yok canım gizem benkaydirigubbakcemile3 esra oges in adı şekerim. ben de iyiym canım çok şükür..
yok nacidecim öylesine dedm cnm
nasılsın iyisindir inş.
kzılar yarın aşkıma bi küçük koli yapmayı düşünüyorum içine bi mektup fındık fıstık koycam
bide toblerone çikolata sewer ondan alcam bi kaç tane
başka ne koysam??
karaşimşek olayı ne canım yaa?? çok cahil hisstettim kendimi yawwff
nasılsın iyisindir inş.
kzılar yarın aşkıma bi küçük koli yapmayı düşünüyorum içine bi mektup fındık fıstık koycam
başka ne koysam??
bak karıştırıyorum işte kusura bakma eee nasıl gidio bakalım benimde gündüzleri vaktim olmuo fazla şimdi şimdi takılıom şakkıdı
ne kusuru canım benim yaa... iyi gidiyo çok şükür.. valla aşkımın rahatı yerinde, msjlaşıyoz da daha ne isterim ki.. çok şükür
nasılsın iyisindir inş.
başka ne koysam??
ohhh ohh iyi olsunlarda bide zaman cabuk gecsin daha ne isteyelimki demikaydirigubbakcemile5
yaa kzılar walla 10 aydır o deidklerinizi hepp gnderdm bu sefer ilginç bişey gndereyim isityormm
hozefinciim hoşgeldin bu arada.. kusura bakma anca yazabildim
sanırım herkez arasında konuşuyor.neyse iyi geceler hepinize.hoşçakalın...
tesekkür ederim canım.uzun zamandır toplu sohbet yapılmıyor farkındaysanız.herkes kendi arasında konusuyor.hepimizin ortak noktası var.asker yolu gözlüyoruz.ama nedense kimse doğru düzgün cvp yazmıyor.neyse kızlar hepinize iyi sohbetler...:dilcikar:
canım soru sorulduğunda cevap yazmaya çalışıyoruz.. ya da ne bileyim bi derdimizi paylaşıyoruz. ndn sana cevap vermeyelim? ben kndimden örnk veryim, yazılanları okuyup, hemencik sırayla cvp vermye çalışyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?