Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğim demiyelim de, güvendiğim için bırakırım. ve bıraktımda.
ama sadece seviyorsanız tekrar düşünün. insanlar bir serseriyi de sevebiliyorlar zira...
hayır o istediği için.sizde de mesafe, farkli sehirler miydi birakma sebebiniz?
seni duyanda; her çalışan gül bahçesinde yaşıyor sanacak.Delimisin,insanlar atanmaya ugrasiyor hatta atanip eşiyle çocuguyla ayri kalmak zorunda kaliyor.
birakirsan bi sure sonra konular açarsin.
evlendik,gecinemiyoruz,yads evlendik tum gun evdeyim esimin ailesi gidip geliyor,hayatim mutfakta geçiyor diye.
aklini basina al lutfen
peki size güven olur mu? yani yorumunuza...bırakmam sonra eşiniz sizi kapıya koyunca çok pişman olursunuz.kimseye güven olmaz bu devirde.
seni duyanda; her çalışan gül bahçesinde yaşıyor sanacak.
e buradaki yazanların da %90 ı kadınların çalışmasını savunuyor. neden korktunuz ki bu kadar. durum adil yani...Sizin çalışmamakla ilgili bir kompleksiniz var sanırım, 100 mesajın 90 ı kadınların çalışmaması gerektiğini savunuyor.
Çalışan kadınlarla derdiniz ne?
Yoksa kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor diye düşünen bir 'beyefendi' misiniz?
Bu arada eşine güvenirken aldatılıyor genelde kadınlar, kandırılıyor filan. Siz yine güvenin
aile olmak bu kadar basit olmamalı...
milyolarca kişi memur olmak istiyorBüyük konuşmayım ama bırakmam mesleğimi
Ben de memurum ne zorluklarla ağlaya ağlaya kpss çalıştım ne bilecem yarin yuzustu birakmayacagini
Bence kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirleriniz de buradan geliyor, eşiniz istediği için çalışmayı birakmışsınız ya hani, kendinizi kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirler edinerek rahatlamaya çalışıyorsunuz.hayır o istediği için.
ama dediğim gibi. benim güvenim tamdır.
güven yoksa her şeyi baştan sorgulayın derim.