- 9 Eylül 2019
- 26
- 28
- 3
- Konu Sahibi nomoredrama
-
Teşekkür ederim.İnşallah. Herşeyin hayırlısı olsun senin için...
Arkadaşlar o kadar üzgünüm ki olay dün gece oldu ve sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan içim dışıma çıktı lütfen bana yardım edin. 6 yıldır bir ilişkim vardı aileler tanışıyor anlaşıyor her şey harikaydı hatta 1-2 haftaya evlenme teklifi alacaktım biliyordum. Neyse sevgilimle uzak şehirlerde yaşıyoruz üniversite de tanıştık ve tatil amaçlı bizim evimize geldi. Annem her zaman oğlum diye severdi hiç ayırmadı hep kendi oğluymuş gibi davranırdı. Son bir kaç gündür çekirdeği doldurmayan sebeplerden huzursuzluk yaşamaya başladık ve annemden özür diledi barıştılar. Tam her şey yolunda derken dün sabah annem benimle tartıştı yine sebepleri söylesem gülersiniz ve bütün gün bize tavır yaptı. En son akşam yemeğine böyle oturmayalım küs kalmayalım diye gittim yanına gönlünü almaya olay yine tartışmaya döndü. Erkek arkadaşım da sabretti ilk hiçbir şey demedi sonra o da patladı. İkisi de çok baskın kişilikteler. Ben hep alttan alan ezilen oluyorum. İkisi de bana gelip dert yanıyor. Kimseye haklısın demiyorum onun yerine hatalarını söylüyorum ama çok yoruldum. Neyse bu tartışmadan sonra gerçekten iki tarafın da sesleri o kadar yükseldi ki artık tahammül edemeyecek noktaya gelmiştim. Erkek arkadaşım da aldı eşyalarını kapıyı çekti ve gitti. Evleneceğim adam 6 yılım her şeyim bir anda ellerimden kayıp gitti. Biri annem diğeri sevdiğim adam. Çok mutsuzum yardım edin ben ne yapacağım?
Bu üslupta birisi ile devam etseniz mutlu olabilecek misiniz? Bu değişmeyen bir şey. Yaşadım sonuçta bosaniyorsunuz.Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum. Söyledim yüz defa sadece benim anneme karşı değil çoğu zaman üslubunu düzgün bulmuyorum. Daha bir kaç gün öncesinde söylemiştim ve dün de annemle olaylar oldu. Bana akıl verin ben bundan sonra ne yapacağım?
Haklısınız. Değişmediği sürece asla mutlu olamayız ne yazık ki...Bu üslupta birisi ile devam etseniz mutlu olabilecek misiniz? Bu değişmeyen bir şey. Yaşadım sonuçta bosaniyorsunuz.
Emin olduğum tek bir şey var değişmez. Sadece dönemsel bastırır ama neyse o olarak kalacak her zaman eminolunHaklısınız. Değişmediği sürece asla mutlu olamayız ne yazık ki...
Arkadaşlar o kadar üzgünüm ki olay dün gece oldu ve sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan içim dışıma çıktı lütfen bana yardım edin. 6 yıldır bir ilişkim vardı aileler tanışıyor anlaşıyor her şey harikaydı hatta 1-2 haftaya evlenme teklifi alacaktım biliyordum. Neyse sevgilimle uzak şehirlerde yaşıyoruz üniversite de tanıştık ve tatil amaçlı bizim evimize geldi. Annem her zaman oğlum diye severdi hiç ayırmadı hep kendi oğluymuş gibi davranırdı. Son bir kaç gündür çekirdeği doldurmayan sebeplerden huzursuzluk yaşamaya başladık ve annemden özür diledi barıştılar. Tam her şey yolunda derken dün sabah annem benimle tartıştı yine sebepleri söylesem gülersiniz ve bütün gün bize tavır yaptı. En son akşam yemeğine böyle oturmayalım küs kalmayalım diye gittim yanına gönlünü almaya olay yine tartışmaya döndü. Erkek arkadaşım da sabretti ilk hiçbir şey demedi sonra o da patladı. İkisi de çok baskın kişilikteler. Ben hep alttan alan ezilen oluyorum. İkisi de bana gelip dert yanıyor. Kimseye haklısın demiyorum onun yerine hatalarını söylüyorum ama çok yoruldum. Neyse bu tartışmadan sonra gerçekten iki tarafın da sesleri o kadar yükseldi ki artık tahammül edemeyecek noktaya gelmiştim. Erkek arkadaşım da aldı eşyalarını kapıyı çekti ve gitti. Evleneceğim adam 6 yılım her şeyim bir anda ellerimden kayıp gitti. Biri annem diğeri sevdiğim adam. Çok mutsuzum yardım edin ben ne yapacağım?
Anneniz evlendiğinizde sizde kalsa doğumda vs sen gör kavgaları erkek arkadaşınızın susması gerekirdi.Ona yapılan bir hakaret olmadığı sürece.Benim annemin eşimin ailesine çok büyük yanlışı oldu küfür etti diyeyim ona rağmen eşim annemle çekişmedi normalde böyle şeylere gelemez,sadece mesafeli oldu şimdi iyiler gerçiArkadaşlar o kadar üzgünüm ki olay dün gece oldu ve sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan içim dışıma çıktı lütfen bana yardım edin. 6 yıldır bir ilişkim vardı aileler tanışıyor anlaşıyor her şey harikaydı hatta 1-2 haftaya evlenme teklifi alacaktım biliyordum. Neyse sevgilimle uzak şehirlerde yaşıyoruz üniversite de tanıştık ve tatil amaçlı bizim evimize geldi. Annem her zaman oğlum diye severdi hiç ayırmadı hep kendi oğluymuş gibi davranırdı. Son bir kaç gündür çekirdeği doldurmayan sebeplerden huzursuzluk yaşamaya başladık ve annemden özür diledi barıştılar. Tam her şey yolunda derken dün sabah annem benimle tartıştı yine sebepleri söylesem gülersiniz ve bütün gün bize tavır yaptı. En son akşam yemeğine böyle oturmayalım küs kalmayalım diye gittim yanına gönlünü almaya olay yine tartışmaya döndü. Erkek arkadaşım da sabretti ilk hiçbir şey demedi sonra o da patladı. İkisi de çok baskın kişilikteler. Ben hep alttan alan ezilen oluyorum. İkisi de bana gelip dert yanıyor. Kimseye haklısın demiyorum onun yerine hatalarını söylüyorum ama çok yoruldum. Neyse bu tartışmadan sonra gerçekten iki tarafın da sesleri o kadar yükseldi ki artık tahammül edemeyecek noktaya gelmiştim. Erkek arkadaşım da aldı eşyalarını kapıyı çekti ve gitti. Evleneceğim adam 6 yılım her şeyim bir anda ellerimden kayıp gitti. Biri annem diğeri sevdiğim adam. Çok mutsuzum yardım edin ben ne yapacağım?
Yok artik.Dün bütün gün annemin yüz asmasına sebep olan şey erkek erkadaşımla sabah 6 da kalkıp balığa gitmiş olmamız. Uykusu bölünmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?