Sevdiğini özleyenler buyurun

Ehehhe alemsin hee ağlıyamam vallaa aşkımaa kavuşcammmm =) Düşününce bilee mutlulukdan uçuyorumm yaşasam ne olucak kimbilirr... Kızlar bennn onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen vallakız artık şu iletinide değiştir tadilat bitti restore olcak ev yakında=)

Öleee deme 2 qündürr qündüzleri giremedim hiç nete yoktu ....Nese buqun işler bitti yarında ufak tefekler var çarşamba tamamen biter gıcık oldum basma damarımaa =)

Gelcenmi düğünümee =)

Öleee deme 2 qündürr qündüzleri giremedim hiç nete yoktu ....Nese buqun işler bitti yarında ufak tefekler var çarşamba tamamen biter gıcık oldum basma damarımaa =)

Gelcenmi düğünümee =)
aa soruyo bide:mymeka:halay başı olcam kızım ben:roflol:çok güzel bi gelin olucaksın bebeğim benimŞenizallahın izniyle:Saruboceq:

Aldım ya ayol daha ne kadar alayım kaydirigubbakcemile3 :1hug:
yazıları tam okumadaz çok kıskançlıktan olduğunu biliyorum,ben sandımki ölesine soğdu senden,kızım çocuk kıskançlığından eriyomuş demek garibim,bizde sıcaklardan dedik:kedi:

cancuummmmmmm:1hug::1hug:hoşgeldin :1hug:bitanemmŞeniz
kızlar cancumuz nişanlısını yollamış askere daha çok yenii:çok üzgünüm:

Ayy kıyamammmm nişanlı adayımı yolladım bendee =) Ağlıyalım qel omuz omuzaa =)

Anam kendimi katlamasamm biyerim şişer ehehehhe

Asooo saç uzaması konusunda topiğin var mı anacımm =)
olmazmı ayaıp sanasaç uzatma topiğne gir,kırkkilit otu topği benimdir bacımsengözlerimebaksanab

He ya ben de havalardandır dediydim kaydirigubbakcemile3
kız bunların aybaşısı tutuyo valla bak
Ayy kıyamammmm nişanlı adayımı yolladım bendee =) Ağlıyalım qel omuz omuzaa =)

Anam kendimi katlamasamm biyerim şişer ehehehhe
bi eksik kal be safinazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deli bu ya:roflol:

hu hu how are you kızancıklar:)ingilizcem pek bi müthiştirneyapıosnuz bakimmmmmmmmm bende geldimm asocum davet ettii:)

hu hu how are you kızancıklar:)ingilizcem pek bi müthiştirneyapıosnuz bakimmmmmmmmm bende geldimm asocum davet ettii:)

Hoşqeldin canımcımm iila davetmi bekliyosun kırıldım valla =) ne var ne yokk =)

Bugun bı cazgırlık sezdim kendimdee mutluyumm beeeeeeeeeee =)

vay gözüm hoşgeldin sefa getirdinnnopuyorumnanaktankankam gelmiş vayyttt hihoyyythihoyyytkıızm ne açıklama yapıyosun aso çağırdı die dalsana konuya direk,yabancı yer değil kanke merak etme:jeyyar:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…