Hakkari'de muhimmat patlaması!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde mühimmat patlaması sonucu 4 askerin şehit olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, askeri birliğin konuşlu olduğu Bayraktepe'de meydana gelen mühimmat patlamasında 4 asker şehit oldu.
Patlamada, yaralı askerlerin de olduğu, yaralıların helikopterle Hakkari ve Van Askeri Hastanelerine sevk edildiği belirtildi.
İlçe merkezindeki İpek Mahallesi'nde bulunan ve Esenrede Sınır Kapısı yolu üzerindeki kışla bölgesinde birçok askeri birlik bulunuyor.
Zaman zaman yoğun askeri hareketliliğin yaşandığı kışladaki bir güvenlik noktasına mühimmat nakli sırasında patlamanın meydana geldiği, olay sırasında bölgede kısa süreli bir yangın yaşandığı belirtiliyor.
neyse ben çıkıyorum
sonra görüşürüz kızlar
miydemde garip bi ağrı var
ayakta duramıyorum
Hakkari'de muhimmat patlaması!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde mühimmat patlaması sonucu 4 askerin şehit olduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, askeri birliğin konuşlu olduğu Bayraktepe'de meydana gelen mühimmat patlamasında 4 asker şehit oldu.
Patlamada, yaralı askerlerin de olduğu, yaralıların helikopterle Hakkari ve Van Askeri Hastanelerine sevk edildiği belirtildi.
İlçe merkezindeki İpek Mahallesi'nde bulunan ve Esenrede Sınır Kapısı yolu üzerindeki kışla bölgesinde birçok askeri birlik bulunuyor.
Zaman zaman yoğun askeri hareketliliğin yaşandığı kışladaki bir güvenlik noktasına mühimmat nakli sırasında patlamanın meydana geldiği, olay sırasında bölgede kısa süreli bir yangın yaşandığı belirtiliyor.
hani ne billiiim gerekiyosa eger ameliyat cok da zorlamasa kendını.biz biraz duygusal düşünüyoruz sanırım ama onlar askerlikten kacılmaz mantgıyla düşünüyolar sanırım.biz özlüyoruz die söleniyoruz ama onlar vatan borcu die sonuna kadar çabalıyolar.güzel aslında ama çok özlüyoruz yaaamafoldumben
haberleri izliyemiyorum zaten çok sinirlerm bozuluyomafoldumben
çok sağol...
bilseniz ne kadar zor böyle yaşamak..
terhisine 15 gün kala şehit olan bi kardeşim varmış..
aynı yerde askerlik yapıyordu bu şehitlerimizle..
hala haber alamadım yaralılarda varmış..
çıldırmak üzerim
nereye koydun cancucum :) görmedm de
Allah rahmet eylesinnn askerlerimizin ailelerine bol sabır........
aysucum inş bişi yoktur cnm mrk etme üzme kendini
cancucum ben de seyretmezdm emret komutanımı bile..
bi keresinde mahmut tuncer jandarma türküsünü sölüyodu
sinirle tv yi kapatmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?