Sevdiğini özleyenler buyurun

bide otbüste gidiyordukk o zaman 5 . ya da 6. ayımızdıı kolunu arçak bende o da utanıyoduu
benim ilk düzgün ilişkimdi onun ilk çıktığıydı...
en sonundaa cesaret topladıı attı kolunu ama bana değil camaa:):) yön değiştirdii camı kapadı bide diyoo estiii
amaa izmirrrr ii bilirsinizzzzz YAZINN YANIIYOOOOOOO
o kadar sıcak havada estii dedi hehehe

bu arada ablaalarım siz bizden dahan da çıtırsınız!!:1hug: :1hug:

Bizde ilk zamanlar domates gibiydik:kedi: Hatta aşkım benimle domatesss diye dalga geçerdi bende onla ikimizde kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3 ama güzeldi yaa aklımıza geldikce gülüyoruz. Utandığım için bişey bile yiyemezdim şimdikk ise yerkenn aşkım yavaş ye boğulcan diyo karşılıklı yeeme yarışları yapıyoruz çatlayana kadar hahaha:roflol:

Ayy ben bayılıyorum böyle masum flörtlere
Biz de pek utangaçtık, 2 sene kadar arkadaşlık sürecimiz olmuştu ama sevgili moduna geçince kısa devre yapmıştık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bizde 2007 nisan başı tanıştıydık sanırsam tam hatırlamıyorum ama o bile öğrenirim:) Ve 16 mart 2008 tarihindede resmiyete bindirdik.Askerdeydi beyfendi.Ama ben çok çektirdim gerçekten.O tanışmamızdan kısa süre sonra açılmıştı ben hayır demiştim.Hiç vazgeçmedi benden.Resmini çıkardım nöbetlerde yanıma alıyorum hayallere dalıp ısınıyorum derdi:)Ben odun da neden öyle bir şey yaptın ki derdim.Hep bir şeyler hissediyordum ama kabul etmek çok zor olmuştu.O yüzden izne geldiğinde ilk buluşmamızdı.İkincide oturdum kaldırma onu bekliyorum.Kalkarmısın cnm burda oturulmaz dedim.Banane ben burda oturcam dedim.Sonra baktım ters bakıyor:)Kalktım ayağa ben sağa o sola.Kolumdan tuttu tabi benim gücüm yeter mi?Ordan bir baktım elimi tutmuş kalbim küt kütt.İlk kez başıma böyle bir şey gelmişti.Çaktırmadan da elimi tuttun demiştim başım yerde.Bırakiyim mi dedi.Bendeki ne cesaret yok dedim:kedipuyorumnanaktan İşin kötü tarafı onun istediği yöne gitmemiz o heyecanla anlamadım tabiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NeKss cnm ismini bilmiiyorum ama güzel dileğin için çok tşk ederimm ... bu arada sennki askerliği bitirdi anladığım kadarıyla?

ablacım :1hug:

İsmim Nilay canımm:)
Evet bitirdi şükürr hatta geleli 7 aya girdikk.Ama bizimki askerden gelince bitmedi hasretimiz.Geldi kriz dönemi iş çok büyük sorun oldu.Gerçi benim işime geliyordu akşama kadar konuşuyorduk.:) Sonra kıbrısa gitti zaten yeni gelmişti hopp bir ayrılık daha.Ama oda bende 1 hafta dayanamadık geri geldi:)İkinci bir ayrılık gerçekten çok zordu...Sonra yine iş arama telaşı filan sonra girdi işe.Kışın rahattık ama yazın çok yoğun oluyor klima şirketinde çalışıyorda.Hani inanır mısınız haftada bir zor görüşüyoruz.İş saatlerimiz izinlerimiz hepsi çok farklı.Bazen sevdiceğimde akşam iş çıkışında onca yolu sırf beni görmek için geliyor üzülüyorum.Zamanımızda yolda geçiyor aslına bakarsan.Takılıyor peşime garibim ne yapsınopuyorumnanaktan Yine hasret yine hasrettt :asigim::sinifsinif:

aaaaaaaaaaaayyyyyyyy
yetişemedim hızınıza yaa bisayfayı okuyom gene sayfa atlıyonuz depişikler siziiiii
kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
selamlar herkeseeeeeee Şeniz

kız çocuğu bezdiricen valla ben inanamıyom sana burda kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

Ayh ablammmm düğünüme hepinizz davetlisiniz ona göree =) opuyorumnanaktan

Biz bursadayız ablacımm düğün bursada olur ...Aama bız eğlencede yapcaz kokteyl gibi antalya yada ıstanbulda olucak oda ...

Herkes davetliiii .................. =)

herhal gelicez yavrucum ne sandıydın :) sırnaşık şey ben bir göbik atarım şaşarsın =)

canım benim, boşver sen onu, senin yaptığın normal, zamanla yaparsın elbet...
ben de başlarda öyleydim, gene sevgiliyiz henüz resmi bişi yok ama zamanla bulaşık benim asli vazifem olmuştu :)) :roflol:

Son düzenleme:

inş. biran önce kavuşursunuzzz cnmm yaa
evlilik fotoları da paylaşçan ona göreee
hiç birr arıza gabul etmiyom :umursamaz:

Arorammm barışmanıza çokkkkkk sevindim hayatım =) olacağı varmış demek ki, heyecan olmuş oldu :)
:dance:

yeşilim güzelim, forumda sürüsüne bereket saç bakım formülü var bir dene bence kuzum :)
zemuszemus

ay canım çok şekersin :))
o heyecanlar çok fenaydı ya, kalbim ağzımda atardı benim de...
şimdi de haftasonu buluşunca bayılcak gibi oluyom heycandan...
:kedi: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…