Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım eşine durmadan söylenme, artık senin paronayak olduğunu ve bu evden çıkmak istediğin için anlattıklarının uydurduğun şeyler olduğunu düşünebilir. Kadınla fazla muhatap olma, gelirse kapıyı açma, biraz akışına bırak... Bi sakinle önce

Devam ederse bu durumlar önce eşinle, daha sonra ise güvende değiliz korkuyorum diyerek ailelerinizle konuş anlat. Ve kararını ver

Aynen merdivenleri sil diyen ev sahibi o kadın bir çare bulmaya çalışıyorum

Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyor olay eşte yani bence....

Evi kıraliyor mu insanları mi esir alıyor belli değil. Hala taşınmak için neyi bekliyorsunuz sahi?

Manyak ahlaksız Kadın çünkü mesela evde bişey konuşuluyor bu ertesi gün mutlaka o konu hakkında konuşuyor. Bir gün özellikle denedim sessiz bir saat sonra geldi kapıya
Eşiniz nasıl bı tepki göstermez onu anlamıyorum. Böyle bir durumdan şüphe bile duysam eşim de durmazdi yani

Belki anahtar da vardır kendisinde, giriyordur evden çıktıklarına emin olunca...

Böyle insanlardan herşey beklenir
Ben evin anahtarını taşındığımda değiştirmek istedim kadın kendini yırttı pahalı değiştirme falan diye eşimede diyordu sakın değiştirmeyin gerek yok heryer güvenli diye ben iyice şüphelendim ailemi çağırıp değiştirdim bana ertesi gün bahaneyle evden çık dedi

Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyor olay eşte yani bence....
Evet bi tutarsızlık var bu ev sevdası neymiş taşınmıyor adam. Ya da konu sahibinde bi sıkıntı var gerçekten paranoya yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…