Sevdiğini özleyenler buyurun

Sağol bitanem, ekşın yaşadık işte.. Monotonlaşmayalım diye kaydirigubbakcemile3

nilay aynennnnnn yaaa yazık aşkımaa ya hala çekiyoo

Nisan cm çok tşk ederim cnm yaa 820 fotom daha iyi :delikafadulden:
diğerlerinde ipsizim :delikafadulden:

evet ama benim ilacım şırnaktaa kanımcaa:kedi: askerim gelince saçımın dökülmesi geçecektir eminimkaydirigubbakcemile3 tabi o gelen kadar dazlak kalmazsam:roflol:

evet ama benim ilacım şırnaktaa kanımcaa:kedi: askerim gelince saçımın dökülmesi geçecektir eminimkaydirigubbakcemile3 tabi o gelen kadar dazlak kalmazsam:roflol:

:roflol: orası öyledir canım da, diğer mesajlarına gülmekten öldüm valla, kel kalmayasın sevdalın gelene kadar :)) naniknanik

inş. biran önce kavuşursunuzzz cnmm yaa
evlilik fotoları da paylaşçan ona göreee
hiç birr arıza gabul etmiyom :umursamaz:

İnşallah canım ya hepimiz için...
O konuda biraz bana aslında.Sevdiceğim buğün iste buğün gelelim istemeye diyor.Eğer benim olucağını bilirsem sonuna kadar da beklerim diyor.Ailesi beni biliyor ama hiç tanışmadım ve evlerine hiç gitmedim.Bu yıl okulum son biticek inşallah.Ve okul bittikten şöyle birkaç ay sonrada artık resmiyete bindirirz heral.Tabi bu benim düşüncem her ne kadar bana bağlı olsada ablası yeni nişanlandı evlenicek yakın zamanda onların da kendine göre sıkıntıları vardır elbet.Zaten aileme okul bitti eyvallah ben evleniyorum diyemem kiikaydirigubbakcemile3 Büyük bir şok olur heralde...Kimse bilmiyor çünkü çevredende sürekli istemeye gelmek için haber yolluyorlar annemler geri çeviriyor.Aman Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.Eve geldiklerini filann ofyy

ayşe ablam çok tatlısın fotoda,

ama gözün neden şişti uyumadın mı ağladın mı noldi ? :teselli:

ay canım çok şekersin :))
o heyecanlar çok fenaydı ya, kalbim ağzımda atardı benim de...
şimdi de haftasonu buluşunca bayılcak gibi oluyom heycandan...
:kedi: opuyorumnanaktan

O heyecan bendede hiç bitmedi bitcek gibide değil.
Hala ilk günki gibi elimi tutması bana sarılması ay ne blim onun yanında hiç bir sorun yok sanki sadece sevdiğim ve ben varım...Mesela ben hala yanında yemek yiyemiyorum.Geçen buluşmada kahvaltı dahi yapmadım.Dedim aşkım çok acıktım.Hayret diyoo çok şaşırdım ilk kez tabağındakileri bitmiş görücem hadi bakalım ne yemek istersin dio:)Neyse gittik o tabağını hemen bitirdi nasıl hızlı yedi.Ama çok tatlıydı:)Zorluyorum zorluyorum yok hemencecik doydum yine bozuldu:)Ama dedim elimden geleni yaptımm heheh ay böyle anlattıkça özlüyorum be kızçeleropuyorumnanaktan

ben inş. irazn önce kavuşursunuzu hasret iderirsiniz manasında dedim..
zaten kaç yıldır birliktesiniz? sanırım 15 falandır yanılmıyorum diyim?
en azından 2 sene 3 sene beklersiniz..
kendi evinizi kendi paranızla EMEĞİNİZLE KURARSINIZ...
en güzelide budur bence....

ewt inş.... cnmm

ben inş. irazn önce kavuşursunuzu hasret iderirsiniz manasında dedim..
zaten kaç yıldır birliktesiniz? sanırım 15 falandır yanılmıyorum diyim?
en azından 2 sene 3 sene beklersiniz..
kendi evinizi kendi paranızla EMEĞİNİZLE KURARSINIZ...
en güzelide budur bence....

ewt inş.... cnmm
hadi cici msj güzel msj akıllı msj gitti hadi cnm benimm senii tatile götürcem P) hadii cnmm

nisanım yavrum anlamadım bende
sanırım çok uyudum ben

olsun o zıman iyidir...ben de aşırı uyuyorum son bi kaç gündür...
okul bitti ya naniknanik
sevmem böle çok uyumayı halbu ki, bir dur demek lazım... süprizzzzz

kızlar gizem gene kafayı kırdı mesajla :)) :lepi: :roflol:

Ayy aklıma hemen evlilik geldi çok meraklıymışım gibi hani böyle evde kalıpta sürekli o konudan bahsedenler olur ya öyle hissettim kendimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 9 gün sonra 1 yıl 4 ay olcek canım daha çok yeniyiz yani ki bu sürenin 9 ayı askerde geçtii.İnşallah bizim dileğimizde o zaten:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…