Sevdiğini özleyenler buyurun

canım benim o askere gitmeden önce yapmadığın bişeyi yapman ona tuhaf gelmiş olabilir cidden.belkide aklından ya başka şeyleride yaparsa diye geçirmiş olabilir.hep diyoruz ya asker psikolojisi diye.herşeyi düşündürtüyo demekki adama.üzme cnm kendini.idare etmeye çalış.

Canım o şuanda evde toplanmanıza kızmadı aslında.... O düşündüki acaba ordakı kızlarrr kafanı karıstırıp baska seylere yönlenmene neden olabılırmı dıye korktu emınım...

bende konuştum az önce aşkımla opuyorumnanaktan gerçekten sevmek sevilmek ne güzel ya çok mutluyum bende,çok seviyorum çokk.. :asigim: :asigim:

hehehe:) ben tam bi saat4dakika konustum:))
yalnız bu konuları bi süre rafa kaldıralım,sorun yaşayan bi arkadasımız var.nisan canım nasılsın?:teselli: asker o asker.hep bunu geçir aklından.o asker ve bu yüzden bi cok seyi yanlıs anlıyo.sık dişini canım benim.

yok kızlar ben anlıyorum onu hak veriyorum zaten ama tepkisi çok ağır, çok kırıcı olabiliyor, ölecek gibi oluyorum...

Canım o şuanda evde toplanmanıza kızmadı aslında.... O düşündüki acaba ordakı kızlarrr kafanı karıstırıp baska seylere yönlenmene neden olabılırmı dıye korktu emınım...

yok güzelim ya, eve gitmeme kızdı bariz...
son zamanlarda çok gezdim ya ben balodur falan filan, belki birikim oldu, bugüne patladı...

mafoldumben

bu her zamanki tepkileri mi peki cnm? yani askerden önce de böyle sert tepki mi verirdi normaldede herhangi bi tartışmanızda

yok kızlar ben anlıyorum onu hak veriyorum zaten ama tepkisi çok ağır, çok kırıcı olabiliyor, ölecek gibi oluyorum...

Tatlım sevqılını bızden daha ıyı tanıyorsun sen ayrıca aramızdakı en mantıklı bayanlardan birisin.Yıpratma kendini sende biliyosunkii asker o çok sıkıntılı streslii =( o sandıkı sen eglenıyosun guzel vakıt gecırıyosun onu UNUTUYOSUNN...halbukı emınım o toplanmada bıle 2lafından bırı sevqılındır....

bu her zamanki tepkileri mi peki cnm? yani askerden önce de böyle sert tepki mi verirdi normaldede herhangi bi tartışmanızda

kuzum biz çok tartışan bir çift değiliz,1-2 keredir toplasan. bundan dolayı tepkilerini ayarlamıyor...

kriz yönetimini bilmiyoruz...ben de hiç alışık değilim sert tepkilere...çok kırılıyorum sonra ilişki daha hassaslaşıyor...içinden çıkılmaz hal alacak diye korkuyorum...

geleceğe dair umutlarım yok oldu diyor ya...mafoldumben

Şimdi biraz sakinleşmek için ılık bi duş al ...Duş almak çok iyi geliyoo.... şuan tam hatırlamıyorum askerıyde tel kullanıyomuydu sevqılın... ? kullnıyosa şöle güzel bır mesaj cek..Kullanmıyosa yarına kadar beklemen lazım =( sakin ol ama üzqün olmana hiç alışkın değilimm =(

kesinlikle öyle mervecim ya...artık arkadaşlarıma fenalık gelecek, hep onu anlatıyorum, onu konuşuyorum. belki eski anıları baştan anlatıyorum farkında değilim...
bunu ona da söylüyorum...

biz aslında şanslıyız, Edirne yakın, 15 te 1 görüşüyoruz ama yetmeyecek diyor, sorun olucak diyor...Edirneye taşıncam ben ya, nikahıma alcam onu, evci çıkarıcam...

diyor ki, sen nasıl böyle değiştin ?

ne yaptım ki ?

kartlı telefondan konuştuk canım baya uzun...

anlıyorum cnm bu sana daha ağır gelir tabi normalde tartışmadığınız için.bizde aynı sizin gibiyiz.uzun zamandır en ufak bi tartışmamız bile olmadı çok şükür.bende hiç alışık değilim tartışmaya,ondan olumsuz şeyler duymaya.o seninde dediğin gibi seni çok geziyo,hiç yapmadığın şeyleri yapıo diye düşünüyo sanırım.belkide değişiceksin diye korkuyo.sabrediceksin konuşarak hallediceksiniz bunu da cnm.

tatlım pek dikkate alırmısın bilmiorm şimdi derdin basından askın ama ne kadar değişken olduklarını anlatabilirim sana en azından.benim aşkım dün bana bi ton fırca attı,cok aglıosundan başladı olay saçma sapan bi yıgın yere geldi.en son çık askım gez kapanma eve dedi.cıktım ben de bugun,cıktım ama daha öğle vakti arayıp nerdesin nereye gitceksin soruları sormaya başladı.dün ak dien adam bugun kara dio.gel de nasıl davrancaını kestir bakalım.seninki de o hesap.bizim konusmalarımız tesellidir sadece ama zamana bırakmayı da sen öğretceksin kendine.umarım başarırsın:teselli:

Oda şimdi kafasında kimbilir neler kurdu.... Uyuyamaz yazık onada =( Kıyamam yaa nikahıma alıcam diyo delii =) yıldırım nikahımı yapalım şimdi napalım =) Benimkinin bana süpriz evlılık teklıfı yaptıgı gün aldığı beyaz tüllü elbiseyi sana postayalımm onu giy =)

sen de haklısın canım benim ama her hareketi tutarlı mantıklı bir adam benim sevgilim...
zeka timsalidir...ondan alışmam zor olacak sanırım...
ama ben onun her haline sevdalıyam...ben sevgimle aşarım elbet ama o orada kurmaya devam ettikçe, onun açısından çok zor olacak, beni korkutan bu...

sarılamadıkça, koklayamadıkça soğuyamaz onun siniri öfkesi...

ne yapıcaz biz...Tanrım güç ver..:Saruboceq:

nisan senin bu konuda kabahatin yok
erkekler askerde manyaklaşabiliyor
bknz:sevgilin
ben şunu öğrendim -kızlar yanlışsa düzeltin- askerdeki adamın söylediklerini kaale almaycaksın
kimbilir saatlerce güneşte bekledi
yada üç lira etmez bi adam ona bağırdı çağırdı bilemiyoruz
işleri zor
bu nedenle sabrediyoruz kırılmıyoruz

ayy canım benim yapalım valla nikah...

askere gitmeden önce bana yaptığı evlilik teklifi ne kadar hoştu yavrumun...deli ya...

taze fasülye pişirmiştim ben, şapur şupur onu yerken durup dururken etti :))

çok seviyorum ben aşkımı....
:kedi:

sanırım en kısa zamanda yanına gidip sevginizi depreştirmeniz gerekiyo cnm.araya mesafe girince demekki zorlandı çocuk,sürekli aklında sen varsın tabi,göremeyince bide senin gezdiğini falan düşününce ağır gelmiştir onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…