ablacım öle ama elimden gelen bişi değilki ya napabilirim dökülmesini önemek için ömer geldiğinde dazlak bulcak beni yoksa:roflol:
biz 5 mayıs 2007 de başladık..
2008 haziran ayımıydı neydi buluştuk.. benim huyumdur sevsede sevmesede telefonunu kurcalarım!
benimki biraz içine kapanıktı daha öncede söylemiştim ilk çıktığı bendim.. hoşlandığıı ellbettt olmuşturr ama çıkmamış bunu ailesi de arkadaşlarıda onayladı...birde çok yakışıklı biiri değil bu yüzden de ilgi görmemiş sanırım ama benim kalbimin prensi orası ayrı...
işte haziran ayı gbi gene telfonunu kurcalarken(zaten kıskancımdır elimde değil :1no2:)
bir kızdan msj gelmiş msj aynen şöle:
''bebişim saçımı kızıla boyatayım mı '' ya da ''bebişim saçımı hangi renge boyatayım'' ikisinden biriydi yanlış konuşmş olmayım 1 sene geçti üstünden
ben bu msjı görünce haklı olarak D-E-L-İ-R-D-İ-M ...
aldattığını düşünmedim ama delirdim...
bu aldattığını düşündüğümü sandı öle bişey yok olabilceğini mi sanıyosun falan dedi...
snra beni annesi de aradı ...
Kızla tanıştırmaya çalıştıııı o anda verdi telefon nuamrasını istediğin zaman araa dedi
almadım...aldattığını düşünmediğim için
sonra da konuşmucaksın artık onla dedim çünkü kız onların sitede oturuyo kışın konyaya gidiyomuş aama çarılaşmıcaksın falan dedim
dedi neden arkadaştır sonuçtu slmım olur dedi yine tartışmıştk...
sonra biraz zaman geçtii ... o olayın üstüne HER ZAMAN tlfnunu kontrol de ettim...
sevsede ettim sevmesede...
askerden iznee gelmişti kasımın son haftasıydı .. arkadaşlarıyla gezemedi çünkü milletin sınavları var okullarındaydı... bu gene o kıza çağrı atmış...
neden dedim kimse yoktu arkadaş olarak öle bi çarı attım zaten kapalıydı konuşmadım dedi...
kzıın telefonunu aldım hala bende...
kız sanırım hattını değiştirdi hiç ama hiç açmıyor..
bizimkinin aldatmadığına eminim böle bi süpe duymuyorum arkadaşça öle demiş olabilir ama benim için olamazzzzz...
yaa o kızı aklımdan atamıyorum tam güzelce oturuyoruz akit geçiriyoruz ya da elefonda güzelce konuşurken mutlaka o kızı araya sokuyorum... kızıyoo kırıyosun beni diyoo
ama o kızıda illaki söylücem çok sinir olmuştum..
zaten onalrın siteden taşınmış sanırım artık yokmuşş ((kardeşinden öğrendim))
böle yani...
en güzel günümüzde bilee bi kıskançlık bulabiliyorum gamyoncuiremsu
Doğu isteyen rahat bir bölgeye düşüyor gibi bir mantık oluştu bende nedensesırnaşık şey
aranızda şöyle bir diyalog geçebilir
betül nerdesin
hayatım köşede
göremiyorum
bitanem dazlak olan varya o benim :roflol:
yavrum zinco diye bir hap var 8 tl eczanelerde
ondan al benimde dökülüyordu kesti
ama bilemem sende işe yararmı
bende neden böyle bir mantık oluşmuyor acabaa...
mantıksızım sanırım
gunaydın şekerlerhihoyyyt
farkındayım ablacım
yeşilcim aynen ortada bişi yokken çıkartıyorum
zaten kesti konuşmayı kızı görmüyo bile askerde.. ne de konuşuyoo ben çıkartıyorum...
farkındyaım atmak istiyorum bu huyumu
günaydın fıstıklarr
bütün kızlar toplanduk toplanduk hihoyyyt
gunaydın şekerlerhihoyyyt
Canım yaa bana çok benziyorsun yada ben sana:) Bak geçen gün aramızda geçen bir olayı anlatıyım.Benimde öyle hiç huyum değildir tel karıştırmak filan.Ama bazen bakıyorum.Kendi yazdığım mesajları bile okuyorum eğlence amaçlı.Neyse deniz gözlü diye biri aramış.Dedim kim bu?Huyumu biliyor ya şaşırdı böyle filan daha da kötü oldum.Meğer beni kandırıyormuş numarayı aldım aramadım meğer helim abiymişBirde diğer kuzeninde teyit ettim numarayı çok utandım sonra ama.Çünkü listede hiç kız ismi yok.Ve bu arada sevdiceğiminde ilk çıktığı kız benim.Benim de ilk çıktığım erkek o gerçek anlamda:kedi: Dur resmimizi eklicem Gel birlikte vazgeçlim bu huyumuzdannn
ekleyin ekleyin kızz fotolarınızı ekleyinnn bakalım:lepi:
benim albüme bakmayanlar baksın ayrıca:dilcikar:
aminnn aminnnnn
bende ekleyim foto:):)
yaaa kız arkadaşlarının numarasını hiç silmedim...
ilk defa kıonuşmucam demiştim..
ne bilim gıcık oluyorum onun etrafında çok dolananlara:)):)
sonra onuda kendimize üzüyorum
betüşcm resimler harika yazdım yorumdaa
günaydınnna.s.
Müberraydı adın dimi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?