Sevdiğini özleyenler buyurun

canım çok sıkkın hiç tadım yok:umursamaz:şehitlerimize yanıyo içimmafoldumben

Aynen Asocum yaa hiçç tadım yok valla :çok üzgünüm:

Şehit haberlerini görünce askerlerimizle yaşadığımız kırgınlıklar filan ne kadar önemsiz geliyo:çok üzgünüm:

Kızlar askerlerimizin kıymetini bilemim kırmamaya çalışalımsüprizzzzz

Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin:Saruboceq: Allahım askerlerimizi kazan beladan zuak tutsunn:Saruboceq:​

slmm kıslarrrrrrrrrrr son sayfadakileri okudumda o şehitler gerçekten çok üzdüüü benii..şehitlik mertebesi çok yüce ama allah kimseye göstermesinnnn

Erkenden yatmak istiyorum bugün herkese iyi akşamlar:çok üzgünüm:

Bu arada şafak sadeceeee onbir mirmirmirmir

öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan​

Erkenden yatmak istiyorum bugün herkese iyi akşamlar:çok üzgünüm:

Bu arada şafak sadeceeee onbir mirmirmirmir

öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan​

ii geceler canım.Darısı basımıza.biz de görelim insallah kalan 11günleri:Saruboceq:sabret cok az kalmıs.geccek insallah.

kuzum sözleşmeli subaylığı kazandı 30 ağustosta teğmen oluyor

şimdi cnm ben çok anlamıyorumda bunu..yani uzun dönem maaşlı yapcak demiii...aynı şehirdemisiniz hani hafta sonları evlerine gidebiliyorlar yaa....ama yanlışta biliyor olabilirim emin deilimdekaydirigubbakcemile3

şimdi cnm ben çok anlamıyorumda bunu..yani uzun dönem maaşlı yapcak demiii...aynı şehirdemisiniz hani hafta sonları evlerine gidebiliyorlar yaa....ama yanlışta biliyor olabilirim emin deilimdekaydirigubbakcemile3

kuzum işi askerlik yüzbaşı falan varya oınlardan

ohooo nemcim:)sen ayrı bişe sölüosun ben ayrı.iice karıstırdık biz bu işi sanırım.kız aydınalt hadi bizi bak ne olduunu anlayamadık bi türlü:roflol:

bebeğim 30 ağustosatan önce bitiyor eş durumu tayinleri
ondan önce öğrenci statüsünde olduğu için başvuramıyorum :gitme:

:1shok: yine bi son dakika golü magduru.tüh yaa.subata o zman insallah.askerliğin de öğrencili oluyo be dogru ya.neyse hadi insallah bi an önce bi an önce:Saruboceq:

ohooo nemcim:)sen ayrı bişe sölüosun ben ayrı.iice karıstırdık biz bu işi sanırım.kız aydınalt hadi bizi bak ne olduunu anlayamadık bi türlü:roflol:
ben hep karıştırıyorum zaten kıs,bin kes herkese sordum hep unutuyormkaydirigubbakcemile3
Ben geldim hanımlar...

hg cnm sefalar getirdinbuyrunnnnnnnnn

EMOSSSS canım yazdıklarını sonuna kadar okudum.
KEsinlikle yaptığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma.İnan bana şuan senin gibi olabilmeyi o kadar isterdim ki.Keşke bende duygularıma bu denli sahip çıkabilsem.Benim davranış şeklim seninkinin tam tersi ani tepkiler verip sonra pişman oluyorum.Ve allah korusun bir gün ilişkimiz biterse ben hep keşke diyen taraf olucam bunu biliyorum.Bence doğru yoldasın sevgine sahip çıktın diye asla pişman olma.Elbet biter bu askerlikte ve inan sevdiğin geldiğinde seninle gurur duyucak ve yaptığı her şeyin çoktan farkına varmış olucak...Yine çocuklaştığım bir döneme girersem ki değişmeye çabalıyorum inan bu yazın hep aklımda olcak.Üzme kendinii emi
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…