Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen çocuk gelin getiriyor.Görüşmeye son verelim dedi…
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/samimiyet-kurduktan-sonra-uzaklasti.1337801/ Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamı hanımlar… Neredeyse 2 ay geçti ancak ben bu adamı kafamdan silip atamadım. Hoşlantı sanıyordum farkında olmadan çok bağlanmışım daha önce açtığım konuda yapılan yorumlar hep doğruydu abisinin vefatı vs gerçekten hep bahaneymiş. Ortak çevremiz çok fazla benden hemen 2 hafta sonra bir kızla görüşmeye başlamış nişan yaptılar bu hafta önümüzdeki ay da evleneceklermiş. Bir anda etrafımda tüm bu haberlerin konuşulması çok canımı acıtıyor. Her şey şu 2 ay içerisinde oluyor üstelik kız lise sonda olması gereken 17-18 yaşında bir kızmış böyle apar topar evlilik haberlerini almak üstelik kızın bu yaşta olması üzüntümün üzerine bir de şok ekledi. Bu arada çocuk 26 yaşında böyle birisi için hala üzülüyor olduğumdan kendime de çok kızıyorum ne yapacağımı bu duygudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum![]()
Kız sanırım 18 yaşındaymış yine de çocuk sayılır ailesinin maddi durumu pek yokmuş kız bu yüzden her şeye olur gözüyle bakıyormuş. Hatta aynı evde yaşayacaklarmış her geçen gün duyduklarım karşısında daha da şok oluyorum ben böyle bir adamı nasıl sevdimResmen çocuk gelin getiriyor.
Takip etmeyin
Zamanla unutacaksınız
Neler oluyor yahu hayattaKız sanırım 18 yaşındaymış yine de çocuk sayılır ailesinin maddi durumu pek yokmuş kız bu yüzden her şeye olur gözüyle bakıyormuş. Hatta aynı evde yaşayacaklarmış her geçen gün duyduklarım karşısında daha da şok oluyorum ben böyle bir adamı nasıl sevdim![]()
Bu ne yaaa!!! Bir sübyancının peşinden ayrılık yası tutmak. Bırakın ne hali varsa görsün. Zavallı kız 17 yaşında muhtemelen sübyancı ailesinin onayı ile evlenmek zorunda kalacak. Unutun şu pisliği yaa!!! Çok zor falan da demeyin.üstelik kız lise sonda olması gereken 17-18 yaşında bir kızmış böyle apar topar evlilik haberlerini almak üstelik kızın bu yaşta olması üzüntümün üzerine bir de şok ekledi. Bu arada çocuk 26 yaşında böyle birisi için hala üzülüyor olduğumdan kendime de çok kızıyorum ne yapacağımı bu duygudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum![]()
Uzuuuuun uzun yazdim. Sildim. Su an ihtiyaciniz olan sey destan okumak degil. Su sarkiyi dinlemenizi tavsiye ederim. Ne eksik, ne noksan.
Bir baskasi geliyor, sariyor ve diyorsun ki butun bu yolculuk sana varisim icinmis. Yolculugunuz kutlu ola.
Yok artık daha neler. 25 yaşındasınız yahu. Cok gençsiniz. Ah simdi o yaşta olsaydım daha çok eğlenirdim, günümü gün ederdim. Bosver evlenmeyi falan yaşıtların doğru mu yapmış sanki?Ah bilmiyorum ki bir başkası da gelir mi… 25 yaşındayım yaşıtlarımın çoğusu evlendi bile çok da zor etkilenen bir insanım bu hayal kırıklığından sonra bir daha olur mu zor… Şarkı için çok teşekkür ederim
![]()
Allah kurtarmış sizi.Kız sanırım 18 yaşındaymış yine de çocuk sayılır ailesinin maddi durumu pek yokmuş kız bu yüzden her şeye olur gözüyle bakıyormuş. Hatta aynı evde yaşayacaklarmış her geçen gün duyduklarım karşısında daha da şok oluyorum ben böyle bir adamı nasıl sevdim![]()
HİÇ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLMİŞ !!Bir daha güvenir sever miyim bilmiyorumNeden bunu yaşıyorum ben bu adamla neden karşılaştım hayat bana bunu mu layık gördü diye kendimi sorguluyorum sürekli…
Nerden buluyorsunuz böyle ciğeri 5 kuruş etmeyen tipleri, kurtulduğun için şükret bence, ağlamayı bırak biraz kendini ve geleceğini düşün.Görüşmeye son verelim dedi…
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/samimiyet-kurduktan-sonra-uzaklasti.1337801/ Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamı hanımlar… Neredeyse 2 ay geçti ancak ben bu adamı kafamdan silip atamadım. Hoşlantı sanıyordum farkında olmadan çok bağlanmışım daha önce açtığım konuda yapılan yorumlar hep doğruydu abisinin vefatı vs gerçekten hep bahaneymiş. Ortak çevremiz çok fazla benden hemen 2 hafta sonra bir kızla görüşmeye başlamış nişan yaptılar bu hafta önümüzdeki ay da evleneceklermiş. Bir anda etrafımda tüm bu haberlerin konuşulması çok canımı acıtıyor. Her şey şu 2 ay içerisinde oluyor üstelik kız lise sonda olması gereken 17-18 yaşında bir kızmış böyle apar topar evlilik haberlerini almak üstelik kızın bu yaşta olması üzüntümün üzerine bir de şok ekledi. Bu arada çocuk 26 yaşında böyle birisi için hala üzülüyor olduğumdan kendime de çok kızıyorum ne yapacağımı bu duygudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum![]()
Aile izniyle 17 yaşında evlenilebildiğine göre şikayete tabi değildir. Yani tecavüz değilse. O kadar da değildir heralde yani inşallahAralarında cinsel bir şeyler yaşandığını düşünüyorum anlamadığım devlet nasıl izin verebiliyor aile zaten tuhaf da… Bu işlerin şikayeti olmuyor mu acaba?![]()
Kiz zaten 18mis. Bir de konu sahibesi sikayet etmesin sakin. Çekemedi kiskandi bilmem ne diye mahallenin ağızına düşer.Aile izniyle 17 yaşında evlenilebildiğine göre şikayete tabi değildir. Yani tecavüz değilse. O kadar da değildir heralde yani inşallah
Dakika 9:11 deki tepki = benValla o kız bunları hizmetçi yaptı. Nasıl başardı bilmiyorum ama kaynanasını falan dövmüş.![]()
Cocuk o arabada olan olay haricinde zaten öyle elle tutulur bir ümit vermemiş. Arabada da elinizi tutup abisini anlatmış. Bunu bir arkadaş da yapabilir. Siz ertesi gün mesaj atmışsınız niye Soğuksun diye üzerine gitmissiniz çoğunlukla buluşma fikri sizden çıkmış o da olayın akışına bırakmış sadece kendini. Genç bir kadının ilgisi hoşuna gitmiş olabilir ama hepsi bu. Zaten görüşmeyi keselim bana iyi gelmiyorsun diyen de kendisi. Aslında adamın bir ilgisi yok size. Basindan beri de olmamis diyebiliriz. Zaten olsaydı emin olun en utangac erkek bile hoslandigi kadını elinden kacirmamak için elinden ne geliyorsa yapar.Görüşmeye son verelim dedi…
Evet ilk görüşmemiz hariç hiçbir zaman ümit vermedi ama el tutma arkadaşça değildi. Zaten sonrasında kolunu omzuma atıp yıldızları saymıştı yani bunlar arkadaşça şeyler değildi. Neyse boşluğuna gelmiş öyle tanımlıyor. Benim bir umudum kalmamıştı zaten de sadece 1 ay önce tanıştırıldığı kendinden 9 yaş küçük kızla böyle apar topar evlenmesi zoruma gidiyor. Üstelik kızın 17-18 yaşında olması benim için daha da büyük bir travma oldu üzüntüyle beraber üzerimdeki şoku da atlatamıyorum..Cocuk o arabada olan olay haricinde zaten öyle elle tutulur bir ümit vermemiş. Arabada da elinizi tutup abisini anlatmış. Bunu bir arkadaş da yapabilir. Siz ertesi gün mesaj atmışsınız niye Soğuksun diye üzerine gitmissiniz çoğunlukla buluşma fikri sizden çıkmış o da olayın akışına bırakmış sadece kendini. Genç bir kadının ilgisi hoşuna gitmiş olabilir ama hepsi bu. Zaten görüşmeyi keselim bana iyi gelmiyorsun diyen de kendisi. Aslında adamın bir ilgisi yok size. Basindan beri de olmamis diyebiliriz. Zaten olsaydı emin olun en utangac erkek bile hoslandigi kadını elinden kacirmamak için elinden ne geliyorsa yapar.
Ben evlenmesine üzülmedim. Aksine sevindim. Çünkü ona olan umudunuz bıçak gibi kesilmiş olacak bu şekilde. Kısa bir süre sonra da unutacaksıniz ve iyileşeceksiniz. Şu an yas doneminde olduğunuz için bu yazdiklarim size boş geliyor olabilir ama benzerini daha önce ben de yasadigim için konuşuyorum emin olun bu evlilik onu unutmaniz için kesin çözüm.