Oyuncak gibi oynuyor seninle senin bu zavallı hallerin hoşuna gidiyorÇünkü adam hala umut veriyor ve arama yazma diyor ardından yine umut verici şeyler yapıyor
Sen bir kaybolsana geri zekalıAnlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna... az
senden ayrılmak için hata yaptı bence , çok var bu taktği uygulayanKendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Şaka mısınız siz ya sizin sevgiliniz ailemle tanıştırayım dese ne yaparsınız kabul etmez misiniz bu nasıl bir mantıkHer denilene inanma gülüm
Gittiğin yol yol değil
Sonunda mantıklı üsluplu bir yorum gördüm teşekkürlersenden ayrılmak için hata yaptı bence , çok var bu taktği uygulayan
Sen bir kaybolsana geri zekalı
Senin mantığın gibiŞaka mısınız siz ya sizin sevgiliniz ailemle tanıştırayım dese ne yaparsınız kabul etmez misiniz bu nasıl bir mantık
Haklısın kendimi o kadar küçük düşürüyorum kiKızım senin kendine saygın yok mu ?
Yahu o şekilde ya da bu şekilde adam size istemediğini söylemiş niye yapışıyorsunuz insanlara? Hiç mi gururunuz yok?O zaman umut vermeye devam etmeyecekti ailemle tanıştırayım demeyecekti düzgünce ayrılacaktı bu şekilde değil
eğer ayrılmazsan , yan cepte durursun. o istediği kızlarra yazar eder sende kenarda durursun. o yüzden canın yanacaksa yansın 1 aya bişeyein kalmaz . bırak elin titremisin . yorum içinde sağol :))Sonunda mantıklı üsluplu bir yorum gördüm teşekkürler
Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!Senin mantığın gibi
Bnce şaka sensin
Her tanışan evleniyor mu sanıyorsun
Erkeklerin sözünü kaldıysa ooo
Sizle de öyle mi tanıştı?Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Gerçekten size çok teşekkür ederimeğer ayrılmazsan , yan cepte durursun. o istediği kızlarra yazar eder sende kenarda durursun. o yüzden canın yanacaksa yansın 1 aya bişeyein kalmaz . bırak elin titremisin . yorum içinde sağol :))
Hata demek biraz hafif kalıyor.Sanırım evet hata yapıyorum evet
Burada üyelere sallıyorsunuz adamlara kul köle oluyorsunuz doğru söylemiş kadın nesi saçma? Kendine saygısı olmayana kim saygı göstersin adam da bunun farkında. Akıl fikir diliyorum.Ne alaka ya iyice saçmaladın
Zaten güzel olan yorumları almıyorsun kiCidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Çok şükür üsluplu mantıklı bir yorum daha geldi haklısınız onalra verdiğimiz değeri kendimize vermiyoruzZorlama tatlım ya..adam bu mal bu işte.Hayir ne var bunlarda anlamıyorum ki az gurur yapın.Zaten siz böyle kendi degerinizi düşürüp birde değer görmek bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?