Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Delimisin,insanlar atanmaya ugrasiyor hatta atanip eşiyle çocuguyla ayri kalmak zorunda kaliyor.
birakirsan bi sure sonra konular açarsin.
evlendik,gecinemiyoruz,yads evlendik tum gun evdeyim esimin ailesi gidip geliyor,hayatim mutfakta geçiyor diye.
aklini basina al lutfen

sevdiğim demiyelim de, güvendiğim için bırakırım. ve bıraktımda.

ama sadece seviyorsanız tekrar düşünün. insanlar bir serseriyi de sevebiliyorlar zira...

sizde de mesafe, farkli sehirler miydi birakma sebebiniz?

bırakmam sonra eşiniz sizi kapıya koyunca çok pişman olursunuz.kimseye güven olmaz bu devirde.

Delimisin,insanlar atanmaya ugrasiyor hatta atanip eşiyle çocuguyla ayri kalmak zorunda kaliyor.
birakirsan bi sure sonra konular açarsin.
evlendik,gecinemiyoruz,yads evlendik tum gun evdeyim esimin ailesi gidip geliyor,hayatim mutfakta geçiyor diye.
aklini basina al lutfen
seni duyanda; her çalışan gül bahçesinde yaşıyor sanacak.

seni duyanda; her çalışan gül bahçesinde yaşıyor sanacak.

Sizin çalışmamakla ilgili bir kompleksiniz var sanırım, 100 mesajın 90 ı kadınların çalışmaması gerektiğini savunuyor.
Çalışan kadınlarla derdiniz ne?

Yoksa kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor diye düşünen bir 'beyefendi' misiniz?

Bu arada eşine güvenirken aldatılıyor genelde kadınlar, kandırılıyor filan. Siz yine güvenin

aşk karın doyurmuyor bir yerden sonra. benim gibi pişman olursun. mis gibi mesleğim vardı.. 3 yıl daha beklemedim. şimdi çektiğim cefalar bana o zamanları sıkça hatırlatıyor..

Memuriyeti bırakmam, özel sektörse bırakabilirim.

bir abla tavsiyesi; elin oğlu için yıllarca verdiğin emeğin karşılığı olan mesleğini işini bırakıp da peşinden gitme, hayat bu düz bir yol değil, burada bir süre takıl gör ne hayatlar ne yaşanmışlıklar var :KK14: yapmayın bunu kendinize, bende memurum, evliyim, çocuğum da var, bu gözler ne ölenler bitenler gördü ama şimdi önümü göremiyorum ben....

Sizin çalışmamakla ilgili bir kompleksiniz var sanırım, 100 mesajın 90 ı kadınların çalışmaması gerektiğini savunuyor.
Çalışan kadınlarla derdiniz ne?

Yoksa kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor diye düşünen bir 'beyefendi' misiniz?

Bu arada eşine güvenirken aldatılıyor genelde kadınlar, kandırılıyor filan. Siz yine güvenin
e buradaki yazanların da %90 ı kadınların çalışmasını savunuyor. neden korktunuz ki bu kadar. durum adil yani...

benim derdim çalışan kadınlarla değil. kadının çalışmasının her şeyin çözümüymüş gibi gösterilmeye çalışılması...

mesela yukarılarda şöyle bir yorum okudum ''kocayı bırakırım yinede işi bırakmam.''

böyle düşünen bir kadının çocuğu olmak istemem doğrusu... koca dediğin benim babam...

aile olmak bu kadar basit olmamalı...

aile olmak bu kadar basit olmamalı...

Maalesef basit

Zira bir meslek sahibi olmak için 12 yıl temel eğitim 4 yıl üniversite memuriyet için sınav vs gerekiyor yani 16-17 yıl

Zaten 23-24 yaşında olan bir kişinin ömrünün yüzde yetmişbeşi

Lakin evlilik ya da aşk vs saniyelik işler

18 yaşını dolduran iki kişi bugün tanışır ve evlenir bu konuda ne eğitim alır ne bir yetkinlik ölçümü yapılır ne de uyum vs değerlendirilir

Biz evleniyoruz der gider evlenir

Yine biz boşanıyoruz der gider anlaşır ve iki imza ile evlendiği gibi (artı evlendirme memuru) iki imza ile boşanır ( artı hakim)

Özetle evlenmek meslek sahibi olmaktan daha kolay hem de hiçbir özellik gerektirmiyor tek şart kadın ve erkek olarak iki ayrı cinse mensup olup yakın akraba olmamak

Aile olmak farklı derseniz de konu sahibi aile olup değerlendirip işi bırakmayacak daha evlenmeden bırakacak ki müstakbel damat neden bırakmıyor hala öğrenemedik

Memur olsaydım asla bırakmazdım 4 yıl daha beklenebılır yada evlenıp ayrı sehırlerde durabılırsınız zaten evlenınce hep aynı evde ask azalıyor hıc degılse arada bır gorunce daha cok ozler ve askınız daha uzun surer bence ılersının ne olacagı bellı degıl tabı buna sız karar vereceksınız ama ben olsam bırakmazdım ne zorluklarla kazanılıyor

ben sevdiğim için meslegimi birakmam...
memurum bende..
ya o gelsin yada birakip gitsin derdim.
sevgililik tipki ayakkabıya benzer giyersin eskir atarsin çöpe.

Büyük konuşmayım ama bırakmam mesleğimi
Ben de memurum ne zorluklarla ağlaya ağlaya kpss çalıştım ne bilecem yarin yuzustu birakmayacagini
milyolarca kişi memur olmak istiyor
büyük emek verilmiş bi meslek..
sırf sevdiği için meslegi biraktiğinda adam yüzüne vurur.. git iş bul çalış der..
sonra gün gelir anlaşamazsin..
ortada sap gibi kalir..
ben olsam birakmazdim.. allah korusun
dünyaya bi daha mi gelicez...
bence haklisin...

hayır o istediği için.

ama dediğim gibi. benim güvenim tamdır.

güven yoksa her şeyi baştan sorgulayın derim.
Bence kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirleriniz de buradan geliyor, eşiniz istediği için çalışmayı birakmışsınız ya hani, kendinizi kadının çalışmasıyla ilgili olumsuz fikirler edinerek rahatlamaya çalışıyorsunuz.

Sadece kendi kararınız olsaydı yorumlarınız böyle olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X