ben de öğretmen olma yolundayım da yerimseniben
tabiki dahil olcan konuya aynı topikteyiss:lepi:
valla ailem bişi der mi ki diye düşünüyorum ama gözlerime bakcaklar önceeesositososito
işi olduktan sonra ne fark eder dimi amaaalaelaelaelaelae
Nerdesinn betüşümm sennn özlettin kendini =)
iyi ki burası bari varzemuszemus
Mervecim dün kaynanamlardaydık geç geldik giremedim kk ya bende özledim sizi kızz opuyorumnanaktan
vay be yeşil,askerliğin bitmesine 13 gün kaldıgı da oluyomus desene.Benim daha 13 ayım var amaaaaaa mafoldumben cok caresizimmmm,nası geccek o bos evde 13 ay? Kızlar alıp gelseniz bana bi kosu askımı? kafamçokkarıştı
ben ailelerden çok ilerde erkek bunu takıntı yapabilir mi diye düşünürüm
zira çevremde bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım oldu
erkekler çaktırmasalar da bazen komplekse girebiliyorlar
tabii biraz karşınızdakini ne kadar tanıdığınızla da ilgili
Oooooo kızlarr naberrrr opuyorumnanaktan
aşkımın gelmesine 13 gün var ama benim şimdiden miğdeme sancı giriyo helecandan delikafadulden
Canım bende geçen 14 aya şaşırıyorum nasıl geçti onsuz diye ama geçiyo yerimseniben Valla öyle bir imkan olsa aşkını yanına ışınlatırdım kızzz =))))))
ben ailelerden çok ilerde erkek bunu takıntı yapabilir mi diye düşünürüm
zira çevremde bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım oldu
erkekler çaktırmasalar da bazen komplekse girebiliyorlar
tabii biraz karşınızdakini ne kadar tanıdığınızla da ilgili
evet iyi ki var ama
burda da çok vakit geçirmek beni rahatsız ediyor
alışınca da duramıyorsun tabii
Ben sınıf öğretmenıyım.3bitti işte4e baslıcam bu sene.vandayım.koyde baslamıstım,3senedir koydeydım de işte cok sukur bu sene terfi ettım:)merkeze tayınım cıktı. İnsallah olur canım senınkı de,herkesın gonlune gore olsun hersey.
öyle olur betüşcümmm ben de ölücem sanıyodm bişicik olmadıı:lepi:
lise mezunu bankada çalışabiliyomu kıss CADIARZU iyiymişş
ailen bişi demedimi sen ünv o lise diye
bizim de öyle de :)) ondan sordm daha tanışmadılar
OOooO Nasıllarmışş sevqili validee hanımlarr =))
Canım düğün ne zmann olcak sizin =)
İyiilerr canım yerimseniben
Düğün tarihi belli değil canım ev alıncak bize ev alınıp içi düzülecek sonra inş =))
Canım yaa,hatırlıyorum o duyguyu yakın bi zamanda ben de yaşamıstım.Allah sabır versin. Ben salak gibi hissediodum kendimi. Neyseki yakınlarımdaydı da 2kez fılan gittim. Hiç gidemeyene göre çok anlamlı tabi ama insanogluna yetmez hiçbişey ya bana da az geliyo işte. Sen bursadaymıssın bak,usta bırlıgı ıcın ısıklar hava lisesine gitcek benım askım. Yol yordam öğretirsin bana biraz olur mu? Süprizler yapmayı düşünüyorum çunku arada. Kaybolmiyayım bi de :roflol:
ayyyyyyy kelin merhemi olsa misaliiikaydirigubbakcemile3amaa 15 ay sonra tamamen senin olcak kısss sengözlerimebaksanab
ben de öğretmen olma yolundayım da yerimseniben
tabiki dahil olcan konuya aynı topikteyiss:lepi:
valla ailem bişi der mi ki diye düşünüyorum ama gözlerime bakcaklar önceeesositososito
işi olduktan sonra ne fark eder dimi amaaalaelaelaelaelae
şafakdann bahsetmeyinnn fenaa oluyorumm =((
Betüşümm bencee bu son 2haftanınn tadını çıkar canımmm birdahaa böylee heycanlar yaşamıycaksınn son 2hafta canımmm..Sonra sonsuza dek birliktesinizz ....Rahat olmayaa çalışş sıkma kendinii ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?