valla çıtır hepsi bunların ayşem ya
Ayy ben bayılıyorum böyle masum flörtlere
Biz de pek utangaçtık, 2 sene kadar arkadaşlık sürecimiz olmuştu ama sevgili moduna geçince kısa devre yapmıştık kaydirigubbakcemile3
ewtt asii de aso da gelmiyolar:S
NeKss cnm ismini bilmiiyorum ama güzel dileğin için çok tşk ederimm ... bu arada sennki askerliği bitirdi anladığım kadarıyla?
ablacım :1hug:
Evet ablacımmm ama sevqilim qene alttan aldı uzatmadık... Çok üzüyosun beni ölmek istiyorum artık dedii =( Bensiz mutlu olabilceksen ayrılcam senden dedim saçmalama dedi.. Herqün aynı şeyi yapıyorum.... Surat yapıyorum ilgilenmeye çalışıyo keyfimi düzeltmeye çalışıyoo ısrarla trıp atıyorumm..Sonra o artık deliriyo cıldırıyoo bu sefer benn canım cicimm aşkım diye yanaşıyorum..klava:
Bendeki bu tavırları ortaokul aşıkları yapmaz heraldee ..Farkındayım ama enqel olamıyorum ablacım yazıkk oda katlanmaaya çalışıyoo ama çok sıkıldı farkındayım...
Az kaldı zaten perşembe gidiyoo artık ağzımla kuş tutsam bişi değişmez heralde =) Çok kırdım üzdümmm bu izni hatırlamak istiyceni hiç sanmıyorum....
Ama olsun teskereyı alıp qelsınn değişicek herseyy eskısı gıbı topluycam kendimii ... Çok mutlu edicem sevqılımı
AŞKIM BIRAZ DAHA KATLANN KUCUK SEVGILINEEE =)
Ayh ablammmm düğünüme hepinizz davetlisiniz ona göree =) opuyorumnanaktan
Biz bursadayız ablacımm düğün bursada olur ...Aama bız eğlencede yapcaz kokteyl gibi antalya yada ıstanbulda olucak oda ...
Herkes davetliiii .................. =)
Baktımmm betüşüm allah birbirinize bağışlasınn =) Güzel şey sevmek sevilmekk =)
Kızlar bişi dicemm ...Sohbet arasında sevqilim sende tembellık hıssedıyorum dedi nasıl yani dedimmm ...Örnek ver dedimm...Yemekden sonra bulaşıkları halletmıyosun dedi makıneye koymuyomuşummm...... Abimin eski nişanlısı anneme hiç bırakmazdı bulaşıkları dedii ...Hatta sormadan gider kendisi nescafe yapardı dedii..
Bi şaşırdımmmm tamam masanın kurulmasında toplanmasında yardımcı oluyorum ama mutfağa gırmeye cekınıyorumm..Hanı fol yok yumurta yokkk sahiplendi kız derler felan diyee nebıleyım yapı meselesii .....Hiç fesatlık düşünmemiştim amaaa sevqılımın bu tavrına cok sasırdımmm..demekkı dıkkat edılıyo böyle şeyler ama benım huyumuda cok ıyı bılıyoo acabaa evde annesı felan söledıde o yusdenmı söledi banaa sasırdım kaldım....
Biz daha sevqiliyizz mutfaklarına girip rahatca hareket etmeyi doğru bulmuyorum kendımce....evlerıne gıtmekden bıle rahatsızımmm askerlık dolayısıyla gıdıyorum zaten daha önce hıc gıtmemısdım 5yıl oldu yanii.. nebıleyım sızce yapmalımıyımm ?
İsmim Nilay canımm:)
Evet bitirdi şükürr hatta geleli 7 aya girdikk.Ama bizimki askerden gelince bitmedi hasretimiz.Geldi kriz dönemi iş çok büyük sorun oldu.Gerçi benim işime geliyordu akşama kadar konuşuyorduk.:) Sonra kıbrısa gitti zaten yeni gelmişti hopp bir ayrılık daha.Ama oda bende 1 hafta dayanamadık geri geldi:)İkinci bir ayrılık gerçekten çok zordu...Sonra yine iş arama telaşı filan sonra girdi işe.Kışın rahattık ama yazın çok yoğun oluyor klima şirketinde çalışıyorda.Hani inanır mısınız haftada bir zor görüşüyoruz.İş saatlerimiz izinlerimiz hepsi çok farklı.Bazen sevdiceğimde akşam iş çıkışında onca yolu sırf beni görmek için geliyor üzülüyorum.Zamanımızda yolda geçiyor aslına bakarsan.Takılıyor peşime garibim ne yapsınopuyorumnanaktan Yine hasret yine hasrettt :asigim::sinifsinif:
aso neden ceza aldı kii :S:S
NeKss hehehe süper olmuş cnmm
:)::)
İsmim Nilay canımm:)
Evet bitirdi şükürr hatta geleli 7 aya girdikk.Ama bizimki askerden gelince bitmedi hasretimiz.Geldi kriz dönemi iş çok büyük sorun oldu.Gerçi benim işime geliyordu akşama kadar konuşuyorduk.:) Sonra kıbrısa gitti zaten yeni gelmişti hopp bir ayrılık daha.Ama oda bende 1 hafta dayanamadık geri geldi:)İkinci bir ayrılık gerçekten çok zordu...Sonra yine iş arama telaşı filan sonra girdi işe.Kışın rahattık ama yazın çok yoğun oluyor klima şirketinde çalışıyorda.Hani inanır mısınız haftada bir zor görüşüyoruz.İş saatlerimiz izinlerimiz hepsi çok farklı.Bazen sevdiceğimde akşam iş çıkışında onca yolu sırf beni görmek için geliyor üzülüyorum.Zamanımızda yolda geçiyor aslına bakarsan.Takılıyor peşime garibim ne yapsınopuyorumnanaktan Yine hasret yine hasrettt :asigim::sinifsinif:
aso neden ceza aldı kii :S:S
NeKss hehehe süper olmuş cnmm
:)::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?