Ehehhe alemsin hee ağlıyamam vallaa aşkımaa kavuşcammmm =) Düşününce bilee mutlulukdan uçuyorumm yaşasam ne olucak kimbilirr... Kızlar bennn onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neticede bu gün barıştınzemuszemushislerimde yanılmadım:umursamaz::lepi:naniknanikinan çok sevindim sende biraz alttan al be:dilcikar:
aa soruyo bide:mymeka:halay başı olcam kızım ben:roflol:çok güzel bi gelin olucaksın bebeğim benimŞenizallahın izniyle:Saruboceq:Öleee deme 2 qündürr qündüzleri giremedim hiç nete yoktu ....Nese buqun işler bitti yarında ufak tefekler var çarşamba tamamen biter gıcık oldum basma damarımaa =)
Gelcenmi düğünümee =)
yazıları tam okumadaz çok kıskançlıktan olduğunu biliyorum,ben sandımki ölesine soğdu senden,kızım çocuk kıskançlığından eriyomuş demek garibim,bizde sıcaklardan dedik:kedi:
Aldım ya ayol daha ne kadar alayım kaydirigubbakcemile3 :1hug:
yazıları tam okumadaz çok kıskançlıktan olduğunu biliyorum,ben sandımki ölesine soğdu senden,kızım çocuk kıskançlığından eriyomuş demek garibim,bizde sıcaklardan dedik:kedi:
olmazmı ayaıp sanaAsooo saç uzaması konusunda topiğin var mı anacımm =)
kız bunların aybaşısı tutuyo valla bak
He ya ben de havalardandır dediydim kaydirigubbakcemile3
bi eksik kal be safinazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deli bu ya:roflol:Ayy kıyamammmm nişanlı adayımı yolladım bendee =) Ağlıyalım qel omuz omuzaa =)
Anam kendimi katlamasamm biyerim şişer ehehehhe
:roflol::roflol::roflol::roflol:kız bunların aybaşısı tutuyo valla bak
hu hu how are you kızancıklar:)ingilizcem pek bi müthiştirneyapıosnuz bakimmmmmmmmm bende geldimm asocum davet ettii:)
hu hu how are you kızancıklar:)ingilizcem pek bi müthiştirneyapıosnuz bakimmmmmmmmm bende geldimm asocum davet ettii:)
Asooo saç uzaması konusunda topiğin var mı anacımm =)
hb tatlışım:)hoşgeldin kuzummmm
Hoşqeldin canımcımm iila davetmi bekliyosun kırıldım valla =) ne var ne yokk =)
Bugun bı cazgırlık sezdim kendimdee mutluyumm beeeeeeeeeee =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?