Sevdiğini özleyenler buyurun

evet canım uzun dönem..
çalışıyordu erkek arkadasım aynı zamanda açık öğrt.okuyordu

ya biraz da gitmesine ben sebep oldum onun da sıkıntısı var içimde:a015:
bazen diyorum git demese miydim bazen de belki bu daha hayırlı olur diyorum:çok üzgünüm:

oges ismin ne canım senin?
hayırlısı buymuş canım bende sevgiilimi kendim gönderdim diyebilirim ama iyiki göndermişim çünkü başka bi zaman oslaydı bekeleyemezdim belkide.. bir an önce bitirip gelmeleri en güzeli canım hayırlısı buymuş tatlım.

Valla düştüm şeker zor oluyor ama bitiyor...
Biticek yicez biz bu şafakları hep beraber...kaydirigubbakcemile2

vala benım 247 felan olması lazım şafak yanlış hatırlamıyorsam canım.. bitende 206 olması lazım.. artık okula geldim evede adaha net alamadık cafeden giriyorum..hihoyyyt

Şimdide olsa gelecektede olsa hasret yine aynı hasret canım...
Asla moralini bozma.Şu açıdan düşün şimdi gitmeseydi belki okulu biticek ve kısa dönem gidicekti.Ama allah korusun sen kısa dönem diyip için rahat olucakken başına bir şey gelebilirdi. Her zaman olumlu tarafından bak.Mübarek ramazan ayı dular kabul olur.Umarım hepimiz hayırlısıyla sevdiklerimize kavuşuruz inşallah.
Bu arada şafağın kaç?

vala benım 247 felan olması lazım şafak yanlış hatırlamıyorsam canım.. bitende 206 olması lazım.. artık okula geldim evede adaha net alamadık cafeden giriyorum..hihoyyyt

Ohh ohh maşallah seninkide azalmış diyorum ben yicez biz bu şafakları...
Hee ya heç sorma benimde dersler başlıyor...İş okul derkenn zaman nasıl geçer anlamam zaten inşallah...ama şu bir gerçek ki zaman azaldıkça geçmiyor sanki...Ama umutsuzluğa düşmek yok...

canım esra ben..
evet bende öyle düşündüm..şu engel önümüzden bir an önce kalksın istedim
şimdi de kıyamıyor insan:asigim:

inşallah canım..en büyük duam o zaten..
şafak 440:çok üzgünüm:

daha yemin töreni olmadı ayın 26sında..inş. görcem o zaman:1rolleyes:

asra cım bende nur tatlım.. geçiyo canım allaha hep du et hep geçiyo bende buraya 400lerde başladım ama bak askerliği yarılardım çok şükür..

inşallah canım..en büyük duam o zaten..
şafak 440:çok üzgünüm:

daha yemin töreni olmadı ayın 26sında..inş. görcem o zaman:1rolleyes:

Bu arada bende nilay esra...
Tanıştığımıza memnun oldum...
Kıyamam ya daha sizin çok yeniymiş böyle hissetmen çok normal...
Bak bizde 460 günle başladık ama şimdi 98 şükür...
İnan bana geçiyor yeter ki güçlü ol ve moralini bozma...

asra cım bende nur tatlım.. geçiyo canım allaha hep du et hep geçiyo bende buraya 400lerde başladım ama bak askerliği yarılardım çok şükür..

memnun oldum Nilay'cım,Nur'cum..:1hug:
Allah'ım dualarımızı kabul etsin inş.
Onun orda rahat olduğunu biliyorum ancak özlem işte..
hepimizin içini acıtan da bu değil mi zaten..
İnşallah sağlıklı bir şekilde geri gelir hepsi
onlarda rahatlar bizde:1rolleyes:
Rabbim bütün askerlerimize kolaylık versin..

ben şimdilik çıkıyorum kızlar
aşkımsız doğum günüm hiç de umrumda değil ama
arkadaşlar iftar ayarlamış davete icabet etmek gerek
görüşmek üzere,iyi ki varsınıza.s.

kızlar sizler uzun dönem yolu bekliyorsunuz galiba sizlerin konuşmalarını görünce içim rahatlıyor benim nişanlım kısa dönem asker geçen hafta yemin törenine gittim ama yine özledim hemen alışmışım hep onunla olmaya sesini duymaya uzun dönem olmadığına çok seviniyorum allah hepimizi beklediklerimize kavuştursun

Allahım inşallah tüm dularımızı kabul eder...
AMİN....
Bu günlerde biticek inşallah...
Hayırlısı iftarlar cokacimcoook

Uzun dönem yada kısa dönem hasret yine aynı hasret sende hoş gelmişin aramıza...Valla bu askerlik bizi daha çok bağladı birbirimize.Ki ben yapı olarak çok inatçı biriyimdir...Duygulardan çok mantığımla hareket eden biriydim...Duygusal biri oldum çıktım valla.Bizimki uzun dönemdi.460 la başladık şuan şafakım 98 geçiyor yani.Yeterki moralinizi yüksek tutun...kaydirigubbakcemile5

canlarım nasılsınız bakalım

Aman aman kimler gelmiş...
iiyim ayşe ablan sen nasılsın görüşmeyeli...
Valla zorda olsa zaman geçiyor...Çok desteinizi gördüm büyüdüm artık gururu bir kenara bıraktım duygularımı koyverdim gitti...Arada mantığım yokluyor ama atlatıyorum...Daha güçlü hissediyorum kendimii öle kendini salıp umutsuzluğa kapılmak yok...
Şafağım buğün 98 17 gün sonra plakalara geçicem...İl il beklicem aşkımı inşallah...hihoyyythihoyyyt

kızlar selam, eve geldım b en eve de kamera aldım da göruntu ters sorunum war, sımdılık ters koydum kamerayı ama benımkısı gelmedı daha nete

nekscım selam guzel olmus safakların sayısı ınmş hayırlısı olsun.

Heh şöle evde rahat rahat oturmak varken...
Şükür geçiyor darısı herkesin başına inşallah...
Hayırlısıyla gelsinlerden beklemeye razıyız bunu başından göze aldık dime kızlar...
Moral bozmak yok...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…