Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

senden ayrılmak için hata yaptı bence , çok var bu taktği uygulayan

Şaka mısınız siz ya sizin sevgiliniz ailemle tanıştırayım dese ne yaparsınız kabul etmez misiniz bu nasıl bir mantık
Senin mantığın gibi
Bnce şaka sensin
Her tanışan evleniyor mu sanıyorsun
Erkeklerin sözünü kaldıysa ooo

Millet kaç yıllık kocasını çoluk çocuğuyla bosuyor. İki günlük adam için canınızı sıkmaya değer mi? Hadi kazara ilişkiye devam ettiniz. Bundan bir hayır gelecek mi size? Gerçekten sevildiğiniz, değer gördüğünüz bir ilişki sizin de hakkınız. Çok üzgün olsanız da gönlünüz paramparça olsa da vazgeçip gitmeyi bilmek gerek. Bu yüzden engelleyip kendi hayatınıza bakın. Hayat birilerinin peşinde koşup değerli zamanımızı boşa harcamaya değmeyecek kadar kısa. Aşk da karşılıklı olunca güzel. Adam bir bahane bulup sizden ayrılmış diye düşündüm. Belki de hayatında biri ya da birileri zaten var. Siz tartisinca aradığı bahaneyi buldu

Sonunda mantıklı üsluplu bir yorum gördüm teşekkürler
eğer ayrılmazsan , yan cepte durursun. o istediği kızlarra yazar eder sende kenarda durursun. o yüzden canın yanacaksa yansın 1 aya bişeyein kalmaz . bırak elin titremisin . yorum içinde sağol :))

Senin mantığın gibi
Bnce şaka sensin
Her tanışan evleniyor mu sanıyorsun
Erkeklerin sözünü kaldıysa ooo
Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!

Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Sizle de öyle mi tanıştı?

eğer ayrılmazsan , yan cepte durursun. o istediği kızlarra yazar eder sende kenarda durursun. o yüzden canın yanacaksa yansın 1 aya bişeyein kalmaz . bırak elin titremisin . yorum içinde sağol :))
Gerçekten size çok teşekkür ederim

Şimdi siz yıllarımı verdiğim ilişki filan diye bahsediyorsunuz ya 2 yıllık ilişkiden, aynı filmi yakınımda gördüm yıllar önce, kadına seni istemiyorum diyen bir adam, yok onsuz olamam deyip adeta yapışan bir kadın. Sonunda istediği oldu evlendiler muradına erdi ama sonu ne oldu biliyor musunuz? 15 yıllık kabus gibi bir evlilik, iki tarafın da mutsuz olduğu. Aldatılmaya rağmen ayrılmamak için yine elinden geleni yapar kadın ama adam en sonunda kapının önüne koyar yeter artık diye. Arada olan çocuklara olur. Yıllarını verdiğin ilişkiye bi 15-20 sene daha verip ondan sonra terkedilmek istiyorsan aynen devam et canım. Gururunu ayaklarının altına ser seviyorum diye, o da paspas yapıp çiğnesin....

Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Zaten güzel olan yorumları almıyorsun ki
Adam seni istemiyor beni istemeyeni bn hiç istemem başka adam mı yok
Burayı da iyi biliyorsun bakıyorum da kadının düşmanı kadın değil sen kendinin düşmanısın peşinden koştuğuna göre

Zorlama tatlım ya..adam bu mal bu işte.Hayir ne var bunlarda anlamıyorum ki az gurur yapın.Zaten siz böyle kendi degerinizi düşürüp birde değer görmek bekliyorsunuz
Çok şükür üsluplu mantıklı bir yorum daha geldi haklısınız onalra verdiğimiz değeri kendimize vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…