bn gldmmm
bu arada gizoşum hoşgeldin kuzummm
mafoldumben aşkım seni çok özledimmmmmmmmmmm ne var sanki aynı yerde görev yapsaydık...
:çok üzgünüm:
ooo betüş heyecan doruklardaaa:teytey:
bizim şafak 108
arora cnm cnm bir ara yazmaya çalıştım msjlar gitmiyodu gene sen ilk nere çıkçak diye çoık korkuyorudun sanırım?batı kütüklü diyodfun..bnmkide batı izmir kütüklü ama acemisi İzMİR NARLIDEREusta birliği ADana
Sizleri gördükçe bu yaptıklarımdan utanıyorum valla...
Şu sıra gerçekten iş,okul ev derken iyice bunaldım sanırım iyi bir tatile ihtiyacım varhihoyyyt
ewettt:sm_cool: :lepi:
Ay bu gece rüyamda gördüm aşkımı gelmiş kavuşmuşuz sarılıyorum sımsıkı ayy bitti askerlik inanamıyorum diyorum =) rüya gibiydi ama gerçektende rüyaymışşş kaydirigubbakcemile3
Yeşilim, az kaldı gülüm çok az kaldı rüyaların gerçek olmasına :))
ewet iyi bi tatil süperr gelirrr canıma.s aynı şekilde benimde tatile ihtiyacım var ama sevgilimle birlikte:kedi: ona kavuşmadan yapacağım tatilde pek bişley anlıcamı sanmıyorummafoldumben
Ay düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor vallakaydirigubbakcemile3 delikafadulden
Canımın içi ben doğudan çok korkuyorum.. Ama çok sevindim senin adına.. Çok şanslıymış seninki.. Narlıdere çok iyi bir yer askerlik açısından.. Benim de çok yakın bir arkadaşım orada asker şuan.. Yata yata askerlik yapıyorum diyo.. Adana da çok güzel bebeğim, gözünüz aydın :))
Sevdiceğim çalışıyor malesef ki izni yok.Zaten olsa bile onun yanında denize giremem ki utanırım:kedi: Gerçi pek razı gelceğini sanmıyorum ama ben günü birlik olsa bile bir yerlere gidicem...Son 12 gün:) Tatile çıkmama:lepi: Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah...460 günn biz bitirdik darısı sizin başınızakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?