Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Tabikide normal kabul etmiyorum, içmiyordum zaten bu sorunlar olunca ailesinden bu şekilde davranış görünce aptal gibi 2 tane içtim 4 gün oldu bu olaylar olalı, icmiycem zaten, torununu kediyle bir tutan anne için üzülüp kendimi salamam benim artık herkezden çok annesine ihtiyacı olan Bi yavrum var Allahı ma çok şükür

Son mesajlarıyla ailesinin neden yanında kaldığı anlaşıldı bence. Baba da , anne de çalışıyormuş zaten. Konuyu açarken , son mesajı başa yazsa; asıl mesele o zaman anlaşılırdı.

Hamilelik depresyonu diye yumuşatan arkadaşlara da sigara tüketiminden dolayı katılmıyorum; o masum bebeğe yazık. Emzirirken içen bir insanın, hamileyken de sigarayı bıraktığını sanmıyorum.

Demekki öyleymiş, benim evime yerleşmek ne demek ev üstüne ev olurmu, az önce gene sesli msj attı hep böyle açamıyorum eşime o adam diye konuşuyor

Evet temiz hava konusunda haklısınız. Bol bol dışarıya çıkmak tamam da 2 aylık bebek ne anlar oyun grubundan? Evet yurt dışında kar soğuk demeden çocuklar dışarı çıkartılır hatta kış kreşleri vardır. Sabahtan öğlene kadar açık havada aktivite yaparlar, kapalı bir mekan bile yoktur. 2 aylık bebek bu.
Konu sahibi ben de tek başıma baktım. Biri 2 yaşında diğeri yeni doğmuş iki bebekle bir süre yalnız kaldım. Eğer kolik bebekse ağlama krizleri geçirecek, siz mümkün olduğunca sakin kalmalısınız. Ben de çocukla ağladığımı bilirim. Geçiyor sizde de geçecek. Konunuzun başında bir an eşinize danışmadan kabul edeceğinizi sandım neyse ki doğru olanı yapmışsınız.

Teşekkür ederim sizin evlatlarınizı da Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aileniz kafayi yemiz tabiki kabul etmeyin esinizde kiz kardesinizi bile kabul etmek zorunda degil zaten kotu niyetli insanlar birakin sizden uzak olsunlar. Bebege gelince 37 yasindasiniz kucuk degilsiniz aglamayi birakin alismaya calisin bebek buyudukce kolaylasicak hersey dilinden anlayacaksiniz ayrica buyudukce birlikte gezmeyede baslarsiniz sonuçta bu zamana kadar baya gezip tozdunuz simdi cocukla ilgilenme vakti aslinda destege ihtiyaciniz yok bunlr heo kafada bitiyor

Yani? Konu sahibinin sigara içmesi, ailesinin takım taklavat evine kapak atmasını makul mü kılıyor? Zaten öyle evlat torun düşkünlüğünden böyle yapmadıkları da aşikar.

İnsan ister istemez üzülüyor ailesi tarafından destek görmesi gereken yerde daha felaketi yaşatmaları üzüyor anne bu anne, manevi istiyordum ben ama artık gerek yok manevi değil annem gününü kurtarmaya çalışmış benim evimde

Boşverin böyle saçma sapan taleplerde bulunan insanlar evinizde olsa yalnız olamayacaksiniz belki ama sürekli sinir stres olacaksınız. Ne güzel eşinizle çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye bakın. Beni nasıl yalnız biraktilar diye düşünmeyin zaten onlar size yardım etmek için gelmemiş keyiflerine bakmak için gelmişler ki, ilk alinmada da kalkıp gitmişler

Demekki öyleymiş, benim evime yerleşmek ne demek ev üstüne ev olurmu, az önce gene sesli msj attı hep böyle açamıyorum eşime o adam diye konuşuyor
Anneniz mi sesli mesaj atıyor? Bir süre hepsinin numarasını engelleyin, kendinize gelip bana ve eşime saygı duyana kadar hepinizi engelliyorum yazın bence.

Anneniz mi sesli mesaj atıyor? Bir süre hepsinin numarasını engelleyin, kendinize gelip bana ve eşime saygı duyana kadar hepinizi engelliyorum yazın bence.
Evet annem atıyor, eşim hepsini engelledi zaten kardeşim de beni engelledi benim ablam öldü artık diye yazmış, ben kimseyi engellemedim neyi bekliyor sam

Evet annem atıyor, eşim hepsini engelledi zaten kardeşim de beni engelledi benim ablam öldü artık diye yazmış, ben kimseyi engellemedim neyi bekliyor sam
Olaylar anlattığınız gibiyse, kusura bakmayın ama aileniz berbat.
İnsan ufacık bir olayda benim ablam öldü der mi? Yaşananlar aynen bu şekildeyse, dediğim gibi bana ve eşime saygı duyana kadar hepinizi engelliyorum yazın ve hepsini engelleyin, bana kalsa daha eşime o kim oluyor, ona mı soracaksın, bebeğim için bu ne biçim çocuk dendiği anda evden gönderip engeli de basmıştım.

Çok güzel tavsiyeler geldi ama konu sahibinin ilgilendiğini sanmıyorum. Siz ona eşini annesinden özür dileyip eve geri getirmeye nasıl ikna edebilir onu anlatın.
Malesef böyle manipülatif ailelerde büyüyen bireyler ailelerine inanılmaz bağımlı oluyorlar ve onların gerçek yüzlerini görmemekte diretiyorlar. Anne kızına düşman gibi davransa sürekli laflariyla ezse de sürekli bir anne onayı isteği

Adam hala görüş onlar senin ailen diyormuş acaba kayınvalide yapsa bunları konu sahibi kadının adını andıracak mi evin içinde

Kısasa kısas yap, sende engelle anlasın hatalarını, hem engellersen sana yazdıklarını - söylediklerini duymaz, sadece bebeğinle ilgilenir eşinle yaşarsın, benim annemler de ablam eşiyle huzursuz olmasın diye oturmaya çay içmeye bile gitmeye çekiniyolar.

Aynen kesinlikle katılıyorum 37 senedir birlikteyiz yedirdim icirdim, Bi korku Bi güvensizlik oluyo halbuki herkez evlenip gidiyor ailesini de mi beraberinde götürüyor, zamanla inşallah asicam benim ailem artık kızım ve eşim bunu annem de çık iyi anliycak

Nasil yani anlamdım tabiki doğru anlatıyorum, şu 2 ay içinde o kadar çok şey yaşadım ki atlamış olduğum veya sırasıyla söyliyememis olduğum konu olabilir, sorabilirsiniz

Yukarida 2 mesajinizi alintiladim. Birinde annem ve kardesim beni her yerden engellediler diyorsunuz, diger mesajinizda az once yine sesli mesaj attilar diyorsunuz.

Konunun basindan beri bana gecen his cocugunuza tek basiniza baktiginiz icin ailenize kizgin oldugunuz ama konunun icerigi hic oyle degil. Benim gercekten kafam karisti.

Anneniz cocugunuzun 40i cikana kadar sizde kalmis sonra is cikislarinda size gelmeye devam etmis, sonra bir bakiyorum anne kotu anne. Konunun basinda butun ailem diyorsunuz, sonra kizkardesim evlenene kadar kalacakmis diyorsunuz konuda eksik ya da farkli anlatilan seyler var ama anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…