Sevdiğim kişi evleniyor bu acıyla nasıl başa çıkarım?

Kız çok mutlu içinde bulunduğu durumdan fotoğrafları da sokuluyor gözüme çevrem sağolsun. Gözlerinin içi gülüyor her fotoğrafta
Bakma sen o aptal aşık. Allah aşkına 17 yaşında evlenip görsün ebesinin nikahini. Ben 28 yaşında evlendim inan zorlandım ya halada öyle bazen evlilik bana göre gibi.gelmiyor

Ay bide tesettüre girmesini istemiş, kız sen git kurban kes lütfen. Belki de evlenmezler dur bakalım dediğin gibi ise

Yemin ederim ki abartisiz suan sana sarilip seninle aglamsk istiyorum

boşver geçer...zaten cocuk süpyancıymış

Kız 18 yaşında da olabilir tam bilmiyorum her türlü iğrenç dediğiniz gibi ama üzerimdeki bu şoku bir türlü atlayamıyorum

Kız 18 yaşında da olabilir tam bilmiyorum her türlü iğrenç dediğiniz gibi ama üzerimdeki bu şoku bir türlü atlayamıyorum

Oturup bu konu hakkında düşünmeyin. Hareket halinde olun. Haftasonu kız arkadaşlarınızla güzel bir yemek organizasyonu yapın. Her akşam koşuya çıkın. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin. Bu adamla işler ilerlemediği için ne kadar şanslı olduğunuza odaklanın.

Şu an acı çekmen çok normal doğal bir süreç. Yaşanmamış bir durum üzerinden hic üzülmezdim demek doğru olmaz bununla sınanmadan üzülme vs denmemeli.
Şu an olağan bir süreçtesin öncelikle bir hayal kırıklığın var.
Zaman her şeye ilaç, bu çok doğru bir söz ki ben fevri aceleci her şeyi anında olmasını isteyen biriyken bu sözü hep yaşadım.
Geçiyor geçecek 1 sene sonra bugün hayat senin icin daha farklı olacak.
Şu an acı mı çekiyorsun cek ağla üzül icinden geliyorsa yap.
Ama bir taraftan da hayatı ıskalama. Kendin içinde bir şeyler yap.
Mesela terapiye gidebilirsin ben başladım kötü bir dönemden geçiyordum hep ağlıyordum çok iyi geldi bakış açım değişti çok faydası oldu.
Kendine odaklanırsan bir müddet sonra acı çekmediğini farkedeceksin geçen gün acı çekmekten ağlamaktan sıkıldım öfff dedim arkadaşıma o an farkettim beni üzen duygular sıkmaya başladı bünye eğlenmek gülmek neşelenmek istedi geçtiğini anladım :))

Üniversite yıllarımda sevdiğim kişinin başkasını sevdiğini öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı. Başkasını seviyorum başkasıyla evlenicem bunu aklından çıkarma demişti bana. Acıdan ölürüm sandım, hiç ağlamadığım kadar ağladım, bir yıl sonra nişan fotolarını gördüm ve hiçbir şey hissetmedim, uyuşmuşum. Hayatıma baktım. Şimdi ondan her anlamda çok daha iyi biriyle evliyim. Geçmez sanıyorsun ama geçiyor, geçecek merak etme. Çok şükür

%100000000
İğrenç.
Onca yetişkin kadın varken 17 yaşında bir çocukla evlenmek gerçekten mide bulandırıcı. Ne iğrenç bir herifmiş böyle.
Yorumunuza katiliyorum ama bazen o yasta kendileri istiyor evlenmeyi.. dogru mu degil..bana kalirsa ha 17 ha 18 bir fark yok.. insan 1 sene icinde bi mok olmuyo yani.. ama resit sayiliyor. benim aklima direkt hamile olacagi geldi.. ailede evlendiriyor..

Son düzenleme:
17 yaşında daha liseyi bitirmemiş birine göz dikmiş olmasına rağmen nasıl soğumadiniz yahu. Ben olsam adamdan soğumuş hatta nasıl bu tiynetsize his duymuştum diye kendinden de soğumustum

Ay defolsun ya gerçekten.
Sakın üzülme bu kişiye artık.
Yaşanmışlığın yok bir şey yok boşver ya.

17 yaşında daha liseyi bitirmemiş birine göz dikmiş olmasına rağmen nasıl soğumadiniz yahu. Ben olsam adamdan soğumuş hatta nasıl bu tiynetsize his duymuştum diye kendinden de soğumustum
Aralarında cinsel bir şeyler yaşandığını düşünüyorum anlamadığım devlet nasıl izin verebiliyor aile zaten tuhaf da… Bu işlerin şikayeti olmuyor mu acaba?

o kızları küçüklükten eş olarak yetiştiriyorlar. birisinin karısı olarak... o nedenle normal geliyor. küçük yaşta evlenen arkadaşlarım vardı.. hep ellerinde el işi koca beklerlerdi, konuşmaları evlilikler, telli duvaklı gelinlikler vs...

babam okumamız için (onun motivasyonu da öyleydi), okumayacaksanız önce hocaya sonra kocaya derdi şaka yollu . biz öyle değince hoşumuza gitmezdi.....

neyse geçer geçer, üzülmeye değmez...

Bir daha güvenir sever miyim bilmiyorum Neden bunu yaşıyorum ben bu adamla neden karşılaştım hayat bana bunu mu layık gördü diye kendimi sorguluyorum sürekli…
Sadece zamana ihtiyacın var. Şu hayatta geçmez dediğimiz herşey geçiyor. Emin ol bu da geçecek. Belki de en hayırlısı budur bilemeyiz. Değerinizi bilen, çok sevdiğiniz ve sevileceğiniz başka birisi çıksın inşallah karşınıza. İyi ki bu kapanmış diye şükredeceğiniz bir insanla olun inşallah.

Biz de biraz yakınlaştık açıkcası daha 2 ay bile geçmedi üzerinden.
Ya boşver ne var yakınlaştıysan.
Doğal şeyler bunlar.
Kendini suçlama sakın .
O adamın ayıbı .
Umut veriyor demek ki insanlara.
Gitmiş ailesinin bulduğu kızla evleniyor.
Elalemin kızının başını yakıcak.
Bu adam doğru bir adam mı sence?
O evliykende yapar.
Lütfen şu kekolara hak etmediği değeri vermeyin ya

Aklın yolu bir benimde aklıma hamilelik gibi bir durum geldi. Bu kadar apar topar evlenmek normal değil çünkü. İster istemez üzüleceksin çünkü bu elinde değil ama artık sizin yollarınız bir daha kesişmemek üzere ayrılmış. O yüzden bu gerçeği ne kadar erken kabul edersen acın o kadar çabuk geçer. Aklına sana yaptığı yanlışları getir sürekli. Böylelikle daha çabuk soğursun. Yanlış bir kişiymiş zaten,belli ki böylesi daha hayırlı senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…