2 gün önce gece odamda ben de ses duydum. Kelime değildi, çığlık inleme tarzı bir şeydi. Çok sıklıkla olmasa da hep duyarım.
Üstünde hiç durmadım, nasıl bir ruh haliyse buz gibi oluyorum. Hiç sarsılmadan ne yapıyorsam ona devam ediyorum. Korkmuyorum yani.
2 gün önce duydum, zaten yatacaktım hiç takılmadan yatağıma girdim. Uyumakta da zorluk çekmedim
Hasta mıyım ya da korku filminin içerisinde miyim diye hiç düşünmedim açıkçası. Ne bileyim takılacak çok daha büyük sorunlarım olduğu için galiba...
Bunun psikolojideki adı depersonalizasyon, çok acayip ben hep yalnızca bana olur sanıyodum küçükken, büyüdükçe anladım ki o kadar da orijinal bir insan değilmişimherkes az biraz manyakmış. Benim bunu anlattığım insanların bir kısmı böyle ben deliymişim gibi baktı, az bi kısmı 'aa evet,bana da oluyo' dedi, hayat çok garip vapurlar falan.
Gerçekten de maldık.
Ya da ben hasta olduğum için de olabilir tabii, normali takmamak ya
aaaayy ıgrenc bıse soylıcem..
bende kendımı bıldım bıleli geviş getırıyorum:)
ve ben bunu herkes yapıyor sanıyordum ta kii;
18 yasımdayken suankı kocam,ozamankı sevgılım bana normal otururken 'ağzında ne var' dıye sorunca;1 saat once yedıgım cubuk makarnayı upuzun ağzımdan çıkarana kadar..
O ne ya,yeminlen hayattan soğudum Nasıl yapıyodun?
Bu arada cowgirl'den izin alarak söylüyorum bu İslam'a göre ne demek biliyo musun? Sen kurban edilebilmenin şartını yerine getirmişsin demek.
O ne ya,yeminlen hayattan soğudum Nasıl yapıyodun?
Bu arada cowgirl'den izin alarak söylüyorum bu İslam'a göre ne demek biliyo musun? Sen kurban edilebilmenin şartını yerine getirmişsin demek.Seni kurbanda kesebiliriz.
benim kedide bazen beni tırstırır. neyse bu yeni evinmde hiç olmadıda,eski evde yatarken birden dikilir yanımda. bir yere dakikalarcs bakar gece. ben yatakta kızım ne var ki orada bir şey yok derim. o devam eder. sonra oky sabahlar.
ahada bu şekilde
Ahahaha ben hasta olduğumu biliyorum. En azından depresyondayım kendimi bildim bileli o kesin bak
Ama şizo değilimdir herhalde. İnsanları, mekanları karıştırmıyorum.Sen de öylesindir, yani forumda düzgün bir iletişim halindesin gördüğüm kadarı ile
Kendini başkası falan da sanmıyorsun? Bence şizo değilsin.
Valla gözümün önünde duvar dalgalandı, masa örtüsü kapı pencere açık değilken rüzgar almış gibi kıpırdandı. Ara sıra ses duyuyorumAma delirdiğimi düşünmüyorum yaa
Beynin gizemi hala çözülememiş, yorulmuş olabiliriz. Beyin de yorgun olduğu için biraz kısa devre yapıyordur belki olamaz mı?
4 kişi daha bul 7 hisse olarak girişelim Milly'e
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim varr...Öncelikle kendimden bahsedeyim, bende anksiyete var, bundan dolayı en ufak öksürükte dahi hemen endişelenir doktora falan giderim. Ben yaklaşık bir iki ay önce burada psikoloji bölümünde şizofreni ile ilgili bir konu okuyup çok üzülmüştüm. Bugün başıma gelen bir olayla da kafamı buna takmış durumdayım. Sabah uyandım ve birinin bana seslendiğini duydum sanki ama evde kimse yoktu. Bir defa daha başıma gelmişti, buradaki o konuyu okuduktan sonra şimdi de buna taktım ve korkmaya başladım. Acaba hiç başına böyle bir şey gelen var mı? Normal bir durum mudur ki? Çünkü başıma gelen olayların birinde gece uyumaya çalışıyordum bugünkünde de yeni uyanmıştım sabah. Yani hep uykuluyken oluyor sanırım.
Not: Arkadaşlardan ricam konumu dini veya forumda yasaklı olan şeylere bağlamamaları. Çünkü benzer şeyi yaşayan başka arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ve konumun kapatılmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler:)
Bazen banada olur ve evde hep tvyi açık tutarım. Temizlik,Yemek vs her zaman tv açık olur. Eşim hatta zaman zaman lafını eder niye bu tv boş boş çalışıyor diye ama ev sessiz olunca nedense ürküyorum. Eşim Şehir Dışına Gittiğnde tek başıma kalıyorum uyurken hiçde korkmuyorum ama o tv açık olacak ses olucak evde sende dene istersen faydası olur belki :))
kurban edılebılmek ne kız?
bıldıgın yedıgım yemek 1 saat sonra yenıden ağzıma geliyor,istemsız..
çocukluğumdan berı böyle..kımını hıc cıgnememıs oluyorum,yenıden cıgneyıp yolluyorum..
benim kedide bazen beni tırstırır. neyse bu yeni evinmde hiç olmadıda,eski evde yatarken birden dikilir yanımda. bir yere dakikalarcs bakar gece. ben yatakta kızım ne var ki orada bir şey yok derim. o devam eder. sonra oky sabahlar.
ahada bu şekilde
Hani İslam'da geviş getiren hayvanların-burası sana hakaret oldu sankimyenmesi caiz ya, o yüzden şeyettiydim.Yani sonuçta hepimiz memeli bi hayvanız:18 ediydim masraf olmasın,kurbanlar çok pahalı yani tasarruf amaçlı:18:
O sindirim rahatsızlığı falandır yav, neyse seni öldürmeyen şey güçlendirir, bu seni bir çeşit super kahraman yapıyor senin özel yeteneğin geviş getirmek.Marvel'den teklif gelebilir her an gel Avengers'a yeni bir soluk getir diye
Yok onları karıştırmıyom ben de, arada gaipten annem sesleniyor işteBu arada haklısın beyin çok ilginç bir şey, oldukça gizemli, dediğin gibi stresten falan kısa devre yapıyordur belki Neyse bi süre beynimi çalıştırmayıp dinlendireyim iyisi mi
4 kişi daha bul 7 hisse olarak girişelim Milly'e
Karşımızda aniden bir suret falan belirirse o zaman endişeleniriz boşver. Şimdilik takmayalımUcuna gelene kadar bekleyelim
İşin gerçeği bir şeyden kork veya korkma olacağı varsa oluyor zaten. Şimdi sen korksan da korkmasan da duyuyorsun.
Boşuna adrenalin salgılama yazıktırSesi çok duyduk yeni bir şeylerle gelsin
hemen haber salalım bdv'ye konu mu açsak?Bu kurbanda millan'a girecez, ortak bulmamız gerek.İslami koşullara uygun olacak elbet,Milly sen gönlünü ferah tut biz seni cenabet yollamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?