cnm saolasın bnki özellikle doğu görevi istiyorum diye de dilekçeye yazmıştı ama kabul etmediler ......bou falan 173 belkim ondan da olabilirrr
yaaa bende bişi paylaşmak istiyorum mafoldumben
Amin canımmopuyorumnanaktan kaç tabii dinlenn birazyerimsenibenSevdiceğim çalışıyor malesef ki izni yok.Zaten olsa bile onun yanında denize giremem ki utanırım:kedi: Gerçi pek razı gelceğini sanmıyorum ama ben günü birlik olsa bile bir yerlere gidicem...Son 12 gün:) Tatile çıkmama:lepi: Allah hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin inşallah...460 günn biz bitirdik darısı sizin başınızakaydirigubbakcemile5
Kısa dönem miydi canım senin? Bi de nerdeydi?
cnm saolasın bnki özellikle doğu görevi istiyorum diye de dilekçeye yazmıştı ama kabul etmediler ......bou falan 173 belkim ondan da olabilirrr
cnm ciddiyim!!!!!!
yalan söylemiyorum...
dilekçeyi gördüm!
yaaa bende bişi paylaşmak istiyorum mafoldumben
yok yaa kısa dönem olsa şimdiye kadar kaç defa gelmişti:sinifsinif: uzun dönem ve şırnakta canım gabar kartalı oldu aşkımkaydirigubbakcemile3
İnandım bitanem zaten, sadece şaşırdım doğu görevi istemesine, böyle şeyler olabiliyor benim de eski erkek arkadaşım doğu istemişti o da Ankara'da yaptı askerliğini..
Amin canımmopuyorumnanaktan kaç tabii dinlenn birazyerimseniben
yok yaa kısa dönem olsa şimdiye kadar kaç defa gelmişti:sinifsinif: uzun dönem ve şırnakta canım gabar kartalı oldu aşkımkaydirigubbakcemile3
Doğu isteyen rahat bir bölgeye düşüyor gibi bir mantık oluştu bende nedensesırnaşık şey
Oy oy oy :1shok:
Çok zormuş seninki canım yaa.. Bitmiş en azından şükürler olsun..
evet az kaldı Hayırlısıyla tamamen bitirp gelsin artık çok özledim izinde kullanmadık yaa anlatamam yanii size:sinifsinif:
Ya kızlar benim saçlarım çok fena dökülüyor strese bağlıyorum nedenini napıcam kel kalcam valla yaaamafoldumben
Senin sevdiceğin demi şırnaktaa oyy neyseki az kalmış...
Valla geçmişi hatırladım içim ürperdi...
steresten tabi
ama gün stres yapma günü değil kuzum
sevinmelisin az kaldı
sadece 19 gün
20.günü düşünüp mulu olmalısın
Ben de o yüzden acaba dedim bi an kaydirigubbakcemile3
Aman yok bizde bu şans varken kabul ederler dilekçeyi Irak'a bile gönderirler valla :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?