Onlarda imam nikahı yapılmazmış, sadece resmi nikah yapılırmış.. Ama bizde imam nikahı şarttır.. Yapmayız diye tutturmasınlar :uhm: Allah'ım her gün bir sorun çıkıyo -tatlicadiarzu-
Onlarda imam nikahı yapılmazmış, sadece resmi nikah yapılırmış.. Ama bizde imam nikahı şarttır.. Yapmayız diye tutturmasınlar :uhm: Allah'ım her gün bir sorun çıkıyo -tatlicadiarzu-
Yok canım sonuçta birbirini seven insanlarsınız...
Böyle bir şeyin sorun yaratıcağını düşünmüyorum.Eminim anlayışla karşılıcaklardır.Sonuçta birlikte o kadar çok zorluğu aşıyorsunuz ki böyle bir durumun sorun yaratıcağını sanmam.Sevdiceğin nereli ki imam nikahı yok onlarda anlamadım:uhm:
Kız tarafının dediği olur imam nikahı istiyosan yapılır canım onlarda yoksa yok sizde varyerimseniben
Biz ikimiz de Yunan göçmeniyiz.. Ama biz Müslümanız, onlarda Hristiyanlar da var.. Ailesi Müslüman fakat asimile olmuşlar zamanla.. Dinlerini tam yaşamıyorlar.. Ama ben bu kadar olduğunu bilmiyordum.. 3.5 sene boyunca da sormak aklıma gelmedi açıkçası.. Ay umarım bi sorun çıkmaz dert oldu içime..
Gün geçmiyor ki Arora'nın başına bir dert daha açılmasın.. Ne çileli başım varmış -tatlicadiarzu-
Biz ikimiz de Yunan göçmeniyiz.. Ama biz Müslümanız, onlarda Hristiyanlar da var.. Ailesi Müslüman fakat asimile olmuşlar zamanla.. Dinlerini tam yaşamıyorlar.. Ama ben bu kadar olduğunu bilmiyordum.. 3.5 sene boyunca da sormak aklıma gelmedi açıkçası.. Ay umarım bi sorun çıkmaz dert oldu içime..
Gün geçmiyor ki Arora'nın başına bir dert daha açılmasın.. Ne çileli başım varmış -tatlicadiarzu-
Bence bu konuda canını hiç sıkıp kendine sitres yapma canım.Onca zaman geçmiş sevginiz her geçen gün güçlenmiş birbirinize kenetlenmişsiniz eminim aileside sevdiğinde bu konuda anlayış göstericeklerdir.
budaa yine izin hatıramızzz :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
TEKRARDAN MERHABAA
İçime su serptiniz valla.. Küçük bi ayrıntı diyip geçiştiriyorum o zaman :1hug:
ohooo ben de lafın gelişi "fıstıklar" demiştim
siz harbiden fıstık gibiymişsiniz yaa
maşallah diyeyim hepinize
Sen böyle yazdıkça ben hep geçmişi hatırlıyorum.Sevdiceğim izne geldiğinde bizim ilk görüşmemizdi.Ben teklifinden 9 ay sonra evet demiştimde hemide askerdeyken:)Ki ondan öncede çok utandığım için bir kez görüşmüştük...Ben ilk gördüm telde konuşuyoruz bırak tokalaşmayı yüzüne bile bakmamıştım sadece yürü demiştim.Hani çiçke alcaktım diye yok diyorum.Bir şey yer misin yok içer misin yok:) O oturdu arada kocaman bir boşluk ben otururdum heheh ay çok komiktim ben yaa:kedi: İnşallah sevdiğin hayırlısıylagelirde yine böyle güzel günleriniz olur canım.
arora sen isteidğin için yaptırırsınız
bizdede aynı olmuştu ben isyedim diye yaptırdık
gizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?