Sesler??

hahahaha sonu nasıl gelecek diye okudum, çıka çıka psikopat bir telefon çıktı

Hahahahaha millan ya bildiğin agatha christie romanı okur gibi heyecanlanarak okudum Meğer telefon psikopatmış iyi mi Ayyy bu hikayede en çok kızına üzüldüm, yavrucak konuşan telefonunu baya arayacak

Evet gerçi, sanırım rahatsızlık olunca olayın farkında olunmuyor. Rüya görmek daha ürkütücü bile olabilir, ama seviyorum

valla benım cocuklugumda canlandığı yönunde efsaneler vardı..

arkadaşlarca bu sekılde kendımızı ınandırıyorduk..:)

Hayırlısı be gülüm Ben de oyuncak Barbie bebeğime sinirlenip,bacaklarını eklem yerlerinden söküyodum sonra da bebeği bacaklarıyla döverek intikamımı alıyodum

Son düzenleme:
Hahahahaha millan ya bildiğin agatha christie romanı okur gibi heyecanlanarak okudum Meğer telefon psikopatmış iyi mi Ayyy bu hikayede en çok kızına üzüldüm, yavrucak konuşan telefonunu baya arayacak

kızın 3 telı var konuşan..

umarım dıgerlerı ıntıkam için gun saymıyorlardır:)

benıde 12 yaslarındayken falan..sureklı arkadan bırı ellıyordu..

sıçrayarak arkamı dönerdım kımse yok..

bırde yıne aynı dönem bı anda herseyın sesı kesılırdı,çıt yok etrafta..camdan bakardım kımse yok,kuş sesı yok,araba sesı yok..dünyanın durduğunu sanardım o zaman..

bazende karnıma bıçak dayardım,benım burda ne ısım var,nıye dogdum dıye dusunurdum..hanı sankı başka bı alemden bırden buraya gelmısım gıbı..

aklıma gelmısken anlatim dedım ıste..

evlerde ınternet olmayınca ozamanlar daha dusuncelı oluyorduk:)

Millan bu dediklerin bana da oluyordu şu son ikisi.Bir an dünyaya yabancılaşıyorsun ve anne baban ablan sana yabancı gibi geliyor ve onlardan utanmaya başlıyorsun, sanki hiç tanımadığın birinin evinde gözünün açmışsın gibi o senin hayatın değil gibi, tahammülü çok güç bir his...Aynı şeyden mi bahsediyoruz?

Oyyy milloş sen ne çektin bee

ben aynaya bakamazdım eskiden.. sanki aynada ki görüntüm benden bağımsız takılacak gibi gelirdi ayna gördüğümde arkamı dönerdim

bir de benim küçüklüğüm nerede acaba diye düşünürdüm, hani sanki o gitmiş de büyük halimi göndermişler gibi

iyi ki internet var la, yoksa çoktan koğuş sistemine geçerdik oyalanıyoruz böyle böyle

kızın 3 telı var konuşan..

umarım dıgerlerı ıntıkam için gun saymıyorlardır:)

Yerinde olsam şimdiden onlara da gösterirdim bu evin patronu kim diye! Noluyoruz öyle kendiliğinden konuşmalar falan. "I am the boss bitches" diyerekten onları da çöpe at derim

Yerinde olsam şimdiden onlara da gösterirdim bu evin patronu kim diye! Noluyoruz öyle kendiliğinden konuşmalar falan. "I am the boss bitches" diyerekten onları da çöpe at derim

iyi ki konuyu açtık cow, resmen psikolog koltuğunda oturuyormuşuz gibi hissettim

2 gün önce gece odamda ben de ses duydum. Kelime değildi, çığlık inleme tarzı bir şeydi. Çok sıklıkla olmasa da hep duyarım.
Üstünde hiç durmadım, nasıl bir ruh haliyse buz gibi oluyorum. Hiç sarsılmadan ne yapıyorsam ona devam ediyorum. Korkmuyorum yani.
2 gün önce duydum, zaten yatacaktım hiç takılmadan yatağıma girdim. Uyumakta da zorluk çekmedim
Hasta mıyım ya da korku filminin içerisinde miyim diye hiç düşünmedim açıkçası. Ne bileyim takılacak çok daha büyük sorunlarım olduğu için galiba...

benımkıler evde olsaydı dedıgını hıssederdım kesın..onlardan yabancılaşmak gıbı olurdu..

ama bızımkıler hep çalıştığından evde kımse olmazdı bana bu his geldıgınde..

bır de sankı zorlasam kendımı nerden geldıgımı bıle hatırlıyacak seviyeye erıyorken,mutlak bı ses olur,o konsantrasyon kaybolurdu..

hanı sımdıkı aklımla dusunmeye kalksam zorlama seyler olur..

ama o donem,o yasta aklımın bı an böyle seyler dusunmesı,ve böyle seyler hakkında hıcbıse bılmedıgım halde..

cok tuhaf geliyor sımdı..cunku bıldıgın maldık bız ozamanlar

Bunun psikolojideki adı depersonalizasyon, çok acayip ben hep yalnızca bana olur sanıyodum küçükken, büyüdükçe anladım ki o kadar da orijinal bir insan değilmişim herkes az biraz manyakmış. Benim bunu anlattığım insanların bir kısmı böyle ben deliymişim gibi baktı, az bi kısmı 'aa evet,bana da oluyo' dedi, hayat çok garip vapurlar falan.
Gerçekten de maldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…