Sevdiğini özleyenler buyurun

Anammmm heryerdee benn çıktımm =))) Saolun canlarımm benimm =) Ama kaldırcaktımm ben resmi 4 5dk sonra hep brlıkte kaldıralım kızlar =)

Banamı sordun cnm ? Hiç bilmiyorumki direk yoktur sanırımm en yakın yerden taksiyle geçersinn =) Haradan bahsetmiyosun demi ?

:1shok: canım hiç bilmıorm o dediini.ısıklar askeri hava lisesi diye biliorm.uludagın etegınde dio adresinde ama benım bıldıım butun bursa zaten uludagın eteginde :roflol:

Mrs.Sönmez ayyyyyyyyyyy çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mşlh cnm valla acaip yakışmısınız enişteyle allah nazarlardan saklasın sizi emi:)

Verr ablacmm verr gözümüzz gönlümüzz acılsın ask görelımm =))

aditiam joeyfunumm alıntıları kaldıralımmı canlarımm sıtede kalmasın resim =(

Ben onu öğrencem bakimm nerdeymiş o ışıklar lisesii =) Eve butun bursa uludagın eteklerındeyızz =) bak bursaya qelınce ugramaa banaa darılırım valla =)

nası kaldırcaz cankus söle bana halledeyim.

kuzularrr benimkinin arama saati geldiii.kısa konuşursak dımlarım hemen..uzun sürerse gelemem herkese iyi geceler allah rahatlık versin...öpüyorumm bacılarımıııııııııı:)mucksssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…