıyor.kadina yem de atabilirsiniz denemek maksadı ile bir cihaz buldum gibilerden.tuhaf bir durum ,neden böyle bir şey yaptığına da anlam veremedim açıkçası.

Eşime dedim başımıza iş açacak açılsın diyor aileme anlattım

Evet bi tutarsızlık var bu ev sevdası neymiş taşınmıyor adam. Ya da konu sahibinde bi sıkıntı var gerçekten paranoya yapıyor.
Bendeki sıkıntı ne peki onuda söyleyin ?

Kadın kiracılarla kafayı yemiş kesmeden önce diyordu birini işime gelmedi kokundan tutup attırdım diye binada öyle yapmaya çalışıyor bana kalsa bugün çıkarım ama insanın eşi iğrenç kalitesiz olunca böyle uğraşıyor

bır dakıka
sızın anahtarı degıstırmenızden ev sahıbınıze ne ? hem nasıl haberı oluyor bundan hemde nasıl karısabılıyor sız oyle nasıl dınlıyorsunuz
daha ılk gunden bellıymıs ne oldugu kadının

bu kadın sızın herseyınızı ogrenmeye calısır mudahil olmaya calısır tamam ama 1000 tl verıp ses dınleme cıhazı alıp dınleme kapasıtesı oldugunu sanmıyorum anca dedıkoducu mahalle teyzesı kıvamında oteye gıdemez dıye dusunuyorum

bu evde sıze huzur yok

Hep zoru düşünüyorsun, kolayları düşün. Hafif şizofreni var sende
Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi

Bilmiyorum benden önce 2 yıl oturmuş orada kadınla ne yaptı herşey beklenir
Çok pardon da eşine güvenin yok ve yapmış olabilir diyorsun?. Adamın tavırları alenen seni düşünmüyor zaten. Nasıl hala o evde yaşıyorsun. Ses kayıt cihazı masum, kamera olmasın dikkat et hee.. Tuvalete falan iyi bak.

Siz yeni evli değil misiniz eşinizin bu kötü yüzünü evlenmeden görmediniz mi

İyi de insan neden kiracısı için bu kadar uğraşsın. Sizce mantıklı mı?
Ama anahtar değişince ertesi gün evden çık dedi bana bir kapı çarpma sesine oda rüzgardan çarpmıştı. Şöyle kadın diğer kiracıların onu tepesine koymasına alışmış sorun şu onu eve almadım ekmeğine yağ sürmedim

Ses kayıt cihazını evdeki tesisata bağlamak çok mu zor oğlu tesisatçı zaten bunu düşününce şizofreni mi oldum. Evin anahtarı değişince ertesi gün bahaneyle evden çık dedi
Bizim salondaki modem oturma odasından çekmiyor, su borusundan tüm evi dinliyorsa Mitte işe başlasın oğlu.

Siz yeni evli değil misiniz eşinizin bu kötü yüzünü evlenmeden görmediniz mi
Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi

Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi
Hmm

Ev sahibinden önce problem eşinde. İnsan nasıl eşinin huzursuz olduğu evde oturmak ister ? Sizin ev sahibi kaç yaşında? Cihazla falan dinlediğini zannetmiyorum. Duvardan bardakla dinliyordur.
Üst katta oturuyor ama ne konuşsam ertesi gün o konuda konuşuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…