Sevdiğini özleyenler buyurun

anladım canım naz yapıyor demek opuyorumnanaktan

erkek milleti kuzum yaaa:))
badem gözlümde bir dersten geçiyo birinden kalıyo
manyak ya

olsun abluş BÜT'te geçer :)) kep te atçak mı, yoksa bomba mı atçak onun yerine :)) -tatlicadiarzu- delikafadulden

iyigeceler hepinize. ben kaciyorum bugunluk kendinize iyi bakin

iyi geceler canım! yerimseniben

ewet bursada ama merkezınde benımkı.agustosun 14unden itibaren orda olcak ınsallah ii olur.hem de agustosun 15ıne kadaaaar2010 tabi.ay basıma agrılar gırıo 2010 diincekafamçokkarıştı

aynen canım ya...aynı anda bir arkadaşımla askere yolladık, onunki kısa dönem, eylülde geliyor...:a015::çok üzgünüm:

14 Mayıs benimki canım...az aramız :))

Bursa da çok iyi canım santralde rahat eder zaten =) kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ben de rahat eder die düşünüyorum ama cok tombiş olurmus santralciller.yuvarlana yuvarlana gelebilir benım askım,tosun olur belkı de.ama ne ii olur.bölece kahrolası rejimimi yapmaktan kurtulurum.onu öle fit vücutla görünce ben bunalıma giriom:roflol:

anladım canım naz yapıyor demek opuyorumnanaktan

Sen böyle yazınca aklıma şey gelmişti.Yer değiştirmiştik ben onu teklifime evet demesi için ikna etmeye çalışıyorum oda benim ona sundupum bahaneleri sıralıyor.En sonunda dayanamadım dedim nilay benim yeterrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Pek sabırlı değilim ama hatalıyım katlancazz:içelim:

aynen canım ya...aynı anda bir arkadaşımla askere yolladık, onunki kısa dönem, eylülde geliyor...:a015::çok üzgünüm:

hiç sorma canım o kısa dönem mevzuunu.2yıl daha ekleseydi okuluna aöf filan şimdi biz de kalan 4ayımızı sayıyo olcaktık.neyse işte kısmet.allahım bari ehtap cabuk gelsin yaa şafakta gözümüz yok şimdilikmafoldumben

Aynı sorun bende de var ya...
Ben su içsem yarıyor onun fiziği on numara çokda dikkat çekiyor yakışıklım benim:asigim:
Ne uyguluyorsun bu arada canım direk atlamış olim benkaydirigubbakcemile3

Bu arada iyi geceler carpatia85

ay canım tam adamına sordun:)ben voleybolcuyum.daha dogrusu öleydim.bıraktım 3yıl önce.millet sinir olurdu bana o kadar yiyosun kılo almıosun die.sporu bırakınca yavas yavas yaramaya basladı benım yedıklerım.imdi dedim bari biraz daha edepli yiyim.hani accık midem küçülsün.bi de arada voleybol oynuyorum,form tutmaya calısıorm.ha işe yararmı bilmıorm.şimdilik biraz haffedim sadece:teselli:hem üzülme bir gün biz de manken gibi olcaz:roflol:

kız nisan kaldık mı böle ortada bi başımıza:) netsek yatsak mı bizde?yarın ayın 15i,hemen yatsam hemen 15i olur belki ne dersin?kaydirigubbakcemile3

demin aradı kuzum
artık 6.30 da kalkıyorlarmış
yarın askeri ceza hukuku diye bir dersten sınavları varmış
kalacam kesin dedi

kopya hazırlıcakmışta totosu yememişkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kopya hazırlıcakmışta totosu yememişkaydirigubbakcemile3

hımmmmCADIARZU ne derdik biz buna eğitim bilimlerinde?öğrenilmiş çaresizlik:)kalmayı cok tan kabullenmiş eniştemis:) kopya olayına da cok güldüm yaa.demek yaşla başla ilgili deil bu işler.kopya çekmek hüner ve cesaret istio ki bende hiç olmadı o saydıklarım,kopya özürlüyüm benyerimseniben

Kızalr benim de pilim bitti yaa yatıorm artık.öpüldünüz cok cok.bu günü de devirdik ne diyelim.darısı diğer uzuuun günlerin başına:gitme:

:lepi: azcık sabır edicen canparem napalım... kaydirigubbakcemile5

kız nisan kaldık mı böle ortada bi başımıza:) netsek yatsak mı bizde?yarın ayın 15i,hemen yatsam hemen 15i olur belki ne dersin?kaydirigubbakcemile3

benimki ABD'de 2 yıl okumuş üzerine ama bizim YÖK kabul etmiyor denklik çıkmadı yavrum...açıköğretimle de uğraşmadı hiç sınava bile girmedi... :a015:

demin aradı kuzum
artık 6.30 da kalkıyorlarmış
yarın askeri ceza hukuku diye bir dersten sınavları varmış
kalacam kesin dedi

ayh benim derslerimden sanki...neyse ben kurtuldum abidik gubidik derslerimden...
özlicem ama...

:a015: :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…