Sevdiğini özleyenler buyurun

bizim şafak 108
arora cnm cnm bir ara yazmaya çalıştım msjlar gitmiyodu gene sen ilk nere çıkçak diye çoık korkuyorudun sanırım?batı kütüklü diyodfun..bnmkide batı izmir kütüklü ama acemisi İzMİR NARLIDEREusta birliği ADana

Günaydınnn hanımlarrr

Ay ben varya cidden çok fenayım nasıl kurtulcam bu huyumdan yaa
Dün sevdiceğime iş yerinden hat vermişler diğer telinide bana vermişti (benimki bozuk diye) doğal olarak kendi hattını çıkartıp şirket hattını takmış.Bende iş çıkışında mesaj attım iletilmedi nasıl sinir oldum.Düşünmekten başım ağrıdı artık.Sonra uyumuşum gece mesaj atmış canım napıyon diye?Sabah gördüm cevap vermicektim sonra burası aklıma geldi cevap verdim.Gayet soğuk şekilde.Sonra sevdiceğim açıklama yaptı böyle böyle oldu dün sana yazdım ama uyumuşsun diye içim sızladı Yakında düşünmekten kafayı yicemmkafamçokkarıştı

Sizleri gördükçe bu yaptıklarımdan utanıyorum valla...
Şu sıra gerçekten iş,okul ev derken iyice bunaldım sanırım iyi bir tatile ihtiyacım varhihoyyyt

Canımın içi ben doğudan çok korkuyorum.. Ama çok sevindim senin adına.. Çok şanslıymış seninki.. Narlıdere çok iyi bir yer askerlik açısından.. Benim de çok yakın bir arkadaşım orada asker şuan.. Yata yata askerlik yapıyorum diyo.. Adana da çok güzel bebeğim, gözünüz aydın :))

Sizleri gördükçe bu yaptıklarımdan utanıyorum valla...
Şu sıra gerçekten iş,okul ev derken iyice bunaldım sanırım iyi bir tatile ihtiyacım varhihoyyyt

ewet iyi bi tatil süperr gelirrr canıma.s aynı şekilde benimde tatile ihtiyacım var ama sevgilimle birlikte:kedi: ona kavuşmadan yapacağım tatilde pek bişley anlıcamı sanmıyorummafoldumben

Yeşilim, az kaldı gülüm çok az kaldı rüyaların gerçek olmasına :))

ewet iyi bi tatil süperr gelirrr canıma.s aynı şekilde benimde tatile ihtiyacım var ama sevgilimle birlikte:kedi: ona kavuşmadan yapacağım tatilde pek bişley anlıcamı sanmıyorummafoldumben

Sevdiceğim çalışıyor malesef ki izni yok.Zaten olsa bile onun yanında denize giremem ki utanırım:kedi: Gerçi pek razı gelceğini sanmıyorum ama ben günü birlik olsa bile bir yerlere gidicem...Son 12 gün:) Tatile çıkmama:lepi: Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah...460 günn biz bitirdik darısı sizin başınızakaydirigubbakcemile5

cnm saolasın bnki özellikle doğu görevi istiyorum diye de dilekçeye yazmıştı ama kabul etmediler ......bou falan 173 belkim ondan da olabilirrr

Amiiiin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…