- 12 Temmuz 2006
- 57.384
- 219.457
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Ayseeylull
-
Aynen öyle olmuş, kadın kendi istediği evi aldırınca damadı kıvama getirdi sanmış ama damat karakterli biriymiş ki ne kendini ne eşini aileye yem yapmamış, sanki adamla beraber kazanıyorlar, ne ala memleket hem bütün kış adam bunlara bakacak, hem kazık kadar baldızını evlatlık almış gibi sahiplenecek.Annesi sanmış ki elin oğlunu da kendi doğurduğum gibi manipule edip kullanabileceğim. Aklınca başta istemezük çekmiş adama, kendi kızı gibi istemedikçe kendini paralayacak sandıysa, bi akıllı bunlar zaten.
Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şeyKız kardeşiniz nişanlı mı? Aileniz neden eve geldi? Kendi evlerinden tamamen mi size yerleşti? Babanız sağ mı? Üç kişiler mi? Yerleşirken aileniz eşiniz ne dedi? Nişanlılık falan 8 sene beraberdiniz. Eşinizle olan ilişkinize ne dediler baştan. Toplam 8 mesaj yazmışsınız ama sanki 18 yaşında ne dediği anlaşılmayan biri var. Siz 37 yaşındasınız. Bir sorulara cevap verin. Bir sürü kişi üzülmüş sormuşlar yazmamışsınız.
Aileniz sizi sevmiyor, sizden faydalanıyor, seven aile bu ne biçim çocuk demez, deme öyle dediğiniz için anne kız bir olup küfür etmez.Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey
Kalma kapısını bir açarsa önüne geçemez, annesi, babası, kardeşi hepsi menfaatçi çünkü.ay hep boyle ağlak misiniz? Korkuyorum, bebek agliyor ne demek? Madem öyle kardes kalsin sizde. Boyle negativ ve her duruma aglayan biri olursaniz sutunuz gider tabi.
pirana misali yerler valla, hele anne cok fena. Yoluncak kaz misali görmüşler, allah karsilastirmasin boyleleriyle.Kalma kapısını bir açarsa önüne geçemez, annesi, babası, kardeşi hepsi menfaatçi çünkü.
Damadı yeriz diye düşünmüşler ama vallahi damada helal olsun karakterine sağlık.
Annem fenadır avukat gibi çene yetistiremez insanpirana misali yerler valla, hele anne cok fena. Yoluncak kaz misali görmüşler, allah karsilastirmasin boyleleriyle.
Çok aşırı pasifsiniz.o şunu der, bu bunu der. Cahil de değilsiniz ki.ergen de degilsiniz.koskoca kadinsiniz.cahil derken küçük anne olanlara cahil diyorlar bizim orda yani tecrübesiz,hayatı henüz bilmeyen manasında.Hava çok soğuk nasıl çıkarayım eşim kızar otur evinde , çocuğu hasta yapacaksın der
annen de olsa bir noktadan sonra dur diyeceksin ve kendi çekirdek ailenin huzurunu bozmayacaksin bana gore, esin iyi adammis, bebegini de tek buyut ama sokma evine bunlari valla. Yuvani yikarlar. Bi anne bi baba cocuklari mutlu olsun rahat olsun ister, bunlar zebani gibi afadersin amaAnnem fenadır avukat gibi çene yetistiremez insan
Tabi ki oluyordum eve destek benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime, onlar sandı ki ben onlarsız yapamam ararim gelin diye, ama asla huzursuzluk tan başka bisey getirmiyorlarÇok aşırı pasifsiniz.o şunu der, bu bunu der. Cahil de değilsiniz ki.ergen de degilsiniz.koskoca kadinsiniz.cahil derken küçük anne olanlara cahil diyorlar bizim orda yani tecrübesiz,hayatı henüz bilmeyen manasında.
Ozguveniniz hiç yok.
Çocuğu hasta falan etmezsin. Giydir güzelce koy arabasına yürüyüşe çıkın.avm vb değil ama mikrop yuvası oralar.acik havada 2 cadde yürüyün. Yatirin bebeği. Yikayamiyorsaniz silin. Anne olduğumda tektim 28 yaşındaydım yurt dışındaydim ailemden kimse de yoktu. Yapabilirsiniz.
Ailenizi de asla karıştırmayın. Alışmışlar sizi yönetmeye. Paranizi alıyorlar miydi yani eve destek oluyor muydunuz, o yüzden kızgın olabilirler.
Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey
Hem bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde yorumları okuyup cvp yazmaya çalışıyorum, ilk önce hepinize teşekkür ediyorum vakit ayırıp okuyup cvp verdiğiniz için, kardeşim bekar,40im çıkana kadar annem durdu yanımda, sonra ise başladı işten çıkışta bana geliyordu direk 1 ayda böyle devam etti,40im cikinca babamda geldi, akrabamizin kavesi var oraya gitmeye basladi babam akşamlari yardima para kazanmaya basladi babam iyice kapak atti zaten cebi dolmaya basladi, insananne ve babasi hakkinda bu şekildekonusmaka istemez ama beni mahfettler, daha sonrakardesim tlfonlarda basladi agamayq ben yalnizim oluyorum burda kafayi yicem bide kedimiz var annem demezmi oda kizim dublexevin var 15 gun burda durur 15 gun gider, tamamdedim kojusayim esimle, şu korku var bende hadi kardeşimi söyledim kabul etti kediyi nasıl soyliycem neyse söyledim valla ben karışmıyorum napiyosaniz yapın dedi geldiler,1 gun 2gun 3gun bana bisey sormadan evde kendi çamaşırını atiyo makineye 1000 devirde sıktırıyor, işte kapıları açık birakacakmisiz kedi gezecekmis her yerin petegini açmadık çocuk olan oda açık, sigara içiyoruz mutfakta kedi orda yatiyo duman geliyormuş ee biz nerde içelim evimizde sadece mutfakta içiyoruz cami açıyoruz zaten, koltuk sermiş, çocuğum agliyo bu nebicim çocuk dedi kardeşim deme öyle dedim diye annemle ikisi neler yaptılar bana, basladi annem küfür etmeye evini ..... sok bizim evimiz var, çocuğuna bak kendin banami sordun yaparken, bakmak zorunda degilim senin cocuguna ,bunun gibi bir sürü şey
benim evliliğimi hala kabullenemedi, öz güvenim gitti kendime,
Ben ve eşim emziriyorum diye günde 2 veya 3 tane içiyorumSiz mi sigara iciyorsunuz?
Aileniz gereksiz triplere girmiş ama ü utmayın sizin aileniz artık eşiniz ve çocuğunuz.8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?