Sevdiğini özleyenler buyurun

ablacım bu şafak bittikten sonra tamamen kavuşuyonus mu
30 ağustosta mezun olduktan sonra 6 ay bursada kalacak
gemlikteki sınıf okulunda
bizim eş durumu tayinleri ağustos ve şubatta
ben ağustosa yetişemiyorum
şubata kalıyorum
bende yıllık iznimi kullanıcam birazda rapor ücretsiz izin falan alıp bursaya gideceğim

inşallah her şey istediğin gibi olur ablacım
benim çıkmam gerekiyo iyi akşamlar herkesee a.s.

selammm
bi cee yapıp gidicemm hemen
aşkım ne yapıyorsun diyip duruyor
huysuzlanmadan gideyim yanına:)
dün kaynatmıştınız
bugün niye kimse yok?
yoksa erken mi daha

gözdecim yakalarım böyle :roflol:

öle valla yakalandık:)ay ben hep askımla konusayım sen hep beni yakala canım yaa hiç gık demem dogrusukaydirigubbakcemile2
ama ben genelde en az 20dk.konusurdum bu sefer böle olusu üzdü tabi.ama şikayet etmem,ii olsun da o.aksam ustu aradım zaten bi asker actı telefonu bugun konusamassınız gece eğitimleri var dedi.cok korkmustum.ama sordum az çnce sen benı arayamasan da ben seni arıcaktım ki dedi:kedi: ollley:)))

İyi akşamlarr herkeseee....

Hakkarideki şehit haberlerine üzüldümmafoldumben Allahım tüm askerleri korusun:Saruboceq:

Aşkımlada konuşmadım bugün off bitsede gelse artıkk yaa :çok üzgünüm: Çok sıkıldım içim daralıyo valla :sinifsinif: Gözüm hep takvimlerdee bitsin artıkk bitsinnnmafoldumben​

Hoşbulduk ablacım :çok üzgünüm:
Pc im bozuldu dün adabtörü takınca yanık kokusu geliyo açmıyorum tamamen bozulur diye:çok üzgünüm: kardeşimin pc sini kullanıyorum o yüzden pofff çok sıkıcı günelr yaamafoldumben​

gözdecim iyisiniz valla ben hafta içi maksimum günde 5 dk
betüşüm hoşgeldinn

ewet ewet o konuda cok şükür epey iyiyiz.ilk gittiği gunden beri bı numara buldum ordan arıorm.arkadasları bıle benden aldı o numarayı aileleri arasın diekaydirigubbakcemile5hayır işledim valla hayırzemuszemus günde 3 kez konusttum bile oluyo.insallah bursada da aynı rahatlıı buluruz.santralci orda ama bakalım.insallah herkes saatlerce konussun askeriyle allahım:Saruboceq:

aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…