imza ne takvimmi ?
Daha yeni gitti kız yoğundur dur bakalım zamanlar daha sık aramaya başlar üzülme yerimseniben ama cidden insan 2 gün konuşmasın mutsuz oluyo bende dün öyleydim akşam konuştum moralim düzeldi =) ama şimdik tekrar özledim sesini =(
SON ON :lepi: Ba$Ka YoK! zemus
Oooo süper olmuş imzan canımm yerimseniben
Benımkıne neden super demedınız kı bende degıstırmısdım =( ağlıyorum ben ellemeyinn hıhh
selam kızlar
nasılsınız bakalımm
yeşilim bitirdin yaa günleri
yaa iki ay öncesini hatırladım da
o son on gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu
bende tam onu dicektim cicim sende bikaç tane denedin dimi senden görüp bende değiştireyim dedim kıskandım yaniii :sm_cool: seninde güzel olmuşşşş :1hug:
oyy cnm gıyamammmmmmm yarın uzun uzuna konuşursunuz inş kesintisiz olarakyerimseniben
Cancumm senin takvime baktımda 2 tur atacan canım yaa o ne öylee adammı öldürdünüzz sizz :):):)
üzülmeyin canlarım yaa elbet konuşursunuzz :1hug:
Benımkıne neden super demedınız kı bende degıstırmısdım =( ağlıyorum ben ellemeyinn hıhh
sağol cnm bende askerimin gelme gününe yaptım onda değiştirdim.seninde 10 gün kalmış ya ne güzel hadi bakalım yarın tek basamaklı sayılara geçiyosunn hihoyyyt
selam kızlar
nasılsınız bakalımm
yeşilim bitirdin yaa günleri
yaa iki ay öncesini hatırladım da
o son on gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu
Benimde açlıktan ağrılar giriyoo =((
Ablama lahmacun sipariş verdimm alcakdaa gelcekdeee ömrüm beklemekle qeçiyoo vallaya =(
Bide annem biber dolması yapmışş bayılırım valla en sevdiğim yemekk ama sırf lahmacun yıyebılmek ıcın tutuyorum kendimi =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?