Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlarr kızlarr qelemmi yananızdann öpemmii =) siz askerlirinizin koynundaa ben burda soğuktan ölemmii =) alakaya maydanozzz =)

Ya kızlarr siteye resim koymaya çekinmiyorumdaa .. Hanii upload ediyoruz yaa o siteden acaba googleye gıdermı dıye tırsıyorummm .....o abuk subuk sıte reklamlarındakı kızlarda pek guseller gayet normal poz vermısler amaa abuk subuk sıtelerdeler korkuom hee ..

ya kıslar bşy sorcamm anladıgım kadrıyla herkesin sevgilisi askerdemiii eee öyleyse benim ne işim var gıslar burda:):):)benimm herüf askerde deil ama elazıgda daimi askerlik bizimki:):):):

Hımm neden noldukii ..1.67 68 felanım belkıde fazladırr..

oldu hanfendi cok sey oldu.çünkü ben 1.72boyla 56 kıloydum askım gıtmeden once.o gidince kendımı cılgınlar gıbı yemege vurmusum ki bı sure sonra pantolonlarıma girmemeye basladım.65 kıloya ulastıgımı farkettiimde artık hersey için cok gecti.anlıcaın kıskandım seni kıskandddııımmm.kötü bi kadınım ben kötüüü çok kötüüüü mafoldumben
:roflol: ben bi gobekle doğdum ama hayatımda hiç kılo almaıstım hep ıncecıktım ne kadar yesemde.e yas ilerleyince tabi yedıklerın de senle buyuyomus anladım cokacimcoook
anlıcaın biraz bunalımım bu aralar tatlım. e adam yok kılo cok askım sen bu göbeğinle de dünyalar güzelisin benim için diyen yok..... mafoldumben

yerimseniben cnm ben yüzümü karalayıp koyuyorum için rahat etmiyosa öle deneseneee

CADIARZU öyle olur mu acep ya benim hiç aklıma böle bişi gelmemişti doğrusu :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…