• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

ben seni yere göğe sığrıdamazken, sen benim için neler hissediyormuşsun meğersem. yazık, senin için harcadığım zamana, sana verdiğim kıymete yazık.
Ve hoşçakal !!! derdim...

durduk yere derken yani tartışıyorsun ve o an aklına gelmiyo bitsin demesi onun için onu söylemiştim yoksa durduk yere bitsin falan derse tabiki bi bit eniği vardır mutlaka benneyaptımki

4yıldır beraber olduğum sevgilim çok ufak bir tartışmada bitsin dedi.bir ayı geçkin bir süre oluyor buna.
sadece bitsin değil,gözümde köpek kadar değerin kalmadı birbirimize olan sevgimiz ve saygımız bitti bu ilişkiyi bitirmek en iyisi filan gibi bir mesaj attı.4 yılı sadece bir mesajla bitirdi.bende terkedildim yani öyle mi dedim?istediği gibi oldu bitti ama şimdi geri dönmek istiyor.sinirle dedim diyor.
kaçan kovalanır herhalde.çok sevdiği için dönüyor olsaydı hiç terketmezdi diyorum:uhm:a.s
fazla üstelememek lazım.herkesin yolu açık olsun:kahve:

küçücük sebeblerle bitsin diyen ,adama buyur canım bitsin o zaman ,derim.... sırtımı döner giderim.... blöf yapıyorsa artık kendi bileceği şey. toparlasın artık yaptığı densizliği...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitsin tabi der bir kalemde silerdim ...istemeden söylemişse bu durumda pişman olur lafı cevirirdi isteyerek söylemişse de cok iyi olurdu bu son...Allah basa vermesin yine de...

biz kocişimle her kavgada derdik bunu sevgili iken.. sonra da zaten biliyosun sinirliyken beni ciddiye alma çok kızdım derdi.. ama en sonunda çok ciddi isyan ettim sonra hiç ama hiç demedi biz uzun zamandır hiç kavga etmedik.. ciddi bir tartışmamız bile olmuyor... o ilk zaman acayip kavga ettiğim adam değişti yani..

"yeter bitsin!" diyecek..

bense aynen şöyle derim..

ne kadar çok sevsemde ona yalvarmam aman bitmesin falan filan..
Çok kısa bi neden? derim..
asdfasdf şeklinde saçma saçma cvp verir..

gittiği anda dönme şansı olmıcağını çok iyi bilir.. o yüzden ona çok kısa bi cevabım olur.. (ByBy..)

gittiğiyle kalır..

tabi bnde ondan sonra depresyonamı girerim piskolojik destek mi alırm Allah bilir.. kaydirigubbakcemile3

Canım valla bende en ufak tartısmada bitsin diyorum. Ama onu sevmedigimden deil onu cok sevdigim için onun canını yakmak istiyorum
Ama Allhtan benım sevgilim asla benim bitsin lafını ciddye almaz ben bitsin diyince 4 elle sarılır bana
o bana bitsi deseydi bende HADİ SIKIYSA BİTSİN DERDİM:) bırakmazdım yani seviyorum sonucta..

aynen şöle olurdum: :1shok::1shok::1shok:

sonrada::dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana olmayacak yapamıyıcam ayrılalım demişti de çakılmış kalmıştım. Zaten öyle olması gerekiyordu ama bunu istemediğim için ben söyleyemedim demiştim mesela....

pekı senın ıstedıgın gıbı olsun derdım buyuk bır sogukkanlıkla (ki dedım de) senin için dogru olan buysa bıtmelı zaten dedım ve evıme gelıp aylarca agladım.ama sonunda ben kazandım. yanı sonuç benımkısı gıbı olmayabılır ama sakın aglayıp yalvarmayın oradan ayrılıp pişman olmasını bekleyın gerı donerse affet dersede fazla uzatmayın derımmm

Back
X