Sevdiğini özleyenler buyurun

ablacım öle ama elimden gelen bişi değilki ya napabilirim dökülmesini önemek için ömer geldiğinde dazlak bulcak beni yoksa:roflol:

aranızda şöyle bir diyalog geçebilir
betül nerdesin
hayatım köşede
göremiyorum
bitanem dazlak olan varya o benim :roflol:

yavrum zinco diye bir hap var 8 tl eczanelerde
ondan al benimde dökülüyordu kesti
ama bilemem sende işe yararmı

Canım sevdiğine gerçekten güveniyorsan kıskançlık yapma o kızıda çıkar aklından benceyerimseniben gerçekten arkadaşıdır bencede takma yaniyerimseniben hem seni kaybetmeyi göze alıyosa yapar öyle bir hatayı o zmanda üzülmen değil sevinmen gerekirki gerçek yüzünü görüp tanımış olursun şekeropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

farkındayım ablacım
yeşilcim aynen ortada bişi yokken çıkartıyorum
zaten kesti konuşmayı kızı görmüyo bile askerde.. ne de konuşuyoo ben çıkartıyorum...
farkındyaım atmak istiyorum bu huyumu

Güneş kafama vurduğu için yansıma yapar gözünee görmez tam derki
yaw gözlerimi kamaştırıyosun bakamıyorum bu ne güzellik:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hem kendi dedi beni dazlak bile beğenirmiş:icecream: hatta bi ara dazlak yaptır saçını dedi :1shok: tabi ciddiye almadım delüüüü uyuzluk yapıyo:dilcikar:

sağol canım hoş buldum.

Arora sen kaçıncı kez asker yolu bekliyorsun kuzum kaydirigubbakcemile3

bende neden böyle bir mantık oluşmuyor acabaa...
mantıksızım sanırım

Canım ya sinir sitres yapma gerçekten büyük zarar.Hem duygusal hem fiziksel açıdan...Benim sevdiceğimde doğuda yaptı geldi.Anlarım seni ama burda sürekli duygusal olursak iyice içimize gömülürüz.Amaç birazda olsa gülümsemek:teselli:

Canım yaa bana çok benziyorsun yada ben sana:) Bak geçen gün aramızda geçen bir olayı anlatıyım.Benimde öyle hiç huyum değildir tel karıştırmak filan.Ama bazen bakıyorum.Kendi yazdığım mesajları bile okuyorum eğlence amaçlı.Neyse deniz gözlü diye biri aramış.Dedim kim bu?Huyumu biliyor ya şaşırdı böyle filan daha da kötü oldum.Meğer beni kandırıyormuş numarayı aldım aramadım meğer helim abiymiş Birde diğer kuzeninde teyit ettim numarayı çok utandım sonra ama.Çünkü listede hiç kız ismi yok.Ve bu arada sevdiceğiminde ilk çıktığı kız benim.Benim de ilk çıktığım erkek o gerçek anlamda:kedi: Dur resmimizi eklicem Gel birlikte vazgeçlim bu huyumuzdannn

aminnn aminnnnn
bende ekleyim foto:):)
yaaa kız arkadaşlarının numarasını hiç silmedim...
ilk defa kıonuşmucam demiştim..
ne bilim gıcık oluyorum onun etrafında çok dolananlara:)):)
sonra onuda kendimize üzüyorum

betüşcm resimler harika yazdım yorumdaa

teşekkür ederim canım bekliyorum fotolarınızı ona göreyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…