kuzular sizdende ayrılınmii ha
gözde sende ekle kuzum bi ara resminizi hee:)
aditiamm beceremedinmi halaa canımcımm =)
Vallaha herkesinki kendine qüsell =) yerimm ben onun heryerinii yerimm o kız gibi dudakları varyaaa gıcık oluyorumm herkessssss beyeniyooo =( benden gusel dudakları var
yok yok başardım sanırım tatlım bi daha kontrol et bakalım:kedi:acemilik işte,ilk link silme deneyimim hos göryerimseniben
cansu bugün daha iyiydin değilmi
ii geceler kızlar,ağlak mualla geldi:) sabah ağlayarak terketmiştim de burayı,kiimler vardı hatırlamıorm.herkes iimi bakalım?
anamm qeldi biizimkii asodaa qelsee tam olsakk yahuu =) aprıldee tabii
kız sen 50kılomusun?o nası bı kılodur öle yaa,boyun kac bakim senin:1shok:
:1no2: uzun coook uzun dönem. 2010 agustos ta döncek ki biz daha 2009unu bile goremedık agustosunmafoldumben
ben 43 kiloyum kıslarrrr ama boyum 1.5 metre normal yani:):):):)
merwecim sana bişey sorcam.sizin otogardan ısıklar hava lisesine nasıl gidebilirim?direk bı otobus metro herhangı bısey varmı?
Bunu bikere koymuştummm başına bi hal qelmez inşş ...Bu konuyu ayrıntılı öğrenip başka resimlerde koyucammm kızlarrrrrr =)
:1shok: canım hiç bilmıorm o dediini.ısıklar askeri hava lisesi diye biliorm.uludagın etegınde dio adresinde ama benım bıldıım butun bursa zaten uludagın eteginde :roflol:
Evett sendende beklıyoruzz bı resımcıkk =)
Anammmm bi seferdee herşeyii cevaplamışşş catlakk cancuu =)
Ahhaaa bi ablamm dahamı çıktıı yaş kaçç =)
Ablaa sayılmazsnki =))) yaşlandırma kendiniii yaşıtız bıkere hıhh =) sevqıln yoksa biz varızz uzulmee şu özel qunleree gıcığımm hee =)
Hay allahh gitme ihtimalinn çok çok çok düşükmüü ?
gidemem bebeğim hem çok yeni asker hemde babam problem yapabilir mafoldumben
konunun evveliyatını bilmiyorum daldım lak die,cancu bura nere canım:uhm:ayrıca çok güzel çıkmış resim
nişanlın nerde yapıyo şu an acemiliğini cancum?ruh halin kederli şu an ama 2 haftaya kadar aşık olursun deprosyonlu modlardan çıkarsın emin ol:1hug:daha çok yeni çünkü anlıyorum seni:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?