Sevdiğini özleyenler buyurun

ben ailelerden çok ilerde erkek bunu takıntı yapabilir mi diye düşünürüm
zira çevremde bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım oldu
erkekler çaktırmasalar da bazen komplekse girebiliyorlar
tabii biraz karşınızdakini ne kadar tanıdığınızla da ilgili

Ben sınıf öğretmenıyım.3bitti işte4e baslıcam bu sene.vandayım.koyde baslamıstım,3senedir koydeydım de işte cok sukur bu sene terfi ettım:)merkeze tayınım cıktı. ınsallah olur canım senınkı de,herkesın gonlune gore olsun hersey.

Canım bende geçen 14 aya şaşırıyorum nasıl geçti onsuz diye ama geçiyo yerimseniben Valla öyle bir imkan olsa aşkını yanına ışınlatırdım kızzz =))))))

nem cnmm KK bağımlılık yapıyo ewt güzel dost insanlarr olunca :lepi:
858 den başladım okumayaaa devam ediyorum bi bakıyorum gene sayfa aattırıyonuzz iyi kaynatıyonuzz hee
devam :teytey:

Çok da garip deil canım düşüncen,şimdi pek dokunmaz belkı ama ileride canını sıkabılır erkegin haklısın. Neysekı bızim o konuda sıkıntımız olmıcak. 2yıl daha okucak askım aöf den bölece ıkımız de 4yıl mezunu olcaz.artık daha da sıkıntı yapmasın yani,pişman etmesin beni 4yıl bitirdiime dimi ama:)

Canım bende geçen 14 aya şaşırıyorum nasıl geçti onsuz diye ama geçiyo yerimseniben Valla öyle bir imkan olsa aşkını yanına ışınlatırdım kızzz =))))))

Işınlatırdın kız dimi,saol valla. Ayrıca 13gunum kaldı demek ıcın de haketmek gerekıo desene sen de. Parayla deil sırayla bu işler,Ben de özlicem özlicem özlicem kocacımı ondan sonra 13gunum kalcak benim de insallah,hatta daha bile az. (Yalnız dikkat ettiysen garip tepkıler verıorm bazen,e özleyınce sacmalıo ınsan ıdare edın artık :roflol: )

dogru sölüyosun da 5senedir tanımadıysam daha zor tanırım onu :lepi:

evet iyi ki var ama
burda da çok vakit geçirmek beni rahatsız ediyor
alışınca da duramıyorsun tabii

ben de öyle düşünüyodum ama saldım gitti artıkgamyoncuiremsu

hmm ne güzelll tşk ederim bu sene neler olucak bakalımmfisfisfis

lise mezunu bankada çalışabiliyomu kıss CADIARZU iyiymişş
ailen bişi demedimi sen ünv o lise diye
bizim de öyle de :)) ondan sordm daha tanışmadılar

canım ticaret lisesi mezunu nişanlım stajını bankada yaptıktan sonra kalmış ailem çok seviyo hiç bi sorun hissedilmiyo hiç bi fark yok ben çalışmıyorum bile o banka şube şefi üstelik yerimseniben

şafakdann bahsetmeyinnn fenaa oluyorumm =((

Betüşümm bencee bu son 2haftanınn tadını çıkar canımmm birdahaa böylee heycanlar yaşamıycaksınn son 2hafta canımmm..Sonra sonsuza dek birliktesinizz ....Rahat olmayaa çalışş sıkma kendinii ....

İyiilerr canım yerimseniben

Düğün tarihi belli değil canım ev alıncak bize ev alınıp içi düzülecek sonra inş =))

Ohh ohhhhhhh iyi iyiii sanırım bizim evimizz olmuycakkkk =( Arabasını satsa alırızz amaa satmazkii =( Çok meraklı lüks arabalaraaa .

Çok yüksekten uçuyozda bakalımm ne olucak sonumuzz ...Kiralarda süründürmezz inş beni =((((((
sengözlerimebaksanab

ne demek başımın üstünde yerin varrr gel haberrleşiris kendi elimle götürürüm seni kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyy kelin merhemi olsa misaliiikaydirigubbakcemile3amaa 15 ay sonra tamamen senin olcak kısss sengözlerimebaksanab

yuppiiiiiii nem az kaldı bak 1 gün geçti bileee opuyorumnanaktan

olmas bişi olmas merak etmeee yerimseniben

asıl ben fena oluyorum şafaktan bahsedilince 457 benim şafağımmafoldumben

kıslar ben kaçar biras dışarda zman geçirem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…