Sevdiğim adam kanser :(

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
83
çok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadım çok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
YANIMDA OLUP DESTEK VEREN İYİ DİLEKLERİNİ SUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN .. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN... ben burada yardım talep etmiyorum sadece içimi döküyorum moral verende moral bozandanda Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Kanser tedavisi olan bir hastalık artık. Ama moral ve iyi bakım şart. Ve bu nokta da siz de onun morali olmalısınız. Onu kaybetmeyi düşünmeyin. Neler yapabileceğinize bakın. Öldürmeyin yaşatın.
Oyuzden buraya yazıp destek almak istedim ona hatırlatmak bile istemiyorum kötüyü düşünmek bile istemiyorum her dakika güldürmeye çalışıorum mutlu olsun diye herşeyi yapıorum ama içim acıo

Oyuzden buraya yazıp destek almak istedim ona hatırlatmak bile istemiyorum kötüyü düşünmek bile istemiyorum her dakika güldürmeye çalışıorum mutlu olsun diye herşeyi yapıorum ama içim acıo
Sizin de inanmanız lazım. Evet kabullenmesi zor bir durum ama başınıza gelmiş. Ve bununla savaşacaksınız ve kazanacaksınız. Gerekirse sizin modunuzu düşürecek kişilerle paylaşmayın.

Sizin de inanmanız lazım. Evet kabullenmesi zor bir durum ama başınıza gelmiş. Ve bununla savaşacaksınız ve kazanacaksınız. Gerekirse sizin modunuzu düşürecek kişilerle paylaşmayın.
Nelerle savaşmadım ki bununlada savaşırım Rabbim yardımcımız olsun çok saolun

Rabbim sabir ve sifa versin insallah

Üzülme normal davran ama acını da paylaşabilirsin bence sürekli yüksek moralli gözükmen seni de onu da yıpratır. Kabullenmek en zoru mücadele daha kolay inşallah. Her sevgi sınanıyor. Sizinde imtihanınız budur belki iyileşir inaşallah.

Kaç yaşındaki ve akcier kanserini sigaraya bağlıyorlar.Sigara içiyormu?

Çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Tahmin ediyorum çok üzücü ama inşallah tedavisini güzel olursa, iyi bakılırsa ve morali de güzel olursa atlatır emin olun.
Umarım tez vakitte iyileşir ve çok mutlu günler yaşarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…