sen de haklısın canım benim ama her hareketi tutarlı mantıklı bir adam benim sevgilim...
zeka timsalidir...ondan alışmam zor olacak sanırım...
ama ben onun her haline sevdalıyam...ben sevgimle aşarım elbet ama o orada kurmaya devam ettikçe, onun açısından çok zor olacak, beni korkutan bu...
sarılamadıkça, koklayamadıkça soğuyamaz onun siniri öfkesi...
ne yapıcaz biz...Tanrım güç ver..:Saruboceq:
ayşecim hoşgeldinn
nisan senin bu konuda kabahatin yok
erkekler askerde manyaklaşabiliyor
bknz:sevgilin
ben şunu öğrendim -kızlar yanlışsa düzeltin- askerdeki adamın söylediklerini kaale almaycaksın
kimbilir saatlerce güneşte bekledi
yada üç lira etmez bi adam ona bağırdı çağırdı bilemiyoruz
işleri zor
bu nedenle sabrediyoruz kırılmıyoruz
hepimiz herseyin farkındayız da işte,iş uygulamaya gelince tıknaıorus dimi.bak sen de sölüosun,mantıklı bi adamdı diosun.hala da öledir ama işte dedik ya askerlik şaşırtıyo adamın tersini düzünü.allah yardimcısı olsun hepimizin:Saruboceq:
ablamm hoşgeldin...:1hug:
çok yorgunsun değil mi ? :çok üzgünüm:
abluş, ben aşarım sabrederim, özlemekten yorulmam, zevkle beklerim ama
o kafasında kurarsa böyle, şimdi de diyecekmiş ki bundan sonra, 'ben böyle tepki verrim diye ya benden saklarsan?'
söyleyin ben ne yapayım...güveni sarsıldı bu olayla...ooooooofffffff
ayy canım benim yapalım valla nikah...
askere gitmeden önce bana yaptığı evlilik teklifi ne kadar hoştu yavrumun...deli ya...
taze fasülye pişirmiştim ben, şapur şupur onu yerken durup dururken etti :))
çok seviyorum ben aşkımı.... :kedi:
nisan senin bu konuda kabahatin yok
erkekler askerde manyaklaşabiliyor
bknz:sevgilin
ben şunu öğrendim -kızlar yanlışsa düzeltin- askerdeki adamın söylediklerini kaale almaycaksın
kimbilir saatlerce güneşte bekledi
yada üç lira etmez bi adam ona bağırdı çağırdı bilemiyoruz
işleri zor
bu nedenle sabrediyoruz kırılmıyoruz
güvenini sarsacak ne yapmışsın sordunmu
demek taze fasulye adamın aklını başından almış kız seni seniiiiyerimseniben hep bu güzel anılarınızı düşün işte.en kısa zamanda da kaç kız sevdiceine,bi sarıl sıkı sıkı.bak bakalım kızmak mı kalıo kavga etmek mikaydirigubbakcemile3
sarsılmış gibi dursada böyle kolay sarsılmaz cnm merak etme.o seni biliyo sonuçta.arayı soğutmadan konuşur halledersiniz.
ve bknz: benim kocam
hosgeldin aysecim.
benimki tatlı konusurken yanındaki adama kardeşim şu sesini alcalt biraz diip döndü bana,hadi sen de çabuk anlat cok yoruldum dedi.
bu bagrısmadan 2dakika öncesi: bebeğim cok özledim seni,bitse de bi güzel sarılsam sana karıcım benim...
fisfisfis gel de kayısı koparma şimdi dimi:)
:roflol: hep anlatırım urfada askerdeyken tatlı yolladım kargoyla mustafama
arkadaşları çok beğenmiş ellerine sağlık yengenin ne şanslısın demişler
kutulardan birini saklamış
beni aradı nasıl bağırıp çağırıyo sana pasta yollamı dedik ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum diye bağırıp çağırdı manyak :roflol:
kıskançlık adama neler yaptırıyo benimkide accık kıskansın yaww:roflol: hep anlatırım urfada askerdeyken tatlı yolladım kargoyla mustafama
beni aradı nasıl bağırıp çağırıyo sana pasta yollamı dedik ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum diye bağırıp çağırdı manyak :roflol:
bir de şu şafak takvimini becersem...
teskere gününü yazıyorum 'till' işaretliyorum, insanlar sonda çıkıyor ama geri kalan tarih doğru...anlamadım gitti...:uhm:
Nisancım varmı bi200liran.ya da ne biliim 100liran.nerden nereye gitceksin bilmediim için.çık git yanına.bak askım sensiz bi gün daha geçirmemek için geldim yanına de?hı cankusum omazmı?varmı imkanın.ben kacıp gidiom arada öle hosuna gidio ki,çocuk gibi oluyolar.imkanın varsa cık güzelim.yakınsa tabi basına iş almanı istemeyizlmaz:
:roflol: hep anlatırım urfada askerdeyken tatlı yolladım kargoyla mustafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?