Sevdiğini özleyenler buyurun

hepimiz herseyin farkındayız da işte,iş uygulamaya gelince tıknaıorus dimi.bak sen de sölüosun,mantıklı bi adamdı diosun.hala da öledir ama işte dedik ya askerlik şaşırtıyo adamın tersini düzünü.allah yardimcısı olsun hepimizin:Saruboceq:

ablamm hoşgeldin...:1hug:
çok yorgunsun değil mi ? :çok üzgünüm:

abluş, ben aşarım sabrederim, özlemekten yorulmam, zevkle beklerim ama
o kafasında kurarsa böyle, şimdi de diyecekmiş ki bundan sonra, 'ben böyle tepki verrim diye ya benden saklarsan?'
söyleyin ben ne yapayım...güveni sarsıldı bu olayla...ooooooofffffff

amin bitanem...
ben de kırarım dizimi otururum bundan gayrı...
:1closedeyes:

güvenini sarsacak ne yapmışsın sordunmu

demek taze fasulye adamın aklını başından almış kız seni seniiiiyerimseniben hep bu güzel anılarınızı düşün işte.en kısa zamanda da kaç kız sevdiceine,bi sarıl sıkı sıkı.bak bakalım kızmak mı kalıo kavga etmek mikaydirigubbakcemile3

sarsılmış gibi dursada böyle kolay sarsılmaz cnm merak etme.o seni biliyo sonuçta.arayı soğutmadan konuşur halledersiniz.

ve bknz: benim kocam
hosgeldin aysecim.
benimki tatlı konusurken yanındaki adama kardeşim şu sesini alcalt biraz diip döndü bana,hadi sen de çabuk anlat cok yoruldum dedi.
bu bagrısmadan 2dakika öncesi: bebeğim cok özledim seni,bitse de bi güzel sarılsam sana karıcım benim...
fisfisfis gel de kayısı koparma şimdi dimi:)

güvenini sarsacak ne yapmışsın sordunmu

o buradayken yapmayacağım ve yapmadığım bir şeyi o yokken yapmış olmam...onun psikolojisini düşünmüyor olmam...

sarsılmış gibi dursada böyle kolay sarsılmaz cnm merak etme.o seni biliyo sonuçta.arayı soğutmadan konuşur halledersiniz.

keşke...zaten görüşsek öfkesi hemen geçer onun...
ama onun da sesi titredi çok fena ağlamaklıydı, ben de o bu kadar üzüldüğü için üzüldüm çok fena...

oof of...canım benim...

atlayıp yarın gidecem sanırsam...
mafoldumben

Sağolun kızlar, her birinize ayrı ayrı minnettarım beni yalnız bırakmadınız...
:teselli: :teselli:

git valla cnm gitme şansın varsa yüzyüze herşey çok daha kolay oluyo,hiç dayanamıyolar görünce kızgın olsalar bile

:roflol: hep anlatırım urfada askerdeyken tatlı yolladım kargoyla mustafama
arkadaşları çok beğenmiş ellerine sağlık yengenin ne şanslısın demişler
kutulardan birini saklamış
beni aradı nasıl bağırıp çağırıyo sana pasta yollamı dedik ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum diye bağırıp çağırdı manyak :roflol:

bir de şu şafak takvimini becersem...

teskere gününü yazıyorum 'till' işaretliyorum, insanlar sonda çıkıyor ama geri kalan tarih doğru...anlamadım gitti...:uhm:

evet bunu biliyom abluş...süper bir anı valla...

kıskançlık adama neler yaptırıyo benimkide accık kıskansın yaww
bir de şu şafak takvimini becersem...

teskere gününü yazıyorum 'till' işaretliyorum, insanlar sonda çıkıyor ama geri kalan tarih doğru...anlamadım gitti...:uhm:

ötekini işaretle cnm after dı galiba

Nisancım varmı bi200liran.ya da ne biliim 100liran.nerden nereye gitceksin bilmediim için.çık git yanına.bak askım sensiz bi gün daha geçirmemek için geldim yanına de?hı cankusum omazmı?varmı imkanın.ben kacıp gidiom arada öle hosuna gidio ki,çocuk gibi oluyolar.imkanın varsa cık güzelim.yakınsa tabi basına iş almanı istemeyizlmaz:

demin aradı konuşurken zil çaldı tamam aşkım ararım dedim
niye kapatıyosun zil çaldı diyemi.kim geldiki kapatıyosun kapatma dinlicem dedi manyak benim aşkım ya

Edirnede hayatım çok yakın.
zaten her fırsatta gidiyorum...para da sorun değil ama
geliyim yüzyüze konuşalım lütfen dedim,
olmaz dedi...mafoldumben

ben de gitmek istiyorum...

ay ay :roflol:ay ay ben buna çatladım gülmekten yaa ay cok hoş.
ne şimdi burdaki sorun,sen nası elin adamlarına öle agızlarını sulandırcak tatlı gönderirsin?o adamlar nasıl cok sanslı derler ona,demek yenge cok maharetli falan filansırnaşık şeysanki o adalar cok umrunda ya senin:roflol: nası bi kıskanclık dimi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…