Sevdiğim adam kanser :(

Allah şifa versin.
Teşhisini nasıl yaptılar ?
Ped raporuyla mı yoksa patoloji tanısıyla mı ?

Allah sifa versin cok zor bir surec insan kendi basina gelince anliyor ama siz dik durup ona destek olmak zorundasiniz boyle hastaliklarda moral cok onemli bir etken cok gecmis olsun.

Allah şifa versin .. çağımızın hastalığı , grip gibi yaygın artık .. Yalnız tedavi seçenekleri fazla ..erken müdahaleyle sağlığına kavuşma olasılığı çok yüksek ..

Kanser bugün tedavisi olan bir hastalık.
Tedavi ve erken tanı ne kadar önemliyse psikolojik destekte o kadar önemli.
Ona moral vereyim derken, sürekli güldüreyim, eğlensin moduna girmeyin sakın. Normalde nasılsanız, aynen devam edin. Sadece onu sıkmadan, onu boğmadan.
İyi bir doktor, iyi bir tedavi ortamı araştırıp zaman kaybetmeden başlanmalı tedaviye.

belki ilaçlar şifa olur hemen umudunuzu kaybetmeyin.

Amin çok saolun o benim üzüldüğümün farkında bazen ağlıorum anlıo şu iki gündür cehennem azabı gibi bana amin bende sınav diorum oda işte üzülme sen üzülürsen ben daha çok ölürüm dio dahada kötü oluyorum işte dua ediyorum başka bişi gelmio elimden

Normaldede neşeli insanım güldürürüm güldürmeyi severim oda bunu bilio ama çokta aşırı duygusalım işte ne olcak bilmiorum. Tedaviye başlandı şuan ilerlemesini durduracaklar iyi bi doktora gidio bakalım Rabbim yardımcımız olsun

Geçmiş olsun. Tedavi sonucu yaşama şansı her geçen yıl artıyor inş tedavi başarılı olur

Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Eşiniz mı ?
Baş ağrısı hep mi vardı
Daha önce belirti varmiydi

Geçmiş olsun rabbim şifa versin
Eşiniz mı ?
Baş ağrısı hep mi vardı
Daha önce belirti varmiydi
Erkek arkadaşım . Bir aydır şiddetli baş ağrısu vardı daha öncesinde birde ara ara burnu kulağı kanıyordu bir haftadırda ağzındanda kan gelmeye başladı

Ama sen önce kendini toplamalisin. Allah korusun ne demek o geç buldum erken kaybetmek? Adam ölecek gibi davranmayin. Insanlar ne kanserleri atlatiyor. Gerçekten seviyorsan daima yanında ol destek ol moral ver. Inşallah en kisa zamanda atlatir. Allah yardımcisi olsun

Allah şifa versin..
Bir programda dinlemiştim ne kadar doğru bilmiyorum, diyordu , "akciger kanseri hayat sevincini kaybeden insanlarda oluyor"
Inşirah suresini çok okuyunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…