Sevdiğim adam kanser :(

Allah sifa versin.. ileri evredeki kanseri GAPS DIYETIYLE yenen var.. tabii ki takdir Allah'tan fakat araştırmanızı ve uygulamaya calismanizi öneririm. Biraz zor bir diyet. Daha çok yabanci bloglarda forumlarda bulabilirsiniz.

Çok saolun ben aşırı duygusalım ondan böle oluyor devamlı ağlayasım var gerçekten seviyorum rabbim ayırmadığı sürece ayrılmayacak kadar saolun inşallah atlatıcaz

Allah şifa versin..
Bir programda dinlemiştim ne kadar doğru bilmiyorum, diyordu , "akciger kanseri hayat sevincini kaybeden insanlarda oluyor"
Inşirah suresini çok okuyunuz...
/ sonra ben girdim hayatına gerçekten bana dediği ben ilk defa bu kadar sevildim ve evlenmeyi bu kadr çok istiyorum o sözleri hep aklımda

Allah sifa versin.. ileri evredeki kanseri GAPS DIYETIYLE yenen var.. tabii ki takdir Allah'tan fakat araştırmanızı ve uygulamaya calismanizi öneririm. Biraz zor bir diyet. Daha çok yabanci bloglarda forumlarda bulabilirsiniz.
Tamam çok saolun bakıcam

Çok saolun ben aşırı duygusalım ondan böle oluyor devamlı ağlayasım var gerçekten seviyorum rabbim ayırmadığı sürece ayrılmayacak kadar saolun inşallah atlatıcaz
Elbette ki atlatacaksiniz hatta çocuklarıniza anlatacaginiz bir başarı hikayeniz olacak. Aşkın, sevginin ve moralin karşında hiçbir şey duramaz. Gerekli tedavilerle hepsi geride kalacak bir gün... Daima dik durun, moralinizi koruyun sen sevdiğin adamin karşında sen hastasın diye aglarsan adamin daha çok morali bozulmaz mi? Ama sen elini tutup bunlar da geçecek birlikte savasacagiz dersen o da içinde o gücü bulur. Kanserle savaşmak için mücadele eder

Haklısınız

Canım, " nefes terapileri" moral dengesi icin falan Kubilay Aktaş'ın egitim ve seminerlerini tavsiye ederim...

Çok yakın bir arkadaşımın annesi meme kanseriydi. Kemoterapi falan gördü bir seneye yakın.
Bu ay doktor tahlillerin temiz çıktığını, 3 ayda bir tekrar tahlil yapmasının yeterli olacağını söylemiş :)
Kanser çok kötü bir hastalık ama tedavisi var, güçlü olun.

İnstagramda pembekurdeleli isimli çok tatlı bir kadın var. Küçüklüğü kemik kanseri yüzünden yatakta geçmiş, zaman geçip yaralarını sarıp bir adama asik olduğunda da memesinde tümör olduğunu ,her iki memelerini aldırması gerketigini öğrenmiş. Evliliği erkene alıp balayından döner dönmez memelerini aldırmış.
Sonrasinda çarçabuk hamile kalmış, kızı 2 aylıkken bu sefer de lenf kanseri...
Ama o yine mutlu, yine enerjik ve yine çok tatlı :)
Böyle çok sayıda örnek var, pozitif kalmaya ona da moral vermeye çabaların
Çok geçmiş olsun

http://www.pembekurdeleli.com/2014/03/25/bir-gecmis-bir-gelecek/

http://www.pembekurdeleli.com/2016/05/09/sevgili-kanser-defolup-gider-misin-artk/

Son düzenleme:
Çok saolun annemde kanser benim henüz onu yenemedik dayımda kanserdi o yendi şimdi bide bu gelince elimde deil işte

Suan sadece manevi anlamda destek olabilirsin.. mesela sigara gbi kötü aliskanliklari varsa bıraktır bi şekilde.. düzenli beslenmesini sağla fast food yemesin kesinlikle ilaclarini düzenli alsin bu konularda destek ol ve dua et ... Allah yardmcisi olsn

Allah su mubarek gunde kardesimize sifa versin size ailesine bagislasin tez zamanda kolay degil imtihandayiz

Allhım şifa versin. İnşallah iyi olur hemen atlatır. Amin...

offff çok zor bir hastalık
sevgilinize Allah şifa versin, atlatır inşallah hayırlısıyla

Allah hepimizi, çoluğumuzu, çocuğumuzu bu hastalıktan korusun inşallah

Elimden geldiğince oluyorum 20 gün önce sigarayı bıraktırdım içmio artık çok şükür zaten 2 aydırda yediklerimize dikkat ediyorduk abur cubur dahi yemiyorduk . İlaçları içinde dikkat ediyorum çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…