Sevdiğini özleyenler buyurun

bende çok özledim aşkımı 9 saattir görmeiyorm : :
bira zdalga gecer gibi oldu ama napiim hemen özlüyorum işte:d

evet tatlım bak karala suratını.istersen boynundan yukarsını komple kes öle koy.hem içine de siner öle

ya kıslar bşy sorcamm anladıgım kadrıyla herkesin sevgilisi askerdemiii eee öyleyse benim ne işim var gıslar burda:):):)benimm herüf askerde deil ama elazıgda daimi askerlik bizimki:):):):

kıyamam yaa
ne iş yapıyo enişte

merwecim sana bişey sorcam.sizin otogardan ısıklar hava lisesine nasıl gidebilirim?direk bı otobus metro herhangı bısey varmı?

Bunu bikere koymuştummm başına bi hal qelmez inşş ...Bu konuyu ayrıntılı öğrenip başka resimlerde koyucammm kızlarrrrrr =)

Son düzenleme:
Bunu bikere koymuştummm başına bi hal qelmez inşş ...Bu konuyu ayrıntılı öğrenip başka resimlerde koyucammm kızlarrrrrr =)[/QUOTE]

kızlar hep beraber bi maşşşallah çekiorus

Son düzenleme:
Bunu bikere koymuştummm başına bi hal qelmez inşş ...Bu konuyu ayrıntılı öğrenip başka resimlerde koyucammm kızlarrrrrr =)[/QUOTE]

aman cnm tü tüü maşallahhh çok tatlısın enişte yaşadı :lepi:

Son düzenleme:

anam anam anammmmmmm diyimmmkaydirigubbakcemile3kıs kaldir cabikkk moralim bozuluyo bu nsl gözeliktir öyle yaaaaaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…