- 9 Eylül 2019
- 26
- 28
- 3
- Konu Sahibi nomoredrama
-
Dün bütün gün annemin yüz asmasına sebep olan şey erkek erkadaşımla sabah 6 da kalkıp balığa gitmiş olmamız. Uykusu bölünmüş.Sebep neydi ki
Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Söyledim yüz defa sadece benim anneme karşı değil çoğu zaman üslubunu düzgün bulmuyorum. Daha bir kaç gün öncesinde söylemiştim ve dün de annemle olaylar oldu. Bana akıl verin ben bundan sonra ne yapacağım?Sebep neolursa olsun annenize bağıramaz. Sebep ne olursa olsun sizde onun annesine bağıramazsınız.
Canım aslında bu büyük bir sorun biliyor musun? Üslup olarak sıkıntılı olması, annene bağırması.Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Söyledim yüz defa sadece benim anneme karşı değil çoğu zaman üslubunu düzgün bulmuyorum. Daha bir kaç gün öncesinde söylemiştim ve dün de annemle olaylar oldu. Bana akıl verin ben bundan sonra ne yapacağım?
Dün bütün gün annemin yüz asmasına sebep olan şey erkek erkadaşımla sabah 6 da kalkıp balığa gitmiş olmamız. Uykusu bölünmüş.
Olay esnasında tabi ki bende sesimi yükselttim kenara çekilmedim. Üslubunu düzelt diye yüz defa bağırdım karşındaki annem arkadaşın değil dedim. Ama olan oldu işte önüne geçemiyorsun bazı şeylerin..Hadi annen gerçekten haksız yere üstünüze geldi diyelim orda sesini yükseltecek kişi varsa o da sensin erkek arkadaşına ne oluyo da oyle bir terbiyesizlik yapıyo. İstediği kadar baskın karakter olsun misafir olarak kaldığı evde bu kadarda rahat olunmaz. Erkek arkadaşın annenin gelip gönlünü alırsa bu iş olur, almazsa da bitirmeye bahane arıyomuş der önünüze bakılır. Üzücü ama gerçek
Ailem her zaman her şeyin üstündedir benim için. Asla ailemin rızası olmadan zaten hiçbir şeye adım atmam. Umarım ikisi de hatalarını anlarlar. Çünkü arada hırpalanan benim. Umuyorum ki düzelir...Canım aslında bu büyük bir sorun biliyor musun? Üslup olarak sıkıntılı olması, annene bağırması.
Bu olay için kendini hırpalama halledilmicek bişe değil sadece biraz zaman lazm
Her şeyimiz konuşulmuştu biliyor musun... martta nişanımız olacaktı bir kaç haftaya evlenme teklifi alacaktım seneye düğünümüz olacaktı. Her şey yarım kaldı. Bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm. Tek sebep tabi ki bu değil ama dünkü sebep buydu. Benim annem çok titiz bir insandır. Pisliğe pek tahammülü yoktur. Erkek arkadaşım da ailesinde pek temizlik gören bir insan değil eve ayakkabıyla filan giriyorlar. Ama ben de ailem de hiçbir zaman yadırgamadık bunları herkese saygılıyız olabilir deriz. Erkek arkadaşım da bilir annemin ne kadar titiz olduğunu ve dikkatli davranır bize geldiğinde. Ama inan annem bazen o kadar abartıyor ki ben bile kendimi misafir gibi hisseder oluyorum. Yani saçma ve küçük şeyler bazen birikip böyle oluyor.Asıl sebep bu olamaz çok saçma
Anneniz acaba çocuğu artık istemiyor bi yanlışını falan gördü o yüzden mi böyle yapıyor dicem ama konuşmak varken niye böyle yapsın. 6 yıllık ilişki kolay değil. Emekler , anılar Dile kolay. Ama evlenmeden arada nişan vs yokken gelip siz de kalması iyi olmamış. Çok yüz göz olunmuş gibi geldi bana. Çünkü tartışmalar bu gibiyse başka bir açıklama bulamıyorum.
Pek konuşamadık yola çıktı gece çünkü bugün gün içerisinde konuşuruz diye düşünüyorumDurum ne şimdi, o olaydan sonra hiç konuşmadınız mı erkek arkadaşınla?
Her şeyimiz konuşulmuştu biliyor musun... martta nişanımız olacaktı bir kaç haftaya evlenme teklifi alacaktım seneye düğünümüz olacaktı. Her şey yarım kaldı. Bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm. Tek sebep tabi ki bu değil ama dünkü sebep buydu. Benim annem çok titiz bir insandır. Pisliğe pek tahammülü yoktur. Erkek arkadaşım da ailesinde pek temizlik gören bir insan değil eve ayakkabıyla filan giriyorlar. Ama ben de ailem de hiçbir zaman yadırgamadık bunları herkese saygılıyız olabilir deriz. Erkek arkadaşım da bilir annemin ne kadar titiz olduğunu ve dikkatli davranır bize geldiğinde. Ama inan annem bazen o kadar abartıyor ki ben bile kendimi misafir gibi hisseder oluyorum. Yani saçma ve küçük şeyler bazen birikip böyle oluyor.
Haklısın. Zaten düzelmezse ne bu iş düzelir ne de ilerde mutlu oluruz.Anneme bagiracak bir hirt herifi ki bagiramaz öyle bir ihtimal dahi yok bu konuda çok netim ki hadi oldu agzini bükerim evimden de def ederim şimdi 6 yillik sevgilim diyorsun da adamin şimdiden ailene saygisi yok bu bir fragman gözünü açmanı diliyorum.
Teşekkür ederim gerçektenHayırlısı olsun. Ben senin için böyle dua edeceğimBazen şer diye gördüğümüz durumlar sonra bi bakıyoruz aslında hayırmış. Üzülme eğer kaderinde varsa bu kişi bir şekilde herşey çözülür sen bile inanamazsın :)
Tam olarak bende öyle konuşmayı düşünüyordum senin de söylemen iyi oldu. İnşallah her iki taraf da anlar hatasını.Fazla samimi olmadan konuş, sohbeti de dün ki yaşanan konuya getirdiğinizde net olarak kendini ifade et. Ama öyle parça parça mesaj atarak değil. Bunu bunu yaptın, haklı olsan bile benim hatırım yok muydu, ben annemle senin aranda kalmak istemiyorum durumu düzelt de. Seninle evlenmek isteyen insan düzeltir hatasını ben öyle düşünüyorum
İnşallah. Herşeyin hayırlısı olsun senin için...Tam olarak bende öyle konuşmayı düşünüyordum senin de söylemen iyi oldu. İnşallah her iki taraf da anlar hatasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?