Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Aynen öyle olmuş, kadın kendi istediği evi aldırınca damadı kıvama getirdi sanmış ama damat karakterli biriymiş ki ne kendini ne eşini aileye yem yapmamış, sanki adamla beraber kazanıyorlar, ne ala memleket hem bütün kış adam bunlara bakacak, hem kazık kadar baldızını evlatlık almış gibi sahiplenecek.

37 yaşındaki biri bu kadar aile bağımlısı olmamalı, aile bağları başka, bağımlı olmak başka, konu sahibesinin bir an önce silkelenmesi lazım, mis gibi mutlu bir yuvası var, bebeği de olmuş Allah Sağlıklı ömürler versin

Eşine, bebeğine, yuvasına sahip çıksın, kayınvalidesi kendisi için deseydi o kim oluyor, ona niye soracakmışsın diye abooo kıyamet kopardı ama damada söylenen her söz mübah.

Valla annem eşime haddini aşacak sözler söylese cevabını alırdı, kimse kimseye ileri geri konuşamaz.

Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey

ay hep boyle ağlak misiniz? Korkuyorum, bebek agliyor ne demek? Madem öyle kardes kalsin sizde. Boyle negativ ve her duruma aglayan biri olursaniz sutunuz gider tabi.

Hayır o kadar saçma ki.
Kendi evleri var .annen yalnız değil kardeşin var niye senle otursunlar ya hastalık olur birşey olur anlarım da.
Arada gelir dolaşır yada kısa süreli kalır evi uzaksa ama yerleşmek nedir?
Eşine tabiki sorucaksın .oda annesini getirsin o zaman öyle sülalece yaşayın.

Aileniz sizi sevmiyor, sizden faydalanıyor, seven aile bu ne biçim çocuk demez, deme öyle dediğiniz için anne kız bir olup küfür etmez.

ay hep boyle ağlak misiniz? Korkuyorum, bebek agliyor ne demek? Madem öyle kardes kalsin sizde. Boyle negativ ve her duruma aglayan biri olursaniz sutunuz gider tabi.
Kalma kapısını bir açarsa önüne geçemez, annesi, babası, kardeşi hepsi menfaatçi çünkü.
Damadı yeriz diye düşünmüşler ama vallahi damada helal olsun karakterine sağlık.

Kalma kapısını bir açarsa önüne geçemez, annesi, babası, kardeşi hepsi menfaatçi çünkü.
Damadı yeriz diye düşünmüşler ama vallahi damada helal olsun karakterine sağlık.
pirana misali yerler valla, hele anne cok fena. Yoluncak kaz misali görmüşler, allah karsilastirmasin boyleleriyle.

Hava çok soğuk nasıl çıkarayım eşim kızar otur evinde , çocuğu hasta yapacaksın der
Çok aşırı pasifsiniz.o şunu der, bu bunu der. Cahil de değilsiniz ki.ergen de degilsiniz.koskoca kadinsiniz.cahil derken küçük anne olanlara cahil diyorlar bizim orda yani tecrübesiz,hayatı henüz bilmeyen manasında.
Ozguveniniz hiç yok.
Çocuğu hasta falan etmezsin. Giydir güzelce koy arabasına yürüyüşe çıkın.avm vb değil ama mikrop yuvası oralar.acik havada 2 cadde yürüyün. Yatirin bebeği. Yikayamiyorsaniz silin. Anne olduğumda tektim 28 yaşındaydım yurt dışındaydim ailemden kimse de yoktu. Yapabilirsiniz.
Ailenizi de asla karıştırmayın. Alışmışlar sizi yönetmeye. Paranizi alıyorlar miydi yani eve destek oluyor muydunuz, o yüzden kızgın olabilirler.

Al bacım kadın daha 35 değil 7 küçük çocuğu ve sadece eşi ile tüm evi, çocukların bakımını ve evde eğitimini karşılıyor. Eşi ile hayvanları var ve çiftlik ürünleri satarak geçimlerini sağlıyorlar. Kızın annesi de 9 çocuk bakmış eşi ile çiçek satarak hepsini büyütmüş. Tüm kardeşlerinin en az 5 çocuğu var hepsine kendileri bakıyor. Kadın doğumu evde yaptı sonradan bebeği sırtına bağlayıp çalışmaya devam etti. Çiftlikleri dağın başında aylardır kar altında. Ailesi hiç ilk 10 gün dışında bir de konserve yapımı günleri haricinde kıza gelmedi.

Sen 37 yaşındasın hala 2 aylık bebekle dışarı nasıl bu soğukta çıkarım? Bunu geç 50 sene önce söylesen bir tarafı ile gülerlerdi.

Senin sıkıntın şu. Dedikleri gibi annem ben 40 yaşıma gelsem de benimle ilgilensin, beni sevsin. 37 yaşında yakında menapoza girecek kız kardeşinin kalmasını, annelerin sömürüsünü de sırf bu anneye yaranma durumundan bahane ediyorsun.

Kendini kandırma. Mesafeni koy hiç özür de dileme. Eve de kalmaya çağırma. Ziyarete gideceksen de arada gidersin. Evdeki kedi kadar da değerin yok. Kız kardeşin de annesi ve kendi ahlakı böyle olursa biraz zor evlenir veya senin karakterinde birini bulurlarsa belki

Annem fenadır avukat gibi çene yetistiremez insan
annen de olsa bir noktadan sonra dur diyeceksin ve kendi çekirdek ailenin huzurunu bozmayacaksin bana gore, esin iyi adammis, bebegini de tek buyut ama sokma evine bunlari valla. Yuvani yikarlar. Bi anne bi baba cocuklari mutlu olsun rahat olsun ister, bunlar zebani gibi afadersin ama
oyle korkuyorum falan da deme lutfen, zayif olma. Ne guzel bebisin var, mis gibi bakin buyutun

Tabi ki oluyordum eve destek benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime, onlar sandı ki ben onlarsız yapamam ararim gelin diye, ama asla huzursuzluk tan başka bisey getirmiyorlar

Siz simdi bir sakinlesin once ve bu durumu firsat bilip mesafenizi koyup koruyun. Bebek bakimi icin endiselenip panik yapmayin bu konularla alakali bir suru konu var burada. Akliniza takilan yerde bunlarla ilgili konu acin bir suru tecrubeli anne size yardimci olacaktir hic endiselenmeyin. Her serde bir hayir vardir dedikleri bir durum olmus sizin durumunuz.

Siz mi sigara iciyorsunuz?

benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime,

Ay hala anlamamış olayı. Senin evliliğini seni yönettiği gibi kocanı yönetebilmek için taktik yapmış annen. Kendi aklınca manipülasyon yapmaya çalışmış. Eşin güzelce kapıyı gösterince de hak etmiş.

Annenizin ve ailenizin etkisinden çıkıp artık kendi çekirdek ailenize odaklanın lütfen.
Bebek yıkamak içinde bebek küvetlerinin içine alınan özel yıkama havlusu var.
Çok yardımcı oluyor bebek yıkarken tek başınıza rahatlıkla yıkarsınız.

Kocaman kadınsınız kendinizi neden bu kadar çaresiz hissediyorsunuz anlamadım. Birçok insan nasıl tek başına çocuğuna bakıyorsa siz de öyle bakacaksınız. Hem annenizin gitmesi iyi olmuş muhtaç halinizden kurtarıp size iyilik yapmış. Bu yaşa kadar birilerinin direktifleriyle ayakta durmuş gibi geliyorsunuz bana. Ne güzel işte çocuğunuzla başbaşasınız, zamanla olmayan özgüven yerine gelir. Eşinize ve çocuğunuza odaklanın. Aile de olsa sınır koymasını öğrenmelisiniz.

Aileniz gereksiz triplere girmiş ama ü utmayın sizin aileniz artık eşiniz ve çocuğunuz.

Lütfen kendinize ailenizden uzakta bir çevre bulun. Bebeği küçük olan insanlarla arkadaşlık kurmaya çalışın. Fikir alışverişi yaparsınız. Hatta tecrübeli ise yardım bile istersiniz ama iyi seçin.asla ailenizden yardım istemeyin.aslanlar gibi yapın herseyinizi.
Benim bı arkadaşım sırf annesinin manipülasyonları yüzünden boşandı. Çok pişman.is işten geçti ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…