sesili ile sporla ve sağlıklı diyetle yaza fıstık gibi olacağız

Slm evet sesili kararlıyım çok şükür bi kaç gün biraz ipin ucu kaçtı ama yarın daha iyi olur inşallah
Yarış yapmak için kiloların denk olmasına gerek yok canım her hafta giden kilolara göre yarış yaparız merak etme sende 2.5 ay sonra benim kilomda olabilirsin
Yarın için tartıdan ümitli değilim yinede kilo bildirimi yaparım artısı olur eksisi olmaz galiba çünkü bugün 600 gr artıdaydım gelip geçicidir inşallah gelelim iftar menüme
2 kepekli tost normalde tavuk turşu olacaktı ama eşim kanıma girdi
Domates
Salatalık
Azıcık peynir
Kola
6 siyah zeytin
4 cips yedim çok canım çekti
Iki kaşık tadımlık bulgur pilavı
Bol bol su feci susamışım
Ben böyle her yediğimi içtiğimi paylaşırım daha keyifli oluyor
Neyse bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere

sesili caanım bende bu aralar fenatım kıloda aldım maalesef cok güzel spor yapıyorum ama su boğaz yok mu deli ediiyor benı
sende bıraz kaçamak yapmışsın
bu arada bende günlük açtım sadece ogunumu yazacam kendımle yüzleşme gunlugum olacak yani
beklerim canım

Slm geç oldu ama kilo bildirimi yapayım 60.2 kg artılardayım yani
Bugün neler yedim
Kahvaltı
Oğlumun kahvaltısından atıştırdım biraz
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 kepekli grisini
5 zeytin
Peynir

Ara leblebi cola

Akşam 4.30
Yarım tavuk göğüsünden yağsız acılı sote ve yeşillik salatası
Azıcık yağ koydum
Veee daha sonra komşum cheesekek getirdi ve bi dilim yedim çok kötü gidiyor bu aralar düzelir inşallah

merhaba. Bugün sabah tartıldım. 86. Normalde bu kadar gitmezdi de 2 gùndür midemi üsüttüm. Çok su kaybettim heralde. 22 mart hedefim de 85 olsun. Hafta da 1 ancak gider. Çok fazla mesaj yazamıyorum, oglusum biraz zor diş çıkarıyo,gecemiz gündümüz degisti. Olabildigince takipteyim. Başlıkta yaza fıstık gibi olacaz yaziyo arkadaşlar,hepimize kolay gelsin

canlar bende 74,9 olmuşum. yarın listeyi yenileyeceğim, kilo veren herkezi tebrik ederim, hadi bu hafta daha çok asılalım, spora fırsat bulamıyorsanız bulunduğunuz yerde koşar gibi yapın ve 100'e kadar yavaş yavaş yapın ben bu hafta uyguladım ve dananın kuyruğunu kopardım, ne zamandır inemiyordum pıt diye gitti kolom:52:

merhaba. Bugün sabah tartıldım. 86. Normalde bu kadar gitmezdi de 2 gùndür midemi üsüttüm. Çok su kaybettim heralde. 22 mart hedefim de 85 olsun. Hafta da 1 ancak gider. Çok fazla mesaj yazamıyorum, oglusum biraz zor diş çıkarıyo,gecemiz gündümüz degisti. Olabildigince takipteyim. Başlıkta yaza fıstık gibi olacaz yaziyo arkadaşlar,hepimize kolay gelsin

canım geçmiş olsun umarım hemen iğleşirsin, benimde oğlum var bizde diş çıkarıyoruz bende pek ilgilenemiyorum, güzel kilo gitmiş kiloyu biraz spor ve su ile korumaya çalış, bebişini kokulu kokulu öpüyorum.

Slm geç oldu ama kilo bildirimi yapayım 60.2 kg artılardayım yani
Bugün neler yedim
Kahvaltı
Oğlumun kahvaltısından atıştırdım biraz
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 kepekli grisini
5 zeytin
Peynir

Ara leblebi cola

Akşam 4.30
Yarım tavuk göğüsünden yağsız acılı sote ve yeşillik salatası
Azıcık yağ koydum
Veee daha sonra komşum cheesekek getirdi ve bi dilim yedim çok kötü gidiyor bu aralar düzelir inşallah

canım biraz daha spor yapıp biraz daha asılırsan, olur bişeyler bu hafta inşallah

Oldu mu sesili bak yol açtın giden gidene.Şaka bir yana bize de uğramayı unutma.

canım oldu maalesef öyle birşey, ama sizi bırakmaya hiç niyetim yok, iş yeri yoğundu pek giremedim ama hala sizinleyim, ortağımı yüz üstü bırakmam asla, sizede çok alıştım, giriyorum sürekli ama okuyana kadar bi iş çıkıyor yediklerimi yazamıyorum.

sesili caanım bende bu aralar fenatım kıloda aldım maalesef cok güzel spor yapıyorum ama su boğaz yok mu deli ediiyor benı
sende bıraz kaçamak yapmışsın
bu arada bende günlük açtım sadece ogunumu yazacam kendımle yüzleşme gunlugum olacak yani
beklerim canım

canım sen benim hafta sonları yaptığım kaçamakları bir görsen aklın uçar, dün kalori hesaplaması yaptım 3000 oldu boowww. ama hafta için asker disiplini tekrar başlıyor, nadiren kaçırıyorum. bide olduğum yerde koşar gibi nefes nefese kalacak şekilde hoplamaya başladım, 100 e kadar sayıyorum, sende dene işe yaradı bayağa :21:

Slm evet sesili kararlıyım çok şükür bi kaç gün biraz ipin ucu kaçtı ama yarın daha iyi olur inşallah
Yarış yapmak için kiloların denk olmasına gerek yok canım her hafta giden kilolara göre yarış yaparız merak etme sende 2.5 ay sonra benim kilomda olabilirsin
Yarın için tartıdan ümitli değilim yinede kilo bildirimi yaparım artısı olur eksisi olmaz galiba çünkü bugün 600 gr artıdaydım gelip geçicidir inşallah gelelim iftar menüme
2 kepekli tost normalde tavuk turşu olacaktı ama eşim kanıma girdi
Domates
Salatalık
Azıcık peynir
Kola
6 siyah zeytin
4 cips yedim çok canım çekti
Iki kaşık tadımlık bulgur pilavı
Bol bol su feci susamışım
Ben böyle her yediğimi içtiğimi paylaşırım daha keyifli oluyor
Neyse bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere

kola haricinde hepsi uyar, cips bile yani ayda yılda yiyeceksen, ama evden meyve sularını ve colaları hemen çıkarsan iyi olur canım. Ben asla almıyorum. Hele meyve suyu düşmanıyım ıııı çürük meyveler geliyor aklıma, ama kutlarım yinede menün güzel, bu arada Allah kabul etsin.

Günaydın kızlarr:3::3:
bugün tartıldım vee 62.6 kg gözüküyorumm:32::8:

Günaydın kızlarr:3::3:
bugün tartıldım vee 62.6 kg gözüküyorumm:32::8:

Back
X