Sevdiğini özleyenler buyurun

Ayrılık balondur söner
üzülme yakında döner
daaha kuvvetli başlayan
bu aşkla dertlerin dinerrrr
sakız falım bu benim biraz teselli oldu banaaa

kızlarr hadiii gelin yaaa
şurda en fazla 9 buçuğa kadar zamanım var
(sonra kocacığım eve gelecek)
gelin de iki lakırdı edelim

ohh iyi rahatmış yeri
(gerçi askerliğin rahatı olur mu bilemiyorum)
evet çok şükür biz kurtulduk
darısı başınıza
Allah kavuştursun

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhım sana şükürlerr olsunn binlerce kez şükürler olsunn =)
Hayatımdaki tek qüzek şeyyy bebeğimleee konuştummm =)
Biraz yorqunduuu ama dudaklarında sevqi sözcükleri hiçç bitmiyoo =)
Allahım bu nasıl bir sevgiii şükürler olsun yaa şükürler olsunnnnnn=)

Geçiçek bebeğim dediiiiii geçicek dediiii =)
Onu çok seviyorummmmm
allahım ömrümdem ömür kat onaa
sağ sağlim kavusalımmmmmmmmm

Ohhh süperimmmm süperimmmm allahım nazarlardan koru meleğimii ve beni =)

bende konuştum az önce aşkımla opuyorumnanaktan gerçekten sevmek sevilmek ne güzel ya çok mutluyum bende,çok seviyorum çokk.. :asigim: :asigim:

Kızlar çok kötüyüm...
Sevdalımla büyük tartışma yaşadık...

biliyosunuz benm okul bitti, arkadaşlarla (kızlarla) son günlerimiz, şimdi herkes dağılacak...

bugün kız arkadaşın evinde 5 kişi toplandık, yemek falan yaptık kahve içip fal bakacaktık.
ama ben askere gitmeden evvel bu tip buluşmalara gitmezdim...hem sevgilimle geçireceğim zamandan çalmak olarak düşünürdüm hem de kızlarla bu kadar yakın değildik. sevgilim de benden hiç böle bişi duymadığı için çok şaşırdı...
'benimleyken yapmadığın bişeyi bensizken neden yaptın' diye çok üzüldü...
bu noktada haklı, hak veriyorum...
ama tepkisi çok fazla oldu...geleceğe dair umudum ve güvenim eksildi diyor...
ben seni uzaktan yönetemem, senin aklına zekana güvenirken, sen benim hislerimi önemsemiyrsun diyor...
yine de haklı aslında ama, tepkisi çok ağır...ayrılmaktan bahsetti...
çok fazla özlüyorum, düşünmekten delircek gibi oluyorum diyor...

ben de deli gibi özlüyorum, an oluyor nefesimi çeviremiyorum...ama dayanıyorum, ona moral vermeye çalışıyorum, az da olsa arkadaşlarımla oyalanmaya çalışıyorum...

ama ciddi bir kriz yaşıyoruz şuan...umarım umutları tükenmez...ortamı bu aralar zor...
hiç ama hiç kıyamıyorum....benim herşeyim o! benim için hayat o...

delirmek üzereyim......................

Canımm ya senı anlayabılıyorum bende aynı senın gıbıyımm...Daha önce yapmadığım aslında çok sıradan birşeyi o askerden yağtığımda aynı tepkıyle bende karsılastım...... Stresden deyip üstüne qitme tatlım....Gerçi sen daha iyisini bilirsin biraz sakinleşince durumu anlatırsın anlıycağından eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…