Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

o hayatım bayag uzakmış hakkında hayırlısı olsun canım...
inşallah daha iyi bir yer we ewine yakın bir yerde,sevgilininde içine sinen bir yerde iş bulursun...a.s.

o hayatım bayag uzakmış hakkında hayırlısı olsun canım...
inşallah daha iyi bir yer we ewine yakın bir yerde,sevgilininde içine sinen bir yerde iş bulursun...a.s.

tuğçecim sağol bebeğim işte aşkımıda istediği yer böyle biyer yakın olsun erkeği fazla olmasın istiyo ): dedim sen kur şirket ben başlim çalışmaya:roflol:

kızlar bizim kocalar yada ewli olmayan bayanlar var erkekler aynı sanırım en taş fırınından...:))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmadan aşkım için bütün bayan arkadaşlarımla görüşmeyi kestim efendim gözüne iyi gelmemiş arkadşlarım.bu kadarı fazla değilmi ama napalım o istedi

ben onun için aman üzülmesin diye kayınvalidemleri affedip konuşmaya başladım.eee daha ne olsunn? :))

elalemin kocası yada sevgilileri topuklu ayakkabı giyen bayanlardan hoşlanır ki bende çok severim topuklu ayakkabı giymeyi sırf eşim istemiyor ve sevmiyor diye giyemiyorum...converse giyiyorum hep

aşk fedakarlıktır kuşum yaaa
bu arada topiğede arada uğra manyakkk

PEKİİİ HANIMLAR ONLAR SİZİN İÇİN NE FEDAKARLIKLARDA BULUNDU??

bekarken hiç sewmediğim karı kız manyagı olan bir arkadaşı wardı pejo serkan diyodum ben ona onunla iletişimini kesti...
msn ve tel rehberi benden sorulur...
bişey yapacaksa ilk bana söyler danışır ona göre hareket eder...
aklıma gelirse yazarım...belinaycımŞeniz

HIMMM PEKİ SORDUM AMA BEN CEVAPLAMADIM BENDE SÖLİMM... TAM BİR KOYU FNATİK FENERLİDİR AYŞE ANNEDENDE ÖĞRENDİM KADIKÖYDEN STADDAN ÇIKMAZMIŞŞ FAAT 3 SENEDİR SADECE 3 DEFA ODA ÇOK KEYİFLİYSEM İZİ ALMIŞ VE GİTMİŞTİR ONUN DIŞINDA HALASINA GİDER CEM ABİSİYLE İZLER ): SONRACIĞIMA BENİMDE UYUZ OLDUĞUM 2 ARKADAŞI VARDI İLHAN VE BURAK DİYE TAM BİR KARI KIZ MANYAĞI OLAN KİŞİLERDİİ KESTİ İLİŞKİLERİNİ.. ESKİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM GİZL İSORUSUNU DEĞİŞTİRDİM BEN GİRİYORU ARA SIRA O ADRESE ONAYSA YENİ BİR MN ADRESİ ALINDI YİNE ŞİFRESİ BENİM BİLDİĞİM :)) İKİMİZİNDE HATLARI DEĞİŞTİ VE REHBER BENDEN SORULUR :) İŞTEN ÇIKAT EVE GELDİM HAYATI DER EVDENDE ÇAĞRI ATAR :) ÇOK CANI SIKILIRSA EVDN ARARIM AŞKIMI :)DUŞA GİRERKEN HABER VERİR AŞKIM DUŞA GİRİCEM Bİ 10 DAKİKA MESAJ ATARSAN CEVAP VEREMEM HABERİN OLSUN DER.. C.TESİ GÜNLERİ BİZE ÖZELDİR SABAH BİRLİKTE KAHVALTI EDER AKŞAM BİKTE YEMEK YERİZ.. PAZAR GÜNLERİYSE ABLASINA YEĞNİNİ SEVER SONRA EVDE DNLENİR :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…