belki ilaçlar şifa olur hemen umudunuzu kaybetmeyin.çok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
Amin çok saolun o benim üzüldüğümün farkında bazen ağlıorum anlıo şu iki gündür cehennem azabı gibi bana amin bende sınav diorum oda işte üzülme sen üzülürsen ben daha çok ölürüm dioÜzülme normal davran ama acını da paylaşabilirsin bence sürekli yüksek moralli gözükmen seni de onu da yıpratır. Kabullenmek en zoru mücadele daha kolay inşallah. Her sevgi sınanıyor. Sizinde imtihanınız budur belki iyileşir inaşallah.
25 yaşında evet sigara kullanıyordu 20 gün önce bıraktırdım zorla keşke daha önce bıraksaydıKaç yaşındaki ve akcier kanserini sigaraya bağlıyorlar.Sigara içiyormu?
Normaldede neşeli insanım güldürürüm güldürmeyi severim oda bunu bilio ama çokta aşırı duygusalım işte ne olcak bilmiorum. Tedaviye başlandı şuan ilerlemesini durduracaklar iyi bi doktora gidio bakalım Rabbim yardımcımız olsunKanser bugün tedavisi olan bir hastalık.
Tedavi ve erken tanı ne kadar önemliyse psikolojik destekte o kadar önemli.
Ona moral vereyim derken, sürekli güldüreyim, eğlensin moduna girmeyin sakın. Normalde nasılsanız, aynen devam edin. Sadece onu sıkmadan, onu boğmadan.
İyi bir doktor, iyi bir tedavi ortamı araştırıp zaman kaybetmeden başlanmalı tedaviye.
Amin çok saolun umut hep var ruhumuz olduğu sürece hep olucakbelki ilaçlar şifa olur hemen umudunuzu kaybetmeyin.
Amin çok saolun allah razı olsunGeçmiş olsun. Tedavi sonucu yaşama şansı her geçen yıl artıyor inş tedavi başarılı olur
Amin çok saolun çok çok aminÇok geçmiş olsun.. Acil şifalar diliyorum..
Geçmiş olsun rabbim şifa versinçok zor bunları yazmak elim gitmio yazmaya ama içimde fırtınalar koparken bi yere içimi dökmek zorundaydım daha öncesinde ağzındna kan gelme gece uyurken yastığı bile mahfetmesi kanın durumları vardı önemsemiyordu
Dün öğrendik ondan önceki gece durduralamayan burun kanaması ve şiddetli baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti dün muayene ve detaylı testler sonucu kanser olduğu söylendi. Canım okadar yanıyorki sesim çıkasıya ağlamak istiyorum yapamıorum sessiz sessiz yapıorum ailem birlikte olduğumuzu biliyor ama hastalığını söyleyemedim yapamadımçok zormuş kızlar. Hani dizilerde görüp insan üzülüo üzülmüo deil ama başına gelmeden kimse anlıyamıyormuş kimse çıkıp neden yazdın neden buraya yazdın demesin içimi dökmek zorundaydım konuşacak kimsrm yok. Onada yapamıorum yapamıorum anlayın beni çok kötüyüm dünyanın sonu gibi geç buldum erken kaybetmek ((
Çok saolun aminAcil şifalar dilerim.Allah sevenlerine sevdiklerine bağışlasın inşallah.
Erkek arkadaşım . Bir aydır şiddetli baş ağrısu vardı daha öncesinde birde ara ara burnu kulağı kanıyordu bir haftadırda ağzındanda kan gelmeye başladıGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Eşiniz mı ?
Baş ağrısı hep mi vardı
Daha önce belirti varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?