Çok saolun aminÇok geçmiş olsun..
Allah’ım acil şifalar versin inşallah..
Çok saolun ben aşırı duygusalım ondan böle oluyor devamlı ağlayasım var gerçekten seviyorum rabbim ayırmadığı sürece ayrılmayacak kadarAma sen önce kendini toplamalisin. Allah korusun ne demek o geç buldum erken kaybetmek? Adam ölecek gibi davranmayin. Insanlar ne kanserleri atlatiyor. Gerçekten seviyorsan daima yanında ol destek ol moral ver. Inşallah en kisa zamanda atlatir. Allah yardımcisi olsun
/Allah şifa versin..
Bir programda dinlemiştim ne kadar doğru bilmiyorum, diyordu , "akciger kanseri hayat sevincini kaybeden insanlarda oluyor"
Inşirah suresini çok okuyunuz...
Çok saolun amin Allah rağzı olsunAllah şifa versin..
Bir programda dinlemiştim ne kadar doğru bilmiyorum, diyordu , "akciger kanseri hayat sevincini kaybeden insanlarda oluyor"
Inşirah suresini çok okuyunuz...
Tamam çok saolun bakıcamAllah sifa versin.. ileri evredeki kanseri GAPS DIYETIYLE yenen var.. tabii ki takdir Allah'tan fakat araştırmanızı ve uygulamaya calismanizi öneririm. Biraz zor bir diyet. Daha çok yabanci bloglarda forumlarda bulabilirsiniz.
Elbette ki atlatacaksiniz hatta çocuklarıniza anlatacaginiz bir başarı hikayeniz olacak. Aşkın, sevginin ve moralin karşında hiçbir şey duramaz. Gerekli tedavilerle hepsi geride kalacak bir gün... Daima dik durun, moralinizi koruyun sen sevdiğin adamin karşında sen hastasın diye aglarsan adamin daha çok morali bozulmaz mi? Ama sen elini tutup bunlar da geçecek birlikte savasacagiz dersen o da içinde o gücü bulur. Kanserle savaşmak için mücadele ederÇok saolun ben aşırı duygusalım ondan böle oluyor devamlı ağlayasım var gerçekten seviyorum rabbim ayırmadığı sürece ayrılmayacak kadarsaolun inşallah atlatıcaz
Çok saolun aminAllah yardımcısı olsun
HaklısınızElbette ki atlatacaksiniz hatta çocuklarıniza anlatacaginiz bir başarı hikayeniz olacak. Aşkın, sevginin ve moralin karşında hiçbir şey duramaz. Gerekli tedavilerle hepsi geride kalacak bir gün... Daima dik durun, moralinizi koruyun sen sevdiğin adamin karşında sen hastasın diye aglarsan adamin daha çok morali bozulmaz mi? Ama sen elini tutup bunlar da geçecek birlikte savasacagiz dersen o da içinde o gücü bulur. Kanserle savaşmak için mücadele eder
Çok saol cnmCanım, " nefes terapileri" moral dengesi icin falan Kubilay Aktaş'ın egitim ve seminerlerini tavsiye ederim...
Çok saolun annemde kanser benim henüz onu yenemedikÇok yakın bir arkadaşımın annesi meme kanseriydi. Kemoterapi falan gördü bir seneye yakın.
Bu ay doktor tahlillerin temiz çıktığını, 3 ayda bir tekrar tahlil yapmasının yeterli olacağını söylemiş :)
Kanser çok kötü bir hastalık ama tedavisi var, güçlü olun.
İnstagramda pembekurdeleli isimli çok tatlı bir kadın var. Küçüklüğü kemik kanseri yüzünden yatakta geçmiş, zaman geçip yaralarını sarıp bir adama asik olduğunda da memesinde tümör olduğunu ,her iki memelerini aldırması gerketigini öğrenmiş. Evliliği erkene alıp balayından döner dönmez memelerini aldırmış.
Sonrasinda çarçabuk hamile kalmış, kızı 4 aylıkken bu sefer de lenf kanseri...
Ama o yine mutlu, yine enerjik ve yine çok tatlı :)
Böyle çok sayıda örnek var, pozitif kalmaya ona da moral vermeye çabaların
Çok geçmiş olsun
http://www.pembekurdeleli.com/2014/03/25/bir-gecmis-bir-gelecek/
Elimden geldiğince oluyorum 20 gün önce sigarayı bıraktırdım içmio artık çok şükür zaten 2 aydırda yediklerimize dikkat ediyorduk abur cubur dahi yemiyorduk . İlaçları içinde dikkat ediyorum çok saolunSuan sadece manevi anlamda destek olabilirsin.. mesela sigara gbi kötü aliskanliklari varsa bıraktır bi şekilde.. düzenli beslenmesini sağla fast food yemesin kesinlikle ilaclarini düzenli alsin bu konularda destek ol ve dua et ... Allah yardmcisi olsn
Amin çok saolun Allah razı olsunAllah su mubarek gunde kardesimize sifa versin size ailesine bagislasin tez zamanda kolay degil imtihandayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?