Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm saolasın bnki özellikle doğu görevi istiyorum diye de dilekçeye yazmıştı ama kabul etmediler ......bou falan 173 belkim ondan da olabilirrr

Doğu görevi mi istemişti :1ninca:
Söyleyim de benimki de istesin barim şöyle Ege taraflarında bi yere gider bakarsın kaydirigubbakcemile3

Amin canımmopuyorumnanaktan kaç tabii dinlenn birazyerimseniben

Kısa dönem miydi canım senin? Bi de nerdeydi?

yok yaa kısa dönem olsa şimdiye kadar kaç defa gelmişti:sinifsinif: uzun dönem ve şırnakta canım gabar kartalı oldu aşkımkaydirigubbakcemile3

cnm saolasın bnki özellikle doğu görevi istiyorum diye de dilekçeye yazmıştı ama kabul etmediler ......bou falan 173 belkim ondan da olabilirrr

Benim sevdiceğim acemi birliğini tokatta.İlk usta birliği gaziantep ikinci usta birliğinide şırnakta yaptı.Doğu askerlik açısından hem rahat hem değil.Tamam haberleşiyorduk tel vs kullanıyordu çünkü en üst devredeyken oraya gitmişti ama her sabah mayın aramaya giderlerdi.Sevdiceğim şöfördü içim içimi yerdi ahh ahh ne günlerdi beaa şükür bitirdik...

İnandım bitanem zaten, sadece şaşırdım doğu görevi istemesine, böyle şeyler olabiliyor benim de eski erkek arkadaşım doğu istemişti o da Ankara'da yaptı askerliğini..

Doğu isteyen rahat bir bölgeye düşüyor gibi bir mantık oluştu bende nedensesırnaşık şey

Amin canımmopuyorumnanaktan kaç tabii dinlenn birazyerimseniben

yok yaa kısa dönem olsa şimdiye kadar kaç defa gelmişti:sinifsinif: uzun dönem ve şırnakta canım gabar kartalı oldu aşkımkaydirigubbakcemile3

Senin sevdiceğin demi şırnaktaa oyy neyseki az kalmış...
Valla geçmişi hatırladım içim ürperdi...

Doğu isteyen rahat bir bölgeye düşüyor gibi bir mantık oluştu bende nedensesırnaşık şey

Ben de o yüzden acaba dedim bi an kaydirigubbakcemile3
Aman yok bizde bu şans varken kabul ederler dilekçeyi Irak'a bile gönderirler valla :1ninca:

Oy oy oy :1shok:
Çok zormuş seninki canım yaa.. Bitmiş en azından şükürler olsun..

evet az kaldı Hayırlısıyla tamamen bitirp gelsin artık çok özledim izinde kullanmadık yaa anlatamam yanii size:sinifsinif:
Ya kızlar benim saçlarım çok fena dökülüyor strese bağlıyorum nedenini napıcam kel kalcam valla yaaamafoldumben​

steresten tabi
ama gün stres yapma günü değil kuzum
sevinmelisin az kaldı
sadece 19 gün
20.günü düşünüp mulu olmalısın

biz 5 mayıs 2007 de başladık..
2008 haziran ayımıydı neydi buluştuk.. benim huyumdur sevsede sevmesede telefonunu kurcalarım!
benimki biraz içine kapanıktı daha öncede söylemiştim ilk çıktığı bendim.. hoşlandığıı ellbettt olmuşturr ama çıkmamış bunu ailesi de arkadaşlarıda onayladı...birde çok yakışıklı biiri değil bu yüzden de ilgi görmemiş sanırım ama benim kalbimin prensi orası ayrı...

işte haziran ayı gbi gene telfonunu kurcalarken(zaten kıskancımdır elimde değil :1no2:)
bir kızdan msj gelmiş msj aynen şöle:

''bebişim saçımı kızıla boyatayım mı '' ya da ''bebişim saçımı hangi renge boyatayım'' ikisinden biriydi yanlış konuşmş olmayım 1 sene geçti üstünden

ben bu msjı görünce haklı olarak D-E-L-İ-R-D-İ-M ...
aldattığını düşünmedim ama delirdim...
bu aldattığını düşündüğümü sandı öle bişey yok olabilceğini mi sanıyosun falan dedi...
snra beni annesi de aradı ...
Kızla tanıştırmaya çalıştıııı o anda verdi telefon nuamrasını istediğin zaman araa dedi
almadım...aldattığını düşünmediğim için

sonra da konuşmucaksın artık onla dedim çünkü kız onların sitede oturuyo kışın konyaya gidiyomuş aama çarılaşmıcaksın falan dedim
dedi neden arkadaştır sonuçtu slmım olur dedi yine tartışmıştk...
sonra biraz zaman geçtii ... o olayın üstüne HER ZAMAN tlfnunu kontrol de ettim...
sevsede ettim sevmesede...

askerden iznee gelmişti kasımın son haftasıydı .. arkadaşlarıyla gezemedi çünkü milletin sınavları var okullarındaydı... bu gene o kıza çağrı atmış...
neden dedim kimse yoktu arkadaş olarak öle bi çarı attım zaten kapalıydı konuşmadım dedi...
kzıın telefonunu aldım hala bende...
kız sanırım hattını değiştirdi hiç ama hiç açmıyor..

bizimkinin aldatmadığına eminim böle bi süpe duymuyorum arkadaşça öle demiş olabilir ama benim için olamazzzzz...
yaa o kızı aklımdan atamıyorum tam güzelce oturuyoruz akit geçiriyoruz ya da elefonda güzelce konuşurken mutlaka o kızı araya sokuyorum... kızıyoo kırıyosun beni diyoo
ama o kızıda illaki söylücem çok sinir olmuştum..
zaten onalrın siteden taşınmış sanırım artık yokmuşş ((kardeşinden öğrendim))
böle yani...

en güzel günümüzde bilee bi kıskançlık bulabiliyorum gamyoncuiremsu

Ben de o yüzden acaba dedim bi an kaydirigubbakcemile3
Aman yok bizde bu şans varken kabul ederler dilekçeyi Irak'a bile gönderirler valla :1ninca:

Aman allah korusun...
Valla bizde şanssızdık o konuda.Gaziantep'e düştü diye sevinirken birakça ay sonra şırnak'a gitme ihtimallerinin olduğunu öğrendim.Şaka yapıyor gibi geliyordu...En çokda o yoldayken korkuyordum hani askeriyenin içinde olsa bir derece içi rahat ediyor insanın.Ama yollarda mayıs tehlikesi anlatırdı böyle kamyonların arkalarında bir sürü asker.Sonra inip mayın ayarlardı.Hatta resimleri bile var görebildiğin herşey düzlük ve dağlardan ibaret.Zordu allah tüm askerlerimizin ve onları bekleyen sevdiklerinin yardımcısı olsun inşalah.

kuzum gizoşum yapma böyle yaaa
olayın üstünden yıl geçmiş
zaten ortada bişey yok
yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…