Sevdiğim kişi evleniyor bu acıyla nasıl başa çıkarım?

Kıza da yazık ya böyle kızların zor oluyor hayatları küçük yaşta evlilik Allah korusun

16 yaşındayken sevgilim oldu.4 sene ayrıl barış sonra o kişi evlendi.Simdi baktım kızı olmuş eşinden ayrılmış 21 yasimda kurtuldum sonra 25 te biri ile tanıştım 26 aileler tanıştı isteme olacakken annem istemedi 2 ay sonra nişanlanip evlendi onunda eşi hamile ben bu arada 27 yaşımdayken tekrar biri ile tanışıp nisanlandim haa şimdide herşey dört dörtlük değil şuan yaşım 29 haziranda düğünüm var hiç kafana takma bende ne büyük hayaller kurdum üzüldüm o kişiler için inan değmiyor

Baskasiyla evleniyorsa konu kapanmis sizin icin.onunuze bakin.o yokmus hic olmamis sayin.

Garip gelecektir simdi ama bence hayat yuzunuze gulmus, boyle bir hergeleyle daha fazla yakinlasmadan iliskiniz bitmis. Ilerde daha iyi farkedeceksiniz. Kolayliklar diliyorum

Unutamam onsuz yapamam diyorsun ama suanki düsüncelerin bu. Sen bi 7 ay sonra düsüncelerini degisecegini anlayacaksin. Suan aglayabiliyorsan agla hepsini dök sonra geriye bakma unutubiliyosun

Unutamam onsuz yapamam diyorsun ama suanki düsüncelerin bu. Sen bi 7 ay sonra düsüncelerini degisecegini anlayacaksin. Suan aglayabiliyorsan agla hepsini dök sonra geriye bakma unutubiliyosun
Sadece bunlar neden başıma geldi diye sorguluyorum bu çok dokunuyor Sevgili yapsaydı, nişanlansaydı zamanla unuturdum zaten birkaç aya ama hiç hesapta yokken birden bu evlilik haberi çok ağır geldi aklımdan çıkarmaya, soğumaya çalışıyorum yapamıyorum Üstüne bir de haberleri her yerden geliyor, konuşuluyor sürekli yanımda…

O is cok fena gumleyecek. Ama siz uzak durun size bulasmasin
Kız 17-18 yaşında aşktan gözü kör olmuş onun da mutluluktan ayakları yerden kesilmiş gibi hiç zannetmiyorum… Ailenin de maddi durumu yokmuş sanırım onlar da seve seve kızlarını evlendiriyor zaten kızın teyzesi ayarlamış herkesten daha çok istiyorlar bu evliliği

Onunla evlenmeseydi siz mi evlenecektiniz?
Vaat verdi mi? Kandırdı mı? Yoksa olayları tam bilmiyorum ama erkek kıtlıgı yok çok şükür

1-2 yila kalmazo kiz gelip burada konu acar, "biktim kaynanamdan, kocamdan" diye, biz de okuruz merak etmeyin

Bir kere 26 yas ve 17 yaş çok farklı. İki kişinin de beklentisi farklı olur. Bunun haricinde kız kv yanına evleniyormus. Deli divane aşık olsa bile ,ki 17 yaş hormonların tavan yaptığı yaşlardan biridir, o aşk bir süre sonra bitecek ve mantık devreye girecek. Evlilikleri devam eder etmez onu bilemem ama şu an olduğu gibi olmayacak. O kadın zamanla kendi düzenini isteyecek, kv yaşanacak ve onun her işini yapması beklenecek. Belki de eşinden seni o evden ben kurtardım lafını duyacak. Hiç kolay değil inan bana.

Sana tek tavsiyem aklını başına topla. Üzüntünü yaşa hatta gerekirse destek al ama takılıp kalma. Benim de başıma senin yaşadığına benzer şeyler geldi. E ne oldu? Yine aşık olduğum adamla evlenip, çocuk sahibi oldum. Boşuna üzülmüşüm yani. Hatta çok aşık olduğumu düşündüğüm birinin karısı ile fotosunu görmüştüm. Değil karısını kıskanmak, adam bile çok sıradan gelmişti. Hatta kendimle ne dalga geçmiştim zevkine tüküreyim diye

Bak kimse aynı kalmıyor. Sen de aynı kalmayacaksın. Kişiliğin değişecek, hoşlandığın adam profili değişecek. Geçip gidecek.

Bir tavsiye daha, sakın kız hakkında yada o kişi hakkında kötü konuşma, yorum yapma, hele şikayet işlerine hiç girme. Değmeyen kişilere fazla değer vermiş olursun. Hiç gerek yok. Daha 25 yaşındasın ve eğer elinde imkanın da varsa tam gezip, tozacak çağın. Ha bir de o kişiyi her yerden ama her yerden engelle. Senin gezdiğini, olursa sevgilini görmesin. Çünkü bu tipler senin ona nispet yaptığını sanır. Bırak haberlerini başkasından duysun. Onun haberi sana geliyorsa, seninki de ona gider.

Sen böyle dedin diye ben öleyim mi yani? Eski esim benimle evli iken aldatildim üstelik benimle evli iken o kadinla cocuk yapti. Ben onu bosadim onla evlendi bende ilk baslarda cok üzüldüm ama zamanla unuttum karsima biri cikti hemde en güzeliden böyle erkek mi vardi da ben görmedim dedigim oluyor. Beni düsünüyor öyle bi önemsiyor ki ayaklarimi yerden kesiyor o yüzden acisini yasadiktan sonra geriye bakma dedim yasaman gerekiyormus demekki alninin kaderi bu secimin sonuclari diyelim. Ama gelecek seni daha güzellikleri bekliyor olmali akisina birak:)

Düğün yarı yıl tatilinde olacak ama nikahı bile şimdiden yapmışlar birbirlerini çok seviyorlar ki her şeyi kabul ediyor kız anlamadım bu nasıl bir sevgi…. Ben çok zor seven ve etkilenen bir insanım nereden sevdim ben böyle bir adamı kendime yediremiyorum ama karşıma bir daha birinin çıkacağına hiç inancım kalmadı artık

Bu sana karşı 2. Hatası bundan sonrakılsr insanın kendı hakkına gırmesı olur. Kemdıne acımayana Allah hiç acımaz.Her yerden sil ve sakın stalk yapma. Gitsin ayrıca bizler gerçekten başkasını ıyı edelım derken psıkolojımız bozuluyor sonra kalakalıyoruz

Evlenmişler bile onun da fotoğrafını gördüm çevrem sağolsun… Adamın daha 2 ay önce beni öptüğü yerde 2 ay sonra başka bir kızla evlilik cüzdanını görmek de varmış kaderimde Kız 17-18 yaşında, çocuğun ailesi ile yaşayacaklar, düğün 20 gün sonra ama gelinlik bile olmadan nikahı yapmışlar kız açıktı sırf çocuğun ailesi kabul etsin diye kapanmış bir de… Her şey 2 ay içerisinde oluyor nasıl kabul edebiliyor tüm bunları bu adam nasıl böyle biri çıktı aklım almıyor….

Aklının almaması için bir sebep yok. Herkesin aradığı eş farklıdır. Demek ki onun aradığı eş, onun ailesi ile birlikte yaşayacak ve her şeye evet diyecek biri. Sen evlensen sence böyle mi olurdu? Mesela ailesi ile yaşamayı kabul eder miydin? Ya da açık mısın bilmiyorum ama sırf o istedi diye başını kapatır mıydın? Cevabın hayır ise siz zaten birbirinize uygun değilmişsiniz. Yani evlenseydiniz bile sen kendinden ödün verecektin. Çok sinir bozucu olduğunu biliyorum ama tepkisiz kal. Kimseye onlar hakkında hiçbir şey söyleme. Hayırlısı de geç. Yok say yani onları.

Hayır ben asla kabul etmezdim bu şartları ama keşke bana en başından açık bir şekilde böyle böyle istiyorum gibi anlatsaydı Bana sadece şu an evlenmeyi düşünmüyorum hayat benim için artık çok anlamsız falan diyordu ben de saf saf onu toparlamaya çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…