Sevdiğini özleyenler buyurun

ben kendim bisi yapamiorum cnm ya hazır bisiler aliorum öle eksikleri tamamlıyorum
inş canım inşallah o günlerde gelicek :asigim:

didosh um olsun canım yaa sen yapamasan da.. ben de yapamıyorum zaten=))) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin çeyizlerini

iyi geceler kızlar

nasılsınız?ben iyi miyim diyeyim kötü müyüm diyeyim bilmiyorum:çok üzgünüm:

saat 00:00 itibariyle 14 eylüle girdik ve benim doğum günüm
aşkım aradı hiç beklemediğim bi anda ben yarın arar kutlar diye düşnmüştüm

ama o akşam saat 9da yatmış saat 12 olunca kalkmış
nöbetçiyle tartıştım tel etmek için dedi..

sırf doğum günümü ilk kutlayan olmak içinsenağlama

off kızlar dayanılır mı hasrete yaa..nasıl alışcam deli olcam!senağlamasenağlama

selam ogesciim! tamam hasret çok zor ama, bence sevin,mutlu ol sevdiğinin bu güzel süprizine, baksana seni ilk arayan olabilmek için ne zahmet çekmiş..
doğum günün kutlu olsun canım.. sağlıklı, mutlu nice yıllara..

...............................................

Son düzenleme:
Amin mirumo,seninki ne zaman gelecek?Bizim şafak 259.İnşallah bu dediklerin de olacak.:Saruboceq:

gamzeee
ben sınava gırdım sabahkı. cıktım aılem benı aldı dıye sınırlendım markete goturduler cıktım yuruyerek en yakın bı cafeye gıttım baska bı semtteyım sımdı
burda cafeye oturdum kamera da war actım benımkı gelır dıye sanıydum ama gelmemıss
gelmemıs daha kamerayı actım bakınıom bos bos gelen gıden yok daha saat kacta msne gelcegını bıle bılmıyorum sevdıgımın hhber bbıle vermıyor ya
burada da cok kalamam 40dk daha durup eve gıdıcem evımde kameram yok bu kamera guzel 30 lıraymıs alsam mı yakında bı yerden of ewdekıler bıdı bıdı edebılır tabı buna . aman ne bılıyım ben bea
ck sıkılıom adamın ne zmn gelcegını bıle bılmıom nete belkı hıc gelmıcek bugun tabı cebı yoktur yanında

Patiska merak ettim seni.Sabah ne sınavına girdin ki?Kamera alsana canım ya,kafelere para vermekten kurtulursun hem de istediğin zaman kullanırsın.Aramadı diye kızma ya sevdiğine,belki fırsatı olmamıştır.

Canım doğum günün kutlu olsun...
Biliyorum çok zor ama dayanmak zorundayız...
Bu günleri hep beraber atlatıcaz inşallah.
Lütfen moralini bozma olur mu bak biz hep yanındayız.

Patiska merak ettim seni.Sabah ne sınavına girdin ki?Kamera alsana canım ya,kafelere para vermekten kurtulursun hem de istediğin zaman kullanırsın.Aramadı diye kızma ya sevdiğine,belki fırsatı olmamıştır.

kızmıom cnm ne yapam zaten kızamıom
alayım madem bı bakınayım satan bı yer de vardır ya
tmm cnm ne yapam surunmeyım cafe köselerınde msnden cevrımdısı msj da atmıcam belkı gelır oglen
zorla sevıgı dmı dılenıom ben kızamıom

Biraz bekle canım ya belki gelir.Varsayımlarla hareket etmek çok zor ama elden başka bir şey gelmiyor.Bİlmiyoruz ki onlar ne yapıyor orada...

NeKss,mirumo,gamzecim çok teşekkür ederim kızlar..

gamzecim geçmiş olsun eşine de..aramızda 1 gün var demek seninde doğum
günün kutlu olsun 1 gün gecikmeyle

sabır taşı oldum zaten..alışmak zorundayım biliyorum:çok üzgünüm:
en azından bi yarılasak şu günleri:çok üzgünüm:

Bu günde bitmek bilmedi valla ya...
en son sevdiceğimle dün konuştum buğün arıyamadı...
Öğlen arıyamadıysa akşamı beklicez artıkın...

ŞAFAK:98
hihoyyyt

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Senin sevdiğin uzun dönem mi?
Ben uzun zamandır burdayım ama şu sıra pek sık giremiyorum malesef...
Şafakımı yazmak için geliyorum tabi birde sizi özlediğim için...
Bu günlerde geçicek elbet güçlü olmak zorundayız...Biliyorum çok zor için acıyor...
Sesini duyduğun anda dünyanın en mutlu insanı oluyorsun telefonu kapattığında kocaman bir boşluk.Tam sesini duydum diyorsun ama arkada sırada sevdiklerini aramak için bekleyen diğer askerler istemeden kapatmak zorunda kalıyorsun.Kimi zaman günlerce sesini duymayorsun...Hele göreve gidiyoruz dediğinde içinden bir şeyler kopup gidiyor...Zor ama atlatıcaz.Birde şöyle düşünelim şaslıyız ki sevdiklerimizle birlikteyiz kalplerimiz bir.Kavuşmak için gün sayabiliyoruz...Ya bunlardaolmasaydı o zaman ne yapardık?allahımıza şükürler olsun sevdiklerimizle uzakta olsalar birlikteyiz...Ve mübarek ramazan ayında tek duam hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde sevdiklerimize kavuşmamız...

heyytt kızlar ben kütahyadan sesleniyorum sizlereeeeeee.. pasta nerdesin kız?nilay gittimi bileciğe?nekss valla 98 indin heee bitiyo kız bitiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…