Sevdiğini özleyenler buyurun

Yok canım ya sesini duyunca kendimi huzurlu mutlu hissediyorumm.Yoğundur o şimdi biliyorum hele yazıcı oldukdan sonra kafasını kaşıyamıyo aşkım =(

Ya kafasını kaşıyamıyo dedimdee...Saclarıyla oynar hep düzeltir kımseyede elleetmez..gözümün önüne geldi bi an valla ağlayacam ben =(

Benımkıne neden super demedınız kı bende degıstırmısdım =( ağlıyorum ben ellemeyinn hıhh

bende tam onu dicektim cicim sende bikaç tane denedin dimi senden görüp bende değiştireyim dedim kıskandım yaniii :sm_cool: seninde güzel olmuşşşş :1hug:

selam kızlar
nasılsınız bakalımm

yeşilim bitirdin yaa günleri
yaa iki ay öncesini hatırladım da
o son on gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu

canlarım ben benim dizi başlamadan bi duşa girip çıkıcamm. 6 da kanal 1 de dawson's creekk..ahh lise yıllarımın dizisii.şimdi tekrardan izliyorummm

oyy cnm gıyamammmmmmm yarın uzun uzuna konuşursunuz inş kesintisiz olarakyerimseniben

aradıı şimdi hastanedeymiş bnm aşkım yawww mafoldumben

Cancumm senin takvime baktımda 2 tur atacan canım yaa o ne öylee adammı öldürdünüzz sizz :):):)

anlamadım yaw :uhm:

üzülmeyin canlarım yaa elbet konuşursunuzz :1hug:

konuştummm hastanedeymiş aşkımmmm mafoldumben

Benımkıne neden super demedınız kı bende degıstırmısdım =( ağlıyorum ben ellemeyinn hıhh

:teselli:

selam kızlar
nasılsınız bakalımm

yeşilim bitirdin yaa günleri
yaa iki ay öncesini hatırladım da
o son on gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu

Aynen cnm son 10 dün ama hiç bitmeyecekmiş gibii mafoldumben
Gözüm sürekli takvimdeee her saniyee takvimee bakılırmı yaa :1shok: Kafayı yedim valla :1shok:

Ablama lahmacun sipariş verdimm alcakdaa gelcekdeee ömrüm beklemekle qeçiyoo vallaya =(
Bide annem biber dolması yapmışş bayılırım valla en sevdiğim yemekk ama sırf lahmacun yıyebılmek ıcın tutuyorum kendimi =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…