Sevdiğini özleyenler buyurun

iyiyim duygucum nasıl olımmm
aşkınla hep yediğiniz ikinizin ortak sevdiği biişilerde koyabilirsin
biz askımla hep hanımellerin asorti kurabiye gibi bisküvileri vardı ondan yollamıştım
nasıl sevinmişti canım askım benim ya
koliyi boş gönderme tıklım tıklım doldur bakalımkaydirigubbakcemile3

karaşimşek olayı ne canım yaa?? çok cahil hisstettim kendimi yawwff

eskiden askerde hep yeşil mercimek yemeği çıkarmış
yani 3 öğün verdikleri olurmuş
askerler arasında o yemeğe verilmiş bir isim:lepi:
belki hala da devam ediyordur..

kızlar nikcle hitap etsenize birbirinize bende isimleri
karıştırıyorum:bbo:

nacide,hozefin hoşgeldniz

life_city öle koli gönderiliyor mu içeri alıyorlar mı yani:uhm:

26sında aşkımın yemin törenine gitcem bende.Acaba bigün öncemi gitsem görsem diyorum.Yoksa tören günümü gitsem.Törenden 1gün önce tören için provaları falan olursa yoğun olurmu acaba?Ben ne götürsem yanımda ne hazırlasam.Şapka ve sweetshirt aldım şimdilik.Sen ne güzel bişeyler hazırlamışsın...

bak karıştırıyorum işte kusura bakma eee nasıl gidio bakalım benimde gündüzleri vaktim olmuo fazla şimdi şimdi takılıom şakkıdı

ne kusuru canım benim yaa... iyi gidiyo çok şükür.. valla aşkımın rahatı yerinde, msjlaşıyoz da daha ne isterim ki.. çok şükür

cnm koli alıyorlar ama normal askerlerin içine bakarlar girerken askeriyeden we bazıları içinde alıyormuş hatta diye duydum
ama zaten bnmki yazıcı olduğu için direkk aşkıma geliyo koli
kimse bakmadan
rahatız o konuda

bi tişörtünü koy ama göndrmeden önce giy ki kokun sinsin.. :asigim: fotolarını koy.. kendin atkı fln örüp koyabilirsin

hozefinciim hoşgeldin bu arada.. kusura bakma anca yazabildim

tesekkür ederim canım.uzun zamandır toplu sohbet yapılmıyor farkındaysanız.herkes kendi arasında konusuyor.hepimizin ortak noktası var.asker yolu gözlüyoruz.ama nedense kimse doğru düzgün cvp yazmıyor.neyse kızlar hepinize iyi sohbetler...:dilcikar:

canım soru sorulduğunda cevap yazmaya çalışıyoruz.. ya da ne bileyim bi derdimizi paylaşıyoruz. ndn sana cevap vermeyelim? ben kndimden örnk veryim, yazılanları okuyup, hemencik sırayla cvp vermye çalışyom..

farkındayım canım.ilgine tesekkür ederim.2haftadır bişeyler soruyorum.derdime çare olcak bi çözüm arıyorum ama kimseden bişey alamadım bikaç cvp dışında.ya kimsenin bilgisi yok konuyla ilgili ya kimsenin basına gelmedi.kaç gecedir bakıyorum hep beraber konusalım sohbet edelim bişey üretelim diye ama herkes tanıdığıyla falan konusuyor.alınmadım sadece söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…