Bir kere 26 yas ve 17 yaş çok farklı. İki kişinin de beklentisi farklı olur. Bunun haricinde kız kv yanına evleniyormus. Deli divane aşık olsa bile ,ki 17 yaş hormonların tavan yaptığı yaşlardan biridir, o aşk bir süre sonra bitecek ve mantık devreye girecek. Evlilikleri devam eder etmez onu bilemem ama şu an olduğu gibi olmayacak. O kadın zamanla kendi düzenini isteyecek, kv yaşanacak ve onun her işini yapması beklenecek. Belki de eşinden seni o evden ben kurtardım lafını duyacak. Hiç kolay değil inan bana.
Sana tek tavsiyem aklını başına topla. Üzüntünü yaşa hatta gerekirse destek al ama takılıp kalma. Benim de başıma senin yaşadığına benzer şeyler geldi. E ne oldu? Yine aşık olduğum adamla evlenip, çocuk sahibi oldum. Boşuna üzülmüşüm yani. Hatta çok aşık olduğumu düşündüğüm birinin karısı ile fotosunu görmüştüm. Değil karısını kıskanmak, adam bile çok sıradan gelmişti. Hatta kendimle ne dalga geçmiştim zevkine tüküreyim diye
Bak kimse aynı kalmıyor. Sen de aynı kalmayacaksın. Kişiliğin değişecek, hoşlandığın adam profili değişecek. Geçip gidecek.
Bir tavsiye daha, sakın kız hakkında yada o kişi hakkında kötü konuşma, yorum yapma, hele şikayet işlerine hiç girme. Değmeyen kişilere fazla değer vermiş olursun. Hiç gerek yok. Daha 25 yaşındasın ve eğer elinde imkanın da varsa tam gezip, tozacak çağın. Ha bir de o kişiyi her yerden ama her yerden engelle. Senin gezdiğini, olursa sevgilini görmesin. Çünkü bu tipler senin ona nispet yaptığını sanır. Bırak haberlerini başkasından duysun. Onun haberi sana geliyorsa, seninki de ona gider.