Sevdiğini özleyenler buyurun

bn de memnun oldum esracım.. iyi misin canım?

sağol tatlım aşkımla konuştum bende bu akşam biraz daha iyiyim..
konuşurken bana" sesi duyunca bi hüzün çöküyor dedi
gözlerim doluyor sanki dedi"sakın aşkım dedim bende..:1no2:

ona güçlü görünmeye çalışıyorum her gün ağlasamda..

bu biraz sıkıntı oldu içime ama ağlamadan,sızlamadan,çekmeden
geçmeyecek bu günler dimi ne yapalım artık:1no2:

anaaamm ben balıkesirde oturuyommm.. bi sürü asker gördüm bugin çarşı iznine çıkmış.. ahh ahh görünce de aşkitom geldi aklıma tabiiisenağlama

merabayın gıslarrr yerimseniben

heheee ben de gordum yavrucaklar cıkmıs gezınıyolar kara kara böle hihoyyyt sarılcaktım boyunlarına askercıkler dıye,
bı cafeeye gıttım zxaten orda sordum kalkıcak varmı dıye yok sımdı hepsı asker aılelerıyle goruolar dedı ama kalkabılırler dedı, aayyy yok yok ben baska cafeye gıdeyım dedım yazık konussunlar didimm :içelim: yavrucaklar yaa,
sonra baska cafeye gıttıum işte tarıf ettı cocuk...

yavrular bıde dolanıolardı ortalıkta bı tsort bı kot gıymısler hehe cok sırınlerdı
dedım benımkı de böle avare avare dolanıodur sımdı ortalarda sırnaşık şey

jhehehee benımkı aramıo ne guzel kaydirigubbakcemile
aglasmıyoz telde böle sizin gıbı

hehe sanslıyım galba :ecrin_bebek: hihihihihih kaydirigubbakcemile5

haklısın canım.. içine atmayacaksın eğer ağlamak geliyorsa içinden ağla.. ama çok da üzme kendini, alışmaya çalış zor olsa da. bi de askerine moral vermen, güçlü durmaya çalışman çok iyi canım.. bn çookk kndimi tutup da tlfnu kapayıp hüngürr hüngür ağladım
ama şimdi iyiym çok şükür.

ayy evet yaa.. aynen dediğin gibi şaşkın şaşkın bakınıyolardı.. üzüldüm yaa, arkadaşlarından bşka tanıdıkları yok.. tabi biraz geçsin cin gibi olur onlar:jeyyar:

evet bizimkide yemekler iyi diyo,her gün farklı yemek çıkıyormuş
şu karaşimşek olayı mazide kaldı dimekkaydirigubbakcemile2

yok nacidecim öylesine dedm cnm
nasılsın iyisindir inş.

kzılar yarın aşkıma bi küçük koli yapmayı düşünüyorum içine bi mektup fındık fıstık koycam
bide toblerone çikolata sewer ondan alcam bi kaç tane
başka ne koysam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…