iyigeceler hepinize. ben kaciyorum bugunluk kendinize iyi bakin
Canım ya hani kırmıştım ya sevdiğimi gönlünü alim diyorum.
Ama ben alttan aldıkça o iyice tepeme çıkıyor valla.
Normalde olsa böyle hayatta susmam ama aynı hataya düşmek istemiyorum.
Eve geldiğini haber vermiş.Ruh gibi canım cicim heç bir şey yok sanki asker arkadaşıyla konuşuyorr-tatlicadiarzu- Ayy uslu olcam diyorum tamam aşkım diye mesaj döndğm gayet sabırlı biçimde.Ama daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Ben onun kadar sabırlı değilimm
Yok ablam aynı hataya düşmüyorum zaten.
Sabrediyorum ama benim yapıma ters.
Aslında şu saat oldu yeni geldi işten ben 17:30 da çıktım geze gezede eve geldim.Böyle düşününce üzülüyorum.Birde ben yürüyüşe gittim onada msj attım bilsin diye ona bozuk çalıyor delikafadulden
erkek milleti kuzum yaaa:))
badem gözlümde bir dersten geçiyo birinden kalıyo
manyak ya
iyigeceler hepinize. ben kaciyorum bugunluk kendinize iyi bakin
özge-gözde ne benzer kuzular isimleriniz yaa
ewet bursada ama merkezınde benımkı.agustosun 14unden itibaren orda olcak ınsallah ii olur.hem de agustosun 15ıne kadaaaar2010 tabi.ay basıma agrılar gırıo 2010 diincekafamçokkarıştı
bütünlemeye kalmış
bomba atmaadan geçmiş
spordan atıştan geçmiş
topoğrafyadan kalmışkaydirigubbakcemile3
14 Mayıs benimki canım...az aramız :))
Bursa da çok iyi canım santralde rahat eder zaten =) kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
anladım canım naz yapıyor demek opuyorumnanaktan
aynen canım ya...aynı anda bir arkadaşımla askere yolladık, onunki kısa dönem, eylülde geliyor...:a015::çok üzgünüm:
ben de rahat eder die düşünüyorum ama cok tombiş olurmus santralciller.yuvarlana yuvarlana gelebilir benım askım,tosun olur belkı de.ama ne ii olur.bölece kahrolası rejimimi yapmaktan kurtulurum.onu öle fit vücutla görünce ben bunalıma giriom:roflol:
Aynı sorun bende de var ya...
Ben su içsem yarıyor onun fiziği on numara çokda dikkat çekiyor yakışıklım benim:asigim:
Ne uyguluyorsun bu arada canım direk atlamış olim benkaydirigubbakcemile3
Bu arada iyi geceler carpatia85
bende varımmmm
kopya hazırlıcakmışta totosu yememişkaydirigubbakcemile3
Sen böyle yazınca aklıma şey gelmişti.Yer değiştirmiştik ben onu teklifime evet demesi için ikna etmeye çalışıyorum oda benim ona sundupum bahaneleri sıralıyor.En sonunda dayanamadım dedim nilay benim yeterrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Pek sabırlı değilim ama hatalıyım katlancazz:içelim:
hiç sorma canım o kısa dönem mevzuunu.2yıl daha ekleseydi okuluna aöf filan şimdi biz de kalan 4ayımızı sayıyo olcaktık.neyse işte kısmet.allahım bari ehtap cabuk gelsin yaa şafakta gözümüz yok şimdilikmafoldumben
kız nisan kaldık mı böle ortada bi başımıza:) netsek yatsak mı bizde?yarın ayın 15i,hemen yatsam hemen 15i olur belki ne dersin?kaydirigubbakcemile3
demin aradı kuzum
artık 6.30 da kalkıyorlarmış
yarın askeri ceza hukuku diye bir dersten sınavları varmış
kalacam kesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?