Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydınnna.s.
Müberraydı adın dimi:uhm:

Günaydın ve hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2

hosbulduk tatlım
bakıyomda yıne kısaknclık krızlerı sarmıs sızı
erkegın ıcınde varsa oyle veya boyle yapar zaten istedıgını kızlar
bukadar buyutmeyın bunları ınanın buyutmeyınce daha degerlı olursunuzzemuszemus

Heh işte bende sinir oluyorum etrafında dolanan kızlara...
Ya mesela birlikte yürüyoruz kız gelip bende yanındayım ona soruyor ve o kadar saçma konularki.Üsküdarda buluşmuştuk iki kız geldi kız kulesini soruyor ki herkes bilir sahilde olduğunu.Hayır soruyorsun madem bana sorÇok üzgünüm çoook Neyse sevdiceğimde dediki bizde oraya gidelim.Yok dedim gitmicez.Böyle inatlaşirken dikkat et aşkım dedi.Tabi o sinirle dinler miyim benim ayağım suyun içine gömüldü:) Hava nasıl soğuk donuyorum.Sevdiceğim sürekli soruyor üşüyor musun diye.Sus diyorum senin yüzünden oldu:) Çok fenayım çokkkkaydirigubbakcemile3 Bende resimleri buluyorum kızlar eklicem:kedi:

Yok ben uslanmaya karar verdim zaten sadece biraz anılarım depreştii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy az değilsinizz heeekaydirigubbakcemile3 eniştelerin çekiceği var sizdendelikafadulden bende kıskanırım sevdiğimi ama o kadar değil yaakaydirigubbakcemile3

Merve maşallh allah ayırmasınn senin gözlerinde maşallahı var yaniyerimseniben eniştenin gözlerininde ölee değişik çıkmış:roflol: ne hale getrişin çocuğuu kaydirigubbakcemile3

banee mi dedin cnm:)
aşkımın gözler elaa böle bi oynayım dedim:) heheh zaten akşama silerim burdan
he bı arada betüşüm ben gizem:)

betüşüm çok tşkler allah ım kimseyi ayırmasın

Çok yakışıyorsunuz maşallah:)
Enişteyi ne hallere sokmuşsun sen benden daha betersin kıskançlık konusunda kesinnkaydirigubbakcemile3 Bende iş yerinde olduğum için resim araştırıyorum geçmiş maillerden eklimicem sanmayınnzemuszemusDa buaraya nasıl eklicem onuda bilmiyorum

banee mi dedin cnm:)
aşkımın gözler elaa böle bi oynayım dedim:) heheh zaten akşama silerim burdan
he bı arada betüşüm ben gizem:)

ayy gizemmiydi adın kızz:kedi:

Allahım dün ayşe ablayla dalga geçtim başıma geldiii delikafadulden
Ayşe abla ne mübarek kadınsın daha senle uğraşmamm:roflol: :roflol: :roflol:

Dün ayşe ablada merve demişti eftelyaya bende ayşe abla her önüne gelene merve diyo tutma ihtimali yüksek ya sallıyo diye :kedi: demez olaydım gizemcim sori:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…