Çıkamıyorum ki bana kalsa çıkıcamHâlâ neden o evde duruyorsunuzbir an önce kaçın ordan. Kadın tam bir ruh hastası.
Oda olabilir ama yanımda kendisi yani o an konuşmaları imkansızSes kayıt cihazı değil, kocan ispitliyor olabilir
Mesaj atıyordur ayol.Oda olabilir ama yanımda kendisi yani o an konuşmaları imkansız
Hep zoru düşünüyorsun, kolayları düşün. Hafif şizofreni var sendeAma telefon hattı kuruluyor mesela her türlü dinleniyor ya oğulları cihazı elektriğe direk bağladıysa zaten tesisatçılar
Aaa o kadar manyak mi kocasıSes kayıt cihazı değil, kocan ispitliyor olabilir
Aynen merdivenleri sil diyen ev sahibi o kadın bir çare bulmaya çalışıyorumBu kadın size merdivenleri sildirmeye çalışan kadın miydi ? O konu sizin miydi emin olamadım, eski konulara bakmayi da bilmiyorum henüzhatta eşinizden sil ne olacak ki gibi bi şey demişti. Ev işe yakın olduğu için taşınmak istemiyordu. Eşinize çok sinir olmuştum eğer o konu sizinse.
Ne yapıp edip ordan taşının eşinizden bi zahmet biraz erken uyansın işine öyle gitsin. Sorunuz eşinize yönelik olmadığı için o konudaki düşüncelerimi şu an dile getirmiyorum ancak o evden tasinmazsa pılımı pırtımı toplar ben giderdim o kadar net kendisi ne yaparsa yapsin.
Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyorCanım eşine durmadan söylenme, artık senin paronayak olduğunu ve bu evden çıkmak istediğin için anlattıklarının uydurduğun şeyler olduğunu düşünebilir. Kadınla fazla muhatap olma, gelirse kapıyı açma, biraz akışına bırak... Bi sakinle önce
Devam ederse bu durumlar önce eşinle, daha sonra ise güvende değiliz korkuyorum diyerek ailelerinizle konuş anlat. Ve kararını ver
Önceki konulardan biliyorum, koca bir değişik.Aaa o kadar manyak mi kocasıne diye karısıni ispiyonlasın ki. Konu sahibi bu kadın genç mi?
Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyorolay eşte yani bence....
Eşiniz nasıl bı tepki göstermez onu anlamıyorum. Böyle bir durumdan şüphe bile duysam eşim de durmazdi yaniManyak ahlaksız Kadın çünkü mesela evde bişey konuşuluyor bu ertesi gün mutlaka o konu hakkında konuşuyor. Bir gün özellikle denedim sessiz bir saat sonra geldi kapıya
Tamam baktım şimdi. Bence kocayı boşasınÖnceki konulardan biliyorum, koca bir değişik.
Ben evin anahtarını taşındığımda değiştirmek istedim kadın kendini yırttı pahalı değiştirme falan diye eşimede diyordu sakın değiştirmeyin gerek yok heryer güvenli diye ben iyice şüphelendim ailemi çağırıp değiştirdim bana ertesi gün bahaneyle evden çık dediBelki anahtar da vardır kendisinde, giriyordur evden çıktıklarına emin olunca...
Böyle insanlardan herşey beklenir
Eşim eş değil ki düşman başınaEşiniz nasıl bı tepki göstermez onu anlamıyorum. Böyle bir durumdan şüphe bile duysam eşim de durmazdi yani
Gözüm üstünde ama telini takip ediyorum bazen saklıyor msjı ailesine atıyordur o ayrı bir sorun tabiki daha büyük sorunMesaj atıyordur ayol.
Ben bişey beklemiyorum eşimin canı sıkılıyor onun başına patlasa anlıycakEvi kıraliyor mu insanları mi esir alıyor belli değil. Hala taşınmak için neyi bekliyorsunuz sahi?
Evet bi tutarsızlık var bu ev sevdası neymiş taşınmıyor adam. Ya da konu sahibinde bi sıkıntı var gerçekten paranoya yapıyor.Kız eşinin her şeyden haberi var, kadın eziyet ediyor sözlü taciz ediyor ama eşi asla karısını tutmuyor komşuyu destekliyorolay eşte yani bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?