Sevdiğini özleyenler buyurun

kuzular sizdende ayrılınmii ha
gözde sende ekle kuzum bi ara resminizi hee:)

:kedi: tamam söz.ben de eklicem bi ara.ama askerdekini deil askımın böle keçi sakallı hallerınden kalma resimler.opuyorumnanaktan oof askım offf ne yakısıklısın sen offf!!!askım depreşti yine kusura bakmayın herkesınkı kendıne guzel napalımyerimseniben

Vallaha herkesinki kendine qüsell =) yerimm ben onun heryerinii yerimm o kız gibi dudakları varyaaa gıcık oluyorumm herkessssss beyeniyooo =( benden gusel dudakları var

cansu bugün daha iyiydin değilmi

daha iyiyim şekerim 3 kere duydum sesini aşkımın çok ağlamadımda gözlerimin şişide indi oyalanayım diye seccade işliyorum kanaviçe bakalım becerebilicemmi kaydirigubbakcemile3

ii geceler kızlar,ağlak mualla geldi:) sabah ağlayarak terketmiştim de burayı,kiimler vardı hatırlamıorm.herkes iimi bakalım?

ben daha iyiyim ağlamadım bugün çok mafoldumben

anamm qeldi biizimkii asodaa qelsee tam olsakk yahuu =) aprıldee tabii

beni unutmuşsun küstümmm :umursamaz:

kız sen 50kılomusun?o nası bı kılodur öle yaa,boyun kac bakim senin:1shok:

anam benn 43 yaaa boyda 1.59 kaydirigubbakcemile3

:1no2: uzun coook uzun dönem. 2010 agustos ta döncek ki biz daha 2009unu bile goremedık agustosunmafoldumben

benimki 2010 ekim işallah kasımda da düğün opuyorumnanaktan:teytey:

ben 43 kiloyum kıslarrrr ama boyum 1.5 metre normal yani:):):):)

anammm buda bendennn Şeniz

merwecim sana bişey sorcam.sizin otogardan ısıklar hava lisesine nasıl gidebilirim?direk bı otobus metro herhangı bısey varmı?

kuzum terminale inince 38 nolu otobüse binicen heykelde inicen sonra indiğin yerde sorarsan dolmuşlar var otobüsler var ulaşım kolay merak etme olmadı götürürüm ben seni yerimseniben

Bunu bikere koymuştummm başına bi hal qelmez inşş ...Bu konuyu ayrıntılı öğrenip başka resimlerde koyucammm kızlarrrrrr =)

men göremedimmm mafoldumben

:1shok: canım hiç bilmıorm o dediini.ısıklar askeri hava lisesi diye biliorm.uludagın etegınde dio adresinde ama benım bıldıım butun bursa zaten uludagın eteginde :roflol:

ışıklar askeri lisesi cnm hava lisesi değil uludağın eteğinde oluyor bebeğemmm endişelenme bursamız iyidir a.s

Evett sendende beklıyoruzz bı resımcıkk =)

bende koyucam işte hıhhhh :dilcikar:

Ablaa sayılmazsnki =))) yaşlandırma kendiniii yaşıtız bıkere hıhh =) sevqıln yoksa biz varızz uzulmee şu özel qunleree gıcığımm hee =)

Benım asker diyokı cok sorumsuzsun hıc özel gun anlayısın yok dıyoo =) sıradan davranıyomusumm yerım ben onun burnunuu =)

buda bisss :asigim:[/QUOTE]

konunun evveliyatını bilmiyorum daldım lak die,cancu bura nere canım:uhm:ayrıca çok güzel çıkmış resim

Son düzenleyen: Moderatör:
gidemem bebeğim hem çok yeni asker hemde babam problem yapabilir mafoldumben

nişanlın nerde yapıyo şu an acemiliğini cancum?ruh halin kederli şu an ama 2 haftaya kadar aşık olursun deprosyonlu modlardan çıkarsın emin ol:1hug:daha çok yeni çünkü anlıyorum seni:teselli:

konunun evveliyatını bilmiyorum daldım lak die,cancu bura nere canım:uhm:ayrıca çok güzel çıkmış resim

canım beraber painbaala gitmiştik orda çekilen bi resim işteee alıntıyıda silermisin kuzum bebeğem kaldırırım birasdan :gitme:

nişanlın nerde yapıyo şu an acemiliğini cancum?ruh halin kederli şu an ama 2 haftaya kadar aşık olursun deprosyonlu modlardan çıkarsın emin ol:1hug:daha çok yeni çünkü anlıyorum seni:teselli:

cnm benim manisa batıkışlada yapıyo acemiliğini bnm aşkım ruh halimi değiştirmicem gelene kadar onsuz herşey yavan ya asommafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…